A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Velikonoce HU AP+ plus nový vizuál

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nahled_7.jpeg

DJI Mini 4 Pro – a legfejlettebb mini kamerával ellátott drón

Szeretnél egy olyan drónt, amely könnyű, támogatja a 4K videófelvételt, nagyszerű akkumulátor-üzemidővel rendelkezik és akár 20 km távolságig is képes kommunikálni? Rá is találtál, mégpedig a DJI Mini 4 Pro drón formájában. Mi mindent tud ez a drón? Cikkünkben mindent sorra veszünk. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pravidla-pro-drony-legislativa-nahled.jpg

A drónokra vonatkozó szabályok 2020 (JOGSZABÁLYOK)

Ha már repülsz vagy tervezed, hogy fogsz, akkor bizonyára érdekelnek a drónokra vonatkozó jogszabályok. Milyen magasa repülhetsz, van-e szükséged engedélyre vagy mikor kell beregisztrálnod egy drónt? Mindezt, és még sok mást is összegyűjtöttünk neked egy jól átlátható cikkben.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dron-dji-mavic-air-recenze.jpg

DJI Mavic AIR - részletes teszt

Kipróbáltuk a DJI Mavic Airt, amely ma a drónok között a legkompaktabb és legnagyszerűbb technológia. Tudj meg többet arról, hogy hogyan működik az okos repülési mód, mennyi ideig bírja az akkumulátor, és mi van a Fly More Combo csomagban. Cikkünkben találhatók mintaképek, valamint a DJI Mavic Air által készített videók. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/DJI-Spark-obrazek.jpg

DJI Spark - részletes teszt

A DJI Spark áttörő újdonság a drónok között. Kicsi, könnyű, kézmozdulatokra reagál, és rendkívül kifinomult alkalmazással rendelkezik. Tesztünk mellett nézd meg a minta képeket és videókat is. Részletek itt »
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ