Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/jak-merit-teplotu-graficke-karty.jpg

Videokártya hőmérséklete (ÚTMUTATÓ)

Túlmelegszik a videokártyád? Vagy netán nem is tudsz róla? A GPU hőmérsékletét nem árt figyelemmel kísérni. Cikkünkben megmutatjuk, hogyan mérheted megfelelően a videokártyád hőmérsékletét, és milyen programokat használhatsz ehhez. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/taktovani-grafickych-karet-clanek-title-1.jpg

Videokártya órajele (ÚTMUTATÓ): hogyan növelhető a GPU teljesítménye?

Szeretnéd a legtöbbet kihozni új videokártyádból, hogy növeld az FPS-t a játékokban, vagy szeretnél javítani a teljesítményén? Akkor ez a cikk neked szól, mert megnézzük, hogyan is néznek ki manapság a videokártyák órajelei. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rtx-on.jpg

Mi az a ray tracing?

Cikkünk a ray tracing - valós idejű sugárkövetés - technológia bemutatására hivatott, mely nagymértékben feljavítja a modern játékok grafikai megjelenítését. Hogyan működik a ray tracing és milyen hardverre van hozzá szükség? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sapphire-nitro-rx-6700-xt-12g-nahled.jpg

Sapphire NITRO+ Radeon RX 6700 XT 12G (RECENZIÓ ÉS TESZTEK)

A SAPPHIRE videókártyák mindig is a legjobb Radeon grafikus kártyák közé tartoztak, amelyeket a rajongók otthonra vásárolhattak. Hogy ez igaz-e a Sapphire NITRO+ Radeon RX 6700 12G videókártyára is, azt ebben arról ebben a bemutatóban meggyőződhetsz. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/freesync-g-sync-clanek.jpg

A képminőség javítása új megközelítésben: Freesync vagy G-Sync

A korszerű videokártyával rendelkező erőteljes játékgép csak részleges garancia a sima játékélményre. A FreeSync és a G-Sync technológiáknak is van beleszólása a képbe. Tudj meg többet cikkünkből! Részletek itt »
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ