Shop roku Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/pravidla-pro-drony-legislativa-nahled.jpg

A drónokra vonatkozó szabályok 2020 (JOGSZABÁLYOK)

Ha már repülsz vagy tervezed, hogy fogsz, akkor bizonyára érdekelnek a drónokra vonatkozó jogszabályok. Milyen magasa repülhetsz, van-e szükséged engedélyre vagy mikor kell beregisztrálnod egy drónt? Mindezt, és még sok mást is összegyűjtöttünk neked egy jól átlátható cikkben.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/peak-design-sling-5l.jpg

A Peak Design Everyday Sling 5L egy stílusos táska fényképezőgépek és drónok számára

A kamera táskák praktikusak és vonzó kinézetűek is lehetnek! Olvasd el tesztünket, amelynek során napi használatban teszteltük a Peak Desing Everyday Sling 5l-t. Összefoglaljuk, mit érdemes tudni a fotóstáskáról. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/GoPro-karma-nahled.jpg

GoPro Karma: drón GoPro HERO6 kamerával

A már-már forradalmi GoPro Karma drón a kvadrokopterek kategóriájának új üdvöskéje. A hozzáerősített kamerával megragadó videókat képes készíteni, miközben belefér egy kisebb hátizsákba is. 15 m/s-os sebességgel repül és 3 km-ről is irányítható. Alkalmas kezdők számára is, de bizonyosan megelégszenek vele a profik is. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/drony-obrazek.jpg

Hogyan válasszunk drónt

Kis méretű, pilóta nélküli repülőgépek szórakoztató, hobbi, de professzionális célokhoz is. Gyakran fel vannak szerelve beépített kamerával vagy egy konzollal, amelyhez külső kamerát lehet felszerelni. Ezek távvezérelhetők, akár rádiós vezérlésű, akár okostelefonon vagy táblagépen keresztül.

Részletek itt »
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ