Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nizky-tlak.jpg

Alacsony vérnyomás és annak hatása az életünkre

A vérnyomás életünk szerves része. Nélküle szervezetünk aligha működne úgy, ahogyan kellene. Ebben a cikkben a kevésbé problémás változatát, az alacsony vérnyomást vesszük közelebbről szemügyre, és azt, hogyan lehet a lehető legtermészetesebb módon, saját magunknak emelni. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/flicker-free-blue-light-filter-thumb.jpg

Flicker-free és kékfény szűrő: egészségmegóvás a számítógépen végzett munka során

A Flicker-free monitorok és a kékfény szűrők sokkal élvezetesebbé tehetik a számítógépen végzett munkát. Megelőzik a fejfájást, csökkentik a szem fáradtságát és segíthetnek az álmatlanság megelőzésében. Cikkünkben eláruljuk, hogy a monitor fénye konkrétan hogyan hat ránk, és hogyan előzheted meg a negatív hatásokat a modern monitorok segítségvel. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jogurt-miska-lzice.jpg

Mik azok a probiotikumok és miért van rájuk szüksége a szervezetünknek?

A probiotikumok vagy egészséges baktériumok megerősítik az immunrendszer funkcióit, serkentik az emésztést és hozzájárulnak a súlyvesztéshez. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejdulezitejsi-vitaminy-mineraly_nahledovy.jpg

Az egészségünk szempontjából legfontosabb vitaminok és ásványi anyagok

Minden esetben jobb, ha folyamatosan gondoskodsz arról, hogy elegendő vitaminhoz és ásványi anyaghoz jusson a szervezeted, mintha akkor kellene ezzel elkezdened foglalkozni, amikor a hiányuk miatt már egészségügyi problémák alakulnak ki. Időben fel kell ismerni, hogy nélkülük egyszerűen nem megy. Nézzük tehát, milyen vitaminok és ásványi anyagok befolyásolják az egészségünket, melyek a legfontosabbak, és milyen élelmiszerekben találjuk meg őket? Hogyan lehet erősíteni a szervezet ellenállóképességét, és milyen vitaminokat érdemes szedni az immunitás növeléséhez? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chytre-hodinky-zdravotni-funkce-clanek.jpg

Okosóra és egészségügyi funkciók

Az okos- és sportórák segíthetnek minket az edzésben vagy a meditációban, de a rendszeres méréseknek köszönhetően figyelmeztethetnek az eltérésekre is, amelyek szív- és érrendszeri vagy légzőszervi betegségek tünetei lehetnek. Hívj segítséget, készíts egy EKG-t, mérd meg a vérnyomásodat. Mit tudnak (vagy mit fognak tudni a közeljövőben) a mai okosórák? Nézzük meg.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nahled-sezeni.jpg

Hogyan vigyázzunk a kilóinkra és maradjunk egészségesek ülőmunkát végezve

Nem szeretnéd ölbe tett kézzel figyelni, ahogy szöknek fel rád a kilók és a sok ülőmunka hátfájáshoz és az egészséged romlásához vezet? Olvasd el cikkünket, amelyből megtudhatod, hogyan válassz irodai széket, hogyan táplálkozz egészségesebben, de ne csak a munkahelyen, és hogy tudsz beiktatni napi néhány perc testmozgást a sűrű napirendedbe. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/filtracni-konvice-vyhody.jpg

A vízszűrő kancsó pozitív hatással van az egészségedre és a pénztárcádra is

A szűrt víz nemcsak jó ízű, hanem segít megkímélni a konyhai eszközöket is a vízkőtől. Milyen előnyei vannak a vízszűrő kancsónak, mit tud eltávolítani a vízből, mennyi pénz takarítható meg a vízszűréssel, és mi a helyzet a cserélhető szűrők újrahasznosításával? Tudj meg többet arról, miért van értelme az ivóvíz szűrésének, és az miért nem hóbort.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/koronavirus-informace.jpg

Koronavírus: Mivel állunk szemben pontosan, és hogyan védekezhetünk ellene?

A veszélyes koronavírus nagyon gyorsan terjed a világban. Egyre nő a megfertőzött emberek és az áldozatok száma. Milyen veszélyt jelent a vírus és hogyan védekezhetünk ellene? Részletek itt »
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ