Tűzhelyek

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kombituzhely.jpg

Milyen kombinált tűzhelyet vegyek? (ÚTMUTATÓ)

A kombinált tűzhely igen nagy népszerűségnek örvend. A kombinált tűzhely nem más, mint egy nagyon hatékony gázfőzőlap és egy praktikus elektromos sütő kombinációja. Alkalmas lelkes szakácsok és olyan háztartások számára, ahol gyakran főznek.

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/villanytuzhely.jpg

Milyen elektromos tűzhelyet vegyek? (ÚTMUTATÓ)

A villanytűzhely esetében mind a főzőlap, mind a sütő elektromos árammal működik. A legnépszerűbb megoldás az indukciós és a kerámialapos tűzhely, amelyek modern megjelenésűek, és számos olyan funkcióval rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a főzést.

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gaztuzhely.jpg

Milyen gáztűzhelyet vegyek? (ÚTMUTATÓ)

A gáztűzhely két részből áll, egy gázfőzőlap és egy gázsütő alkotja. Legnagyobb előnye, hogy azonnal melegít és nagyon pontosan és egyszerűen szabályozható a lángja. Minimális maradékhővel működik, és a biztonság miatt sem kell aggódnod - alapfelszereltségként gázszivárgás elleni biztonsági zárral rendelkezik.


30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ