AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Ariete 4145

Termékkatalógus
Ariete 4145
Gőztisztító - teljesítmény 1500W, alumínium kazán 1200 ml-es kapacitással, felmelegedési idő 6/7 perc, 5 bar nyomás, biztonsági fedél, bekapcsolás/készenléti állapotjelző, be-/kikapcsoló gomb, kábel hossza 6m, üzemidő 40/45 perc
45 890 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ARIPC011a Termékszám:  4145

Ariete 4145


Tiszta és kényelmes otthon. Vegyszerek használata nélkül

Az Ariete Xvapor Comfort többfunkciós gőztisztító nagyszerű segítség minden otthon számára. Az 5 bar nyomás mellett, amely segít eltávolítani a legtöbb szennyeződést és zsírt, a kiegészítők széles választékát kínálja a különböző felületek tökéletes tisztításához. Ezzel a meggyőző, többfunkciós eszközzel garantáltan tisztán tarthatod otthonodat - kényelmesen, gyorsan és vegyszerek nélkül.


Számos kiegészítő a különböző felületekhez

Az Ariete 4145 Xvapor Comfort energiafelhasználása 1500 W, 5 bar nyomással dolgozik. A készülék 6-7 perc alatt melegszik fel és készen áll az aktív gőzölős tisztításra. A gőzölés üzemideje 40-45 perc, amely elegendő az egész háztartás kényelmes kitakarításához. A csomagban számos kiegészítőt találsz, amelyeket közvetlenül a gőztisztító testébe építettek be. Segítségükkel egyszerű az ablakok, a rések és a nehezen elérhető területek tisztítása. Szükség esetén szabályozhatod a gőz mennyiségét. A bekapcsolás jelzőfény és a készenléti állapotjelző tájékoztatnak arról, amikor a készülék használatra kész. 

Tartozékok:

  • Két hosszabbító cső
  • Szórófej
  • Padlótisztító tartozék
  • Padlókefe
  • Ablaktisztító tartozék
  • Nagy forgókefe
  • Tölcsér
  • Mérőedény
  • Nagynyomású fúvóka
  • Kárpittisztító tartozék
  • Padlótisztító kendő

Az Ariete 4145 XVapor Comfort tisztít, fertőtlenít és természetesen távolítja el a szagokat

A gőz természetes erejével az Ariete az összes háztartási felületet megtisztítja, emellett eltávolítja a szagokat, fertőtlenít és megszabadul a baktériumoktól is. Tehát maximális higiéniát nyújt vegyszerek használata nélkül. Minden típus felületen alkalmazható; a padlóburkolatoktól az üvegfelületeken és kutya fekhelyeken át, a ketrecekig vagy akváriumokig.

A gőztisztítás 4 előnye:

Vegyszermentes

Csak egy víztartályt és a gőzt alkalmazza, így nincs szükség káros vegyszerekre a kifogástalan tisztaság eléréséhez. Ez azt is jelenti, hogy nem marad vegyszer, sem erős szag a háztartásban.

Kényelmes

Gyors felmelegedés, víztartály a folyamatos használathoz és praktikus megoldások várnak; ezáltal sokkal könnyebb és élvezetesebb a padlók és különféle felületek tisztítása, mint a hagyományos seprű és a felmosóvödör használatával.

Higiénikus

A gőz 100 °C-on keletkezik. Ennek köszönhetően a felületek higiénikusak és illatosak lesznek. Már az első érintkezésnél eltávolítja a vírusokat, mikroorganizmusokat és baktériumokat. Az eredmény természetes tisztaság, hatékony és ideális környezet az allergiában szenvedőknek és a kisgyermekek számára.

Magas teljesítmény

A készülék nagy gőznyomást használ, hogy másodpercek alatt eltávolítsa még a legmakacsabb szennyeződéseket is. Bármely felületről eltávolítja a szennyeződést: legyen szó akár csempéről, rozsdamentes acélról és más fényes felületekről.


Ki
Ariete 4145

Paraméterek

Teljesítményfelvétel
1 500 W Kész!
Tartály térfogata
1,2 l Kész!
Gőznyomás
5 bar Kész!
Funkciók
Állítható gőzkimenet, Gőz készenlét jelzés Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 500 W Kész!
Tartály térfogata
1,2 l Kész!
Gőznyomás
5 bar Kész!

Funkciók

Funkciók
Állítható gőzkimenet, Gőz készenlét jelzés Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ariete 4145 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ariete 4145. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ariete 4145. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ariete 4145. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ariete 4145.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ