Pusťte jaro přes plot Minden 2019-ben nálunk vásárolt fogyasztónak

Egerek

MOBA

MOBA (multiplayer online battle arena) egy olyan játék műfaj, amelyben két többjátékos csapat versenyez egymással egy arénában.

Programozható gombok

A programozható egér vagy billentyűzet gombokkal különböző műveleteket állíthatsz be játékoknál vagy egyes alkalmazásoknál (pl. gránátot dobhatsz velük az akciójátékoknál vagy egy Word dokumentumba illeszthetsz be velük képet). Lehetővé teszik makrók beállítását is. A makrók előre beállított billentyűkombinációk vagy kattintások, amelyeket a makrót tároló gomb megnyomásával hívhatsz elő. Makrókat az egér vagy a billentyűzet gyártója által biztosított szoftverben hozhatsz létre.

A carpalis alagút szindróma

A carpalis alagút egy keskeny rész a csukló területén, amelyet a csukló három oldala és a csukló szalag negyedik oldala veszi körül. Az alagút vezeti az inak és a média idegszálait.

MMORPG

MMORPG (massively multiplayer online role-playing game) egy játék műfaj nagyszámú játékossal és RPG elemekkel. Ez egy kalandjáték, amely egy kitalált világban játszódik, leggyakrabban fantasy vagy sci-fi környezetben.

https://cdn.alza.hu/Foto/ImgGalery/Image/Article/dpi-mys.jpg

DPI

Elgondolkoztál már azon új egér választásakor, hogy tulajdonképpen mit is jelent a DPI érték? Sok felhasználó csak legyint rá, de különösen a számítógépes játékok szerelmeseinek mindenképp érdemes odafigyelniük rá. Ha szeretnél többet megtudni, olvasd el cikkünket.

Az egér mérete

Az egér kiválasztásánál figyelembe kell venni annak méretét. A középső ujj hegyétől a csuklóig terjedő hosszt kell figyelembe venni.

Azonnal elérhető termékek gyors kiszállítással

Kedvezőbb árú termékek és prémium szolgáltatások cégek számára

Felbontott, újszerű és használt termékek

Ajándékutalványok minden alkalomra


28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB34
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ