0% splátky Siguro 30 dnů na vrácení

Ariete 979/03

Termékkatalógus
Ariete 979/03
Mini sütő - 18 literes térfogat, 1380 W teljesítmény, rozsdamentes acél rács, alumínium tálca, 3 sütési pozíció, 60 perc időzítő, lekerekített hátsó rész (pizzához), dupla üveg, hőmérséklet jelző, krémszín
Kód:  ARIEE903 Termékszám:  979/03 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ariete 979/03

Olyan egyszerűen tárolható, mégis kiváló teljesítményű sütőt keresel, amely ugyanúgy működik, mint klasszikus társa, ugyanakkor bárhová könnyen áthelyezhető? Az olasz Ariete terméke megfelel ezeknek a követelményeknek. A stílusos, szabadon álló Ariete 979/05 mini sütő ideális kisebb helyiségekbe, vagy hétvégi házba és nyaralóba. Az Ariete készülék a már első pillantásra is rendkívül tetszetős krém-fehér színkombinációval és vintage designnal eredeti retro hangulatot idéz a konyhádban. A tetszetős, lekerekített forma, és a kerek gombokkal történő vezérlés amerikai bisztró hatását kel, és kiváló házias étel elkészítéséért kiált.

Az Ariete 979/03 mini sütő legfontosabb jellemzői

  • Szabadon álló mini Ariete sütő kisebb háztartások számára
  • Elegáns vintage design
  • Könnyű kezelés a tekerhető gombokkal
  • Három sütési pozíció különböző ételekhez
  • Felső és alsó fűtés
  • Időzítő max. 60 perc
  • Hőmérséklet-szabályozás
  • Az Ariete 979 sütő ajtaja dupla, ellenálló üvegből készült
  • Az Ariete sütő ívelt hátsó oldala ideális házi készítésű pizzákhoz

Intelligens megoldás ésszerű áron

Az Ariete sütő egyértelmű példa arra, hogy még egy kis otthonban sem kell lemondanod a hasznos segítségről. A mini sütő 1,380 W-os teljesítménnyel és 18 literes kapacitással rendelkezik, így bármilyen étel elkészítéséhez remek választás, legyen az hús, hal, sütemény, házi kenyér vagy pizza. A sütő belseje kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül. Az ellenálló dupla üvegezésű ajtó nagyszerűen megtartja a hőt. A sütéshez három pozíció áll rendelkezésre, az elforgatható gombok segítségével pedig könnyedén beállíthatod a sütési módot és a hőmérsékletet akár 230°C-ig. Praktikus fény figyelmeztet, ha a sütő felmelegszik a kívánt hőfokra.

Kiváló házi pizza az Ariete-nek köszönhetően

Csempéssz egy kis darab Olaszországot a konyhádba, és lepd meg szeretteidet hamisítatlan, friss alapanyagokból készült házi pizzával. Az Ariete 979 kialakítása igazodik a pizzasütéshez. Speciálisan ívelt hátoldallal rendelkezik, így egy egész pizza gyönyörűen belefér. A sütést megkönnyíti az időzítő használata, amelyet max. 60 percre állíthatsz be. Az Ariete sütőhöz jár továbbá egy rozsdamentes acél rács, valamint alumínium tálca is.

Paraméterek

Szín
Bézs Kész!
Magasság
24,5 cm Kész!
Szélesség
40 cm Kész!
Mélység
47,5 cm Kész!
Típus
Minisütő, Pizzához Kész!

Szín

Szín
Bézs Kész!

Méret

Magasság
24,5 cm Kész!
Szélesség
40 cm Kész!
Mélység
47,5 cm Kész!

Típus

Típus
Minisütő, Pizzához Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
18 l Kész!
Teljesítményfelvétel
1 380 W Kész!

Funkció

Funkció
Termosztát, Időzítő Kész!
Sütőprogramok
Felső sütés, Alsó sütés Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes minisütő kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ariete 979/03 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ariete 979/03. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ariete 979/03. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ariete 979/03. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ariete 979/03.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ