A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Shop roku

Termékkatalógus

Az Alza még december 24-én is kiszállítja a megrendeléseket, a nem megfelelő ajándékokat pedig ingyen kicseréli

Budapest 2023. december 14. – Az Alza az idei karácsony előtt is a lehető legszélesebb kínálatra és a gyors kézbesítésre helyezi a hangsúlyt. Még december 24-én is kiszállít, mindenekelőtt műszaki cikkeket. Az Alza felmérése szerint a legtöbb válaszadó valamilyen elektronikus készüléket tervez vásárolni karácsonyi ajándékként. Ezért a cég az idén jelentősen növelte a kínálatában elérhető műszaki cikkek és más termékek mennyiségét. Emellett a magyar e-kereskedelmi szféra vezető szereplői közé tartozó Alza a nem megfelelő ajándékok ingyenes kicserélésével is kedveskedik ügyfeleinek, akik ezt immár akár az AlzaBoxokon keresztül is megtehetik. Részletek itt »

Ingyenes kiszállítás az AlzaPlus+ programmal

Budapest, 2023. 10. 19. – Az Alza.hu egy egyedülálló tagsági programot vezet be AlzaPlus+ néven. A program rendkívül kedvező éves vagy havi átalánydíj ellenében ingyenes kiszállítást biztosít a vásárlóknak több mint 6000 átvételi pontra, csomagautomatába még a legalacsonyabb összegű megrendelések esetén is. Az AlzaPlus+ programot a vásárlási szokások alapján dolgozták ki: az Alza ügyfelei leggyakrabban (a megrendelések mintegy 80%-a esetében) a személyes átvételt részesítik előnyben. Részletek itt »

Az Alza.hu webáruház új üzletet nyit Budapesten holnap

Budapest, 2023. 08. 10. – Az Alza.hu, a hazai e-kereskedelmi piac egyik vezető szereplője most még közelebb kerül vásárlóihoz: holnap, 2023. augusztus 11-én, pénteken megnyitja legújabb üzletét. Ez már az Alza második üzlete Budapesten, ahol a webáruház legkeresettebb árucikkeinek több mint 2000 terméket felsorakoztató választéka azonnal megvásárolható lesz. Részletek itt »

Az Alza.hu legújabb szolgáltatása: Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled!

Budapest, 2023. 06. 28. – Az Alza.hu forradalmian új szolgáltatással jelentkezik. Az éjfél előtt leadott rendeléseket már másnap reggel kézbesítjük az AlzaBoxokba. Ez az egyedülálló szolgáltatás ma már csaknem kétmillió ügyfelünk számára elérhető Budapesten és Magyarország északnyugati részén. Részletek itt »

Az Alza 3D nyomtatókat ad hat hónapos térítésmentes használatra magyar iskoláknak

Budapest, 2023. január 18. - A modern technológiai és innovatív megoldások elkötelezett híveként az Alza.hu egyedülálló lehetőséget kínál a magyar oktatási intézményeknek. A Csehországban évek óta sikerrel futó projekt immár harmadik alkalommal pályázható hazánkban is. A kezdeményezésre jelentkező iskolák fél évre térítésmentes használatra kaphatnak 3D nyomtatót. Részletek itt »

Mostantól több mint 200 e-shop termékeit juttatják el a vevőkhöz az AlzaBoxok

Budapest, 2022. december 16. – Az AlzaBoxok ezentúl nemcsak az Alza, hanem számos más webshop termékeit is elhozzák a vásárlóknak. A nap 24 órájában kényelmesen átvehető és biztonságos kiszállítást a vevők többek között az Express One és a DHL Express által szállított csomagok esetében is kérhetik AlzaBoxba. Részletek itt »

Az AlzaCafé termékcsalád újabb Latin-Amerikából származó kávékkal bővül

Budapest, 2022. október 19. – Az Alza.hu saját márkája, az AlzaCafé kínálatában újabb szemes kávék jelentek meg. Népszerű arabica keverékünk mellett mostantól öt különböző latin-amerikai országból származó fajtakávét és egy speciális, elsősorban tejes kávékülönlegességek készítéséhez ajánlott keveréket is a kávékedvelők figyelmébe ajánlunk. A kávékat frissen pörköljük Csehországban, a termékek valamennyi üzletünkben és e shopunkban is azonnal elérhetők. Részletek itt »

Megint nagyot lép az Alza.hu: Új logisztikai központ, áruház és AlzaDrive szolgáltatás indul Budapest szomszédságában

Budapest, 2022. október 24. – Október elején az Alza.hu megnyitotta új kereskedelmi egységét Magyarországon. A kiváló közlekedéssel és rengeteg parkolóhellyel rendelkező AlzaShop egy vadonatúj szolgáltatást is kínál: itt van az első AlzaDrive Magyarországon. A vásárlóknak mostantól az autóból se kell kiszállniuk, hogy átvegyék megrendeléseiket. Az áruház mellett itt helyezkedik el h Alza új logisztikai központja is, amely lehetővé teszi, hogy az e-shop jelentős árukészletet tartson raktáron, és így gyorsabb kiszállítást biztosítson. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/GLP_U2.jpg

22 ezer négyzetmétert bérel az Alza a GLP-től Szigetszentmiklóson

Tovább bővül az e-kereskedelmi cég és a GLP együttműködése a közép-kelet-európai térségben


2022. május 26. – Hosszú távú bérleti megállapodást írt alá a Sziget Logisztikai Központ 22 ezer négyzetméternyi raktárterületére a GLP és az Alza.hu. A kivitelezés már zajlik, a raktárakra és elosztóközpontokra szakosodott fejlesztő és befektető csoport a tervek szerint 2022 harmadik negyedévében adja át az épületet.

Részletek itt »

Rapture – Az Alza legújabb márkája a számítógépes játékok kedvelőinek

Budapest, 2022. április – A napokban a prágai Comic-Con fesztiválon bemutatkozott a Rapture – a számítógépes játékok szerelmeseinek szánt új márka. A Rapture márkájú gamer székek, asztalok, egerek, billentyűzetek, monitortartók és más kiegészítők új színt hoznak az Alza már eddig is változatos, széles kínálatába. A vállalat a Rapture bevezetésével mind a rendszeres, mind az alkalmankénti játékosok minőségi és megfizethető felszerelések iránti növekvő igényének eleget tesz. Részletek itt »

Az Alza.hu közel félmillió darab kedvezményre jogosító kupont küld ki azoknak az ügyfeleinek, akik 2019-ben a webáruházban vásároltak

Budapest, 2022. március 8 – Az Alza.hu a Gazdasági Versenyhivatal döntése nyomán 3000 Ft értékű kupont oszt majd szét ügyfelei között. A kedvezményt a 2019-es évben az Alza webáruházában vásárló ügyfelek a következő 12 hónap folyamán leadott megrendeléseik során érvényesíthetik 10 000 Ft feletti vásárlás esetén. Részletek itt »

Az Alza.hu gyorsabbá és pontosabbá tette a kiszállítást Budapesten: a megrendeléstől számított néhány órán belül megérkeznek az ajándékok

Budapest, 2021. december 14. – Az Alza.hu felgyorsítja az áruszállítást Budapesten és környékén. Ezt új fővárosi raktára, nagy mennyiségű raktárkészlete, valamint saját AlzaExpres szállítási szolgáltatásának kibővítése teszi lehetővé. Mindezek eredményeként a vállalat a 12 óráig beérkezett megrendeléseket még aznap kézbesíteni tudja, illetve lehetőséget biztosít egy pontosabb kiszállítási idősáv kiválasztására. Részletek itt »

Már száz AlzaBoxot működtet az Alza Magyarországon

Budapest, 2021. október 6 – Az Alza.hu, Magyarország harmadik legnagyobb forgalmú e-kereskedője már a századik AlzaBox önkiszolgáló csomagautomatát helyezte üzembe a napokban. A webáruház a vásárlóihoz a lehető legközelebb szeretne lenni, és megkönnyíteni számukra a karácsonyi vásárlást. A cég minden héten több tucat új Alzaboxot telepít, és azt tervezi, hogy karácsonyig összesen 200 AlzaBoxot helyez üzembe Magyarországon, emellett megnyitja azokat a piac más szereplői, a csomagkézbesítők és más webáruházak előtt is, így az ügyfelek számára egyetlen okos átvevőhelyet biztosít, ahol hamarosan minden online rendelés átvehető lesz. Részletek itt »

Alza: Egyre több magyar pattan elektromos kerékpárra

Budapest, 2021. szeptember 29. – A szabadidős tevékenységek is átalakultak a koronavírus-járvány következtében. A kerékpározás, különösen az elektromos kerékpárok növekvő népszerűségét az Alza, Magyarország harmadik legnagyobb webáruházának adatai is alátámasztják. 2021 kezdete óta csaknem megháromszorozódtak az értékesítési adatok az előző év hasonló időszakához képest. Egyértelműen látszik az is, hogy a vásárlók a minőséget és a biztonságot részesítik előnyben. Az átlagos eladási értékek nemcsak maga a kerékpár, hanem a tartozékok és a karbantartási eszközök vonatkozásában is emelkednek. Részletek itt »

Az Alza.hu kivonja a potenciálisan veszélyes Drevex Olek kiságyat az értékesítéséből

Budapest, 2021. szeptember 7. - Az Alza.hu visszavonta az értékesítéséből a Drewex Olek márkájú, fából készült kivehető oldalfalú kiságyat, mivel az nem felel meg a tervezési követelményeknek és fennáll a sérülés veszélye.  Részletek itt »

Az Alza felgyorsítja a rendelések személyes átvételét az Alza.hu alkalmazás segítségével

Budapest, 2021. június 21. - Az Alza.hu nemrégiben mutatta be vásárlási applikációjának frissítését. A megvásárol termékéért Róbert Károly körúti bemutatóterembe érkező ügyfél mostantól már a rendelés átvétele gombra kattintás előtt tudni fogja, hogy mennyi ideig tart az áru összekészítésének teljes folyamata, és nyomon követheti a hátralévő időt a visszaszámláló segítségével. Ez csökkenti a sorban állással és a fiókban töltött időt, és csökkenti az ügyfelek által át nem vett áruk mennyiségét. A vállalat célja, hogy még gördülékenyebbé és biztonságosabbá tegye az átvételi folyamatot. Részletek itt »

Mivel töltjük az időnket karantén idején?

Budapest, 2021. március 19. – Mindenki tudja, mert megtapasztalta: a pandémia alatti bezártság alatt az ember napirendje, életvitele, lelki egyensúlya sokféle módon megbomlik. A megváltozott rendszerben új napirendre, más életvitelre és a túlélésre rendezkedünk be. Vajon mit csinálunk a bezárt napokon? Természetesen vásárlunk – webshopokból rendeljük házhoz nemcsak az élelmiszert, hanem az életvitelünkhöz szükséges eszközöket is: ez pedig rámutat arra, hogy mivel is töltjük ki az időnket. Ennek jártunk utána az Alza.hu saját belső kutatása alapján. Részletek itt »

Magyarországra látogat a robotkutya

Budapest, 2021. február 10. – Az Alza.hu elsőként hozza Magyarországra a Boston Dynamics fejlesztését, Spotot, a robotkutyát. Az Alza elköteleződése az innováció, a robotika, kibernetika és mesterséges intelligencia iránt alapítása óta rendületlen: szolgáltatásminőségben és termékkínálatban egyaránt az innovatív megoldások és termékek állnak a középpontban. Az Alza magyarországi rajongótábora pedig már magyar nevet is adott a robotkutyának, így Alíz néven ismerkedhet meg vele a nagyközönség.  Részletek itt »

Figyelmeztetés az Alza vásárlói részére

Ismeretlen támadók jelenleg az Alza.cz IP címét használják a tevékenységük elfedéséhez, hogy az IP címünket „feketelistára” helyezhessék. Sajnálatos módon az ilyen IP címmel való visszaélés nem előzhető meg száz százalékosan. Így tehát az Alza IP címe felkerülhetett néhány listára, mely a potenciálisan veszélyes IP címeket tartalmazza, így néhány vásárlónk problémákat tapasztalhat az oldalunkhoz való kapcsolódás során. Részletek itt »
123
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ