Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/oneplus-nord-4-nahled.jpg

OnePlus Nord 4 (BEMUTATÓ): ismét a funkciók, specifikációk és dizájn izgalmas kombinációját láthatjuk

Egy év elteltével a OnePlus úgy döntött, hogy a népszerű ár/teljesítmény kategóriában felkavarja az okostelefonok állóvizét a következő generációs Nord telefonnal. Vajon a OnePlus Nord 4 lesz az a csillag, amely nemcsak a tavalyi modellt, hanem a konkurenciát is háttérbe szorítja? Mik az erősségei, és sikerült-e megszabadulnia egy-egy gyengeségtől az előző generációhoz képest? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-200-nahled.jpg

Honor 200 Pro (TESZT): egy stílusos fotómobil, amelyen nehéz fogást találni

Első pillantásra a Honor 200 Pro egy igazán szép okostelefonnak tűnik, amely már a külsejével is egyből magára vonzza a tekinteteket. Mi azonban ennél jobban is szemügyre vettük, alaposan leteszteltük, megállapításainkat pedig ebben a cikkben találod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/redmi-telefony.jpg

Xiaomi Redmi 13 (TESZT): felsőkategóriás dizájn, nagy és éles kijelző, barátságos árcédula

A Redmi, a kínai technológiai óriás Xiaomi leányvállalati márkája, új taggal bővítette okostelefon-kínálatát, nevezetesen a Redmi 13-mal. A modell a kevésbé igényes felhasználókat célozza meg, akik egy megbízható és jól felszerelt okostelefont keresnek megfizethető áron. Hogy mi a véleményünk róla? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-unpacked-2024-nahled.jpg

A Samsung a Galaxy Unpacked 2024-en mutatta be legjobbjait. Továbbfejlesztett hajlítható telefonok, okosórák és fülhallgatók

Kíváncsi vagy a Samsung nyári Galaxy Unpacked rendezvényén bemutatott újdonságokra? Íme egy összefoglaló mindarról, amit a Samsung a közönség elé tárt. Telefonok, okosórák és még fülhallgatók is. Mi minden alakult át és fejlődött tovább? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung_galaxy_flip6_thumb.jpg

Samsung Galaxy Z Flip6 (BEMUTATÓ): hosszabb üzemidő, jobb kamerarendszer és gamer processzor

A Samsung a csúcskategóriás hajlítható okostelefonok egyik úttörője. A Galaxy Z Flip is lenyűgözően kompakt és nem olyan drága, mint a Z Fold. A legújabb generációs Z Flip6 érdekes fejlesztésekkel rukkolt elő. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung_galaxy_fold6_thumb.jpg

Samsung Galaxy Z Fold6 (BEMUTATÓ): könnyebb, vékonyabb és titánszerkezetű

A Samsung Galaxy Z Fold6 vékonyabb és könnyebb kialakítást, valamint erősebb Snapdragon 8 Gen 3 processzort és új mesterséges intelligencia funkciókat kínál. Azonban a hajlítható telefonok esetében a tömeg és a dizájn változásai is kiemelten fontosak. Mindkét területen előrelépés várható, de ez még nem minden. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-moto-g85-nahled.jpg

Motorola Moto G85 (BEMUTATÓ): a felszereltség nem rossz, de tud ennél jobbat is a gyártó

Megérkezett a népszerű Moto G sorozat következő generációja. A Motorola Moto G85 5G dizájnváltáson esett át, de nem minden téren történt frissítés. Mit lehet tudni a Moto G85 5G-ről, hogyan állja meg a helyét népszerű elődjéhez képest? Hogyan áll az új jövevény az ár és az elérhetőség szempontjából? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vivo-x-fold3-pro-preview001.jpg

Vékony, könnyű és hajlítható. A Vivo X Fold3 és a Fold3 Pro több szempontból is lenyűgöző

A Vivo bemutatta az új X Fold3 hajlítható okostelefon-sorozatot, amely jelentős fejlesztéssel büszkélkedhet a tavalyi X Fold2-höz képest. Két újdonság került bemutatásra, amelyek vékonyabbak, könnyebbek és jelentős javulást hoznak mind a kamera, mind az akkumulátor terén. Vegyük őket szemügyre közelebbről is. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oppo-reno12-nahled.jpg

Oppo Reno12 széria (BEMUTATÓ): sok a közös vonásuk, de különbségből is van bőven. Melyiket válaszd?

Amikor rokon telefonok triója kerül a piacra, néha nehéz lehet választani. Az Oppo Reno12 család három tagja hamarosan nálunk is kapható lesz, mi pedig megnéztük, hogy mivel szeretnék elnyerni a tetszésünket, és mi különbözteti meg őket egymástól. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-razr-50-nahled.jpg

A hajlítható Motorola Razr 50 és Razr 50 Ultra páros jobb paraméterekkel érkezik és árban is próbál a kedvünkben járni

A piac már készülődik a következő generációs Motorola Razr érkezésére. Az új modellek ezúttal is számos olyan fejlesztést tartogatnak, amelyek minden bizonnyal tetszeni fognak a hajlítható telefonok iránt érdeklődő felhasználóknak. A jó hír, hogy mindkét telefon elérhető lesz webáruházunkban. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-nord-ce-4-lite-5g-sedy-3.jpg

Gyors töltés és egy szinte ritkaságszámba menő funkció. A OnePlus Nord CE 4 Lite 5G a középkategóriában indul útjára

A lehető legjobb paraméterekre éhes, mégis könnyen elérhető árcédulával rendelkező telefonra vágyó felhasználóknak mostantól újabb választási lehetőségük van. A OnePlus Nord CE 4 Lite 5G nem biztos, hogy abszolút mindenkinek tetszik majd, azonban néhány specifikációja valóban kifinomult. Érdemes közelebbről is szemügyre venni. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realme-gt-6-nahled.jpg

Rekorder kijelző és teljesítmény a gamerek számára. A Realme GT 6 és GT 6T szinte zászlóshajós specifikációkkal rendelkezik, ugyanakkor tisztességes áron

A Realme márkát a lehető legtöbb funkcióval rendelkező okostelefonok jellemzik, miközben az árat a lehető legalacsonyabban tartják. A játékosok egy pár új modell közül választhatnak, amelyek teljesítményben, kamerákban, valamint akkumulátor-üzemidőben és töltési időben is kiemelkednek. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-edge-50-ultra.jpg

Motorola Edge 50 Ultra (TESZT): elegancia, nagyszerű kamera és szinte korlátlan teljesítmény

Egy igazi csemegét mutatunk most be, amely elsősorban a legigényesebb felhasználóknak szól. A Motorola Edge 50 sorozat Ultra modelljéről van szó. Ez tényleg egy csúcs okostelefon, amely sok mindenre képes. Mi pedig alaposan le is teszteltük, a tapasztalatainkról, véleményükről a cikkben olvashatsz. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/prenosna-pc-compaq-portable-nahled.jpg

Hordozható PC-k: Compaq Portable és továbbiak | Mobil forradalom

Hihetetlen, de a számítógépek, ahogy ma ismerjük őket, 1981-ből származnak, amikor az IBM bemutatta a 5150-es modelljét. Logikusnak tűnik, hogy az IBM egy hordozható változatot is bevezetett volna ebből a számítógépből, de ahogy a cím is mutatja, a Compaq Portable megelőzte őket. A következő cikkben megtudhatod, milyen előnyei és hátrányai voltak az IBM és a Compaq termékeinek, és hogyan reagált a piac ezekre a hordozható számítógépekre. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/epson-hx-20-nahled.jpg

Epson HX-20: Japán meghökkenti a világot | Mobil forradalom

Fedezd fel, hogyan alakította át az Epson HX-20 a hordozható számítógépek fogalmát, és hozott létre olyan elemeket, amelyek a mai napig megtalálhatók a laptopokban. Ez a cikk bemutatja, hogyan tért el az Epson az 1980-as években a tömegtől, és összpontosított azokra az innovációkra, amelyek a mobil technológiák jövőjét formálták. Olvasd el, miért volt ez a megközelítés forradalmi, és hogyan befolyásolta a hordozható eszközök jelenlegi fogalmát. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/technologicke-limity-prenosnych-pocitacu-nahled.jpg

A laptopok technológiai korlátai | Mobil forradalom

Biztos vagyok benne, hogy még emlékszel a régi dobozos monitorokra, amelyek az íróasztal felét elfoglalták, nehezek voltak, és annyit fogyasztottak, mint egy egész számítógép. Egy ilyen típusú panellel ellátott laptop tervezése elképzelhetetlen volt, ezért más lehetőségeket kezdtek keresni a kép megjelenítésére. A következő cikkben elolvashatod, hogyan jutottunk el a sárgarépától a mai lapos képernyőkig. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/commodore-sx64-nahled.jpg

A Commodore SX64 és a megkísérelt otthoni mobilforradalom | Mobil forradalom

Ebben a cikkben a Commodore SX64-et, az első hordozható színes képernyős számítógépet vesszük szemügyre, amely az 1980-as években megpróbálta megváltoztatni a játékszabályokat. Megtudhatod, hogy mi lett a készülék sorsa, és hogy követték-e a koncepciót és továbbfejlesztették-e. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/osborne-1-nahled.jpg

Osborne 1: A számítógépek útra kelnek | Mobil forradalom

A következő cikkből megtudhatod, hogy hogyan sikerült rövid idő alatt drasztikusan csökkenteni a tömeget, ezáltal növelni a hordozhatóságot. De ami a legfontosabb, hogy a készülékek olyan árszintre kerültek, hogy a kevésbé tehetős szakemberek is megvásárolhatták őket. Bár ezek még mindig nem hasonlítottak a mai értelemben használt hordozható vevőeszközökre, a cégek rájöttek, hogy erre a szegmensre van kereslet, és érdemes befektetni. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mikropocitace-prichazeji-nahled.jpg

Az első mikroszámítógépek | Mobil forradalom

Az 1971-es év mérföldkő volt a számítástechnikában: az Intel bemutatta az első mikroprocesszort, és megnyitotta az utat az íróasztalon elférő számítógépek előtt. Ez a cikk bemutatja, hogyan jutottunk el a nehéz számítógépektől a mai könnyű tabletekig és ultrabookokig. Visszaemlékezünk az első IBM hordozható számítógépre, az Apple garázsbeli kezdeteire és a Dynabook vízióra, amely megelőlegezte a mai tableteket. Olvasd el a Mobil forradalom sorozat következő cikkét. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-jsme-prestali-chodit-za-pocitaci-nahled.jpg

Hogyan cseréltük le az asztali számítógépet mobil eszközökre? | Mobil forradalom

Ez a cikk a számítástechnika fejlődését követi nyomon a szobányi méretű nagyszámítógépektől a mai mobileszközökig és felhőszolgáltatásokig. Feltárjuk, hogyan változott a számítógépek mérete, hozzáférhetősége és biztonsága a társadalom digitalizációjának hatására, valamint bemutatjuk a technológiai jövőnket alakító legfontosabb innovációkat. Részletek itt »
123...
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ