Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Székek és fotelek

Növekvő szék

A növekvő szék egy állítható gyermekszék, amely együtt növekszik a gyerkőccel. Beállíthatod az ülés mélységét és magasságát, valamint a háttámla magasságát is. Ennek eredményeképpen a gyerek egészségesen ül a székben a növekedése során. Egyes növekvő székek alkalmasak az íróasztalhoz, néhány pedig az étkezőszékként is funkcionál.

Szinkronmechanika

A szinkronmechanika egészséges és ergonomikus ülést biztosít, ezért bátran ajánljuk a mindennapos, hosszú időtartamú használatra. A legfejlettebb szinkronmechanikájú szék folyamatosan követi a tested ülés közben - a háttámla döntése és az ülés beállítása teljesen automatikus (szinkron). Más szóval, minél inkább hátradőlsz a székben, annál jobban megemelkedik az ülőrész, és fordítva. Ez az úgynevezett dinamikus ülés, amely erősíti az izmokat, illetve segítségével elkerülhető a túl merev testtartás.

Aszinkron mechanika

Az aszinkron mechanikájú szék tökéletesen választás azokba az irodákba, ahol napi több órás használatra van szükség. Az aszinkron mechanikával ellátott székek rendkívül jól alkalmazkodnak a testhez, a már megszokott három karral rendelkeznek, amellyel állítható a szék magassága és a háttámla és az ülés dőlésszöge.

Dinamikus ülés

A dinamikus ülés kifejezéssel gyakran találkozhatsz az ergonomikus szék kiválasztásakor. A dinamikus ülés egy egészséges ülőpozíció, a nemkívánatos merev testtartás szöges ellentéte. Más szavakkal körülírva, a dinamikus ülés során állandóan változik a helyzeted, akár a szék hintáztatásával vagy az ülés és a háttámla közötti szög megváltoztatásával, így a tested nem marad ugyanabban a helyzetben - sőt, éppen ellenkezőleg. A dinamikus ülés pozitív hatással van a fizikumra, elősegíti a hát- és a hasizmok erősödését, enyhíti a hát- és gerincfájdalmakat, valamint csökkenti a gyakori ülésből fakadó betegségek vagy problémák kockázatát.

Hintamechanika

A hintamechanika egyszerű elv alapján működik, amely lehetővé teszi a szék lengését. Ez ideiglenes enyhülést jelent a hátnak, egyúttal megszünteti az egészségtelen és merev testtartású ülést ugyanabban a pozícióban. A lengés rendszerint rögzíthető, ezáltal kikapcsolható. Azonban ezeknél a székeknél nincs lehetőség az ülés vagy a háttámla dőlésszögének beállítására, ezt a két részt egymáshoz rögzítették, pontosan ezért az ilyen típusú mechanika nem alkalmas a napi több órás ülésre.

Kartámasz

A szék vagy karosszék azon része, amelyen a kezedet pihenteted ülés közben. A legegyszerűbb kartámaszok nem állíthatók és műanyagból készültek. A drágább modellek kartámasza általában állítható, előre és hátra, illetve magasságban is. Némelyik kartámaszt közelebb vagy távolabb is állíthatod a székhez, vagy elforgathatod, így az nem csak az előre vagy hátra, hanem oldalirányban is mozgatható. A fokozott kényelemről a párnázottság gondoskodik, legyen az akár bőrből, hálós anyagból vagy bútorszövetből.

Lábkereszt

A lábkereszt a szék talapzata, amelyen a görgők és a gázlift is található. Minden irodai szék és karosszék rendelkezik lábkereszttel. A műanyag lábkeresztet általában alacsonyabb ár jellemzi. A szék intenzív használata illetve erősebb testalkatú felhasználó esetén tartósabb anyagú lábkeresztet javasolunk, például króm, alumínium vagy más fémből készült talapzatot.

28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ