Akvizice ApF HU LEGO v APP pro AP+

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/dlss.jpg

Mi az a DLSS?

A DLSS az egyik legizgalmasabb technológia, amely az NVIDIA GeForce RTX videokártyák megjelenésével került be a köztudatba. Hogyan működik valójában, és mire jó? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/foceni-mobilem-02-nahled.jpg

Képek átvitele telefonról számítógépre

A mobiltelefonok mára felváltották a fényképezőgépeket. Mindig kéznél vannak, és minőségben is könnyen felveszik velük a versenyt. De hogyan kezeljük a fotókat az elkészítésük után? Hogyan juttassuk el őket a mobiltelefonról a számítógépre? Cikkünkben minden kérdésre választ adunk. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kaios-nahled.jpg

KaiOS operációs rendszer: magasabb szintre emeli az olcsóbb telefonokat

A KaiOS egy klasszikus nyomógombos telefonokhoz tervezett operációs rendszer. Célja, hogy a régebbi telefonokat összekapcsolja a modern digitális korszakkal. A KaiOS lehetővé teszi az alkalmazások letöltését a speciális KaiStor-ról, a 4G hálózat használatát az internetezéshez, de a telefonálást és a csevegést is. Mindezt alacsony akkumulátorigény mellett. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-magic6-nahled.jpg

A verseny egyre kiélezettebb. A Honor Magic6 Pro megérkezett a magyar piacra.

Honor Magic6 és Honor Magic 6 Pro jogosan dicsekedhet a legjobb tulajdonságaival, hiszen az erős versenyben ők képviselik a kínai gyártót. A hatalmas és fényes kijelző, valamint a magas teljesítmény és a sok megapixeles kamerák lesznek azok, amik felkeltik a figyelmet. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a55-recenze-test.jpg

Samsung Galaxy A35 5G (BEMUTATÓ): nagyobb teljesítmény és modernebb külső

Ha a Samsung Galaxy A25 5G már túlságosan alapszintű számodra, de nem feltétlenül a legjobbra van szükséged, akkor a vadonatúj Galaxy A35 5G lehet a megfelelő választás. Megváltozott a külseje, és a belsejében is lapul néhány újdonság. Mit kell tudni róla? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobil-webkamera-uvodni-1.jpg

Telefon használata webkameraként (ÚTMUTATÓ)

Az online találkozók ma már mindennaposak, így a webkamera a számítógépek fontos részévé vált. Ha nem szeretnél beruházni egy új webkamerába, készíts egyet a saját telefonodból. Ebben a cikkben megnézzük, hogyan is néz ki ez a gyakorlatban. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/historie-mobilnich-telefonu-nahled.jpg

A mobiltelefonok története: hogyan fejlődött a mindennapi asszisztensünk?

Valószínűleg ez napjainkban a leggyakrabban használt technológia. A mobiltelefon már 3 évtizede velünk van, és sokat változott az idők során. Legyen szó akár a kinézetről, akár a funkciókról, ma már egy teljesen más készüléket tarthatunk a kezünkben, mint évekkel ezelőtt. Hogyan fejlődtek a mobiltelefonok? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-stahnout-hudbu-do-mobilu-iphone-nahled.jpg

Hogyan kell zenét letölteni telefonra? (ÚTMUTATÓ)

Rengeteg módja van annak, hogy zenét tölts le a telefonodra. Ebben a cikkben számos gyors, egyszerű és legális módszert találsz arra, hogy kedvenc zenéidet bárhol meghallgathasd. A zenék letöltése Android és iOS készülékekre egyaránt könnyen megoldható. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobilni-klimatizace.jpg

Hogyan működik a klíma és hová kell elhelyezni?

Tudni szeretnéd, hol van az ideális helye a klímának egy családi házban, vagy hol kell elhelyezni a légkondicionálót egy lakásban? Ha igen, akkor van számodra néhány hasznos tippünk és meglátásunk, amelyek segítenek a légkondicionáló elhelyezésében, többek között elmagyarázzuk, hogyan működik a légkondi, és mi a klíma működési elve valójában. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled-vakuovani-potravin.jpg

Élelmiszer-vákuumozás (TIPPEK és TANÁCSOK)

Az el nem fogyasztott élelmiszerek pazarlásának elkerülése érdekében szerezz be egy vákuumozó gépet. A vákuumozás akár többszörösen hosszabb ideig frissen tartja az élelmiszereket, amit mind a feldolgozatlan alapanyagok, mind a főtt ételek esetében értékelni fogsz. Cikkünkből megtudhatsz mindent, amit valaha is tudni szerettél volna az élelmiszer-vákuumozásról. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vivo-x100-nahled.jpg

A Vivo X100 Pro a legerősebb chippel és extravagáns dizájnnal érkezik Európába

A kínai Vivo bemutatta új zászlóshajóját, a Vivo X100 sorozatot, amely egy alapmodellt és egy Pro változatot tartalmaz. Minket a párosból a második, a Vivo X100 Pro fog érdekelni, mivel nálunk ez a változat kerül a polcokra. Az újdonság a MediaTek műhelyek jelenleg legerősebb chipsetjét, Zeiss-lencsékkel ellátott csúcskategóriás kamerát és még sok mást ígér. Mit tud a Vivo X100 Pro és mennyibe fog kerülni? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/spotreba-elektriny-nahled.jpg

Hogyan mérjük a villamosenergia-fogyasztást? (ÚTMUTATÓ)

Ebben a cikkben tippeket adunk arra vonatkozóan, hogyan mérheted az áramfogyasztásodat és megválaszoljuk a gyakran feltett kérdést is: milyen fogyasztásmérőt vegyek? Négy módszert ajánlunk arra, hogy kiderítsd, mennyit "esznek" az otthonodban lévő készülékek, és ez hogyan tükröződik az éves villanyszámládon. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vymenit-procesor.jpg

Hogyan cseréljünk processzort? (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

A processzor cseréjének gondolata a legtöbb ember számára fejtörést és bizonytalanságot okoz. Mégis, sokunk előbb vagy utóbb kénytelen lesz szembenézni a feladattal. Rábízhatjuk másra is, de mi magunk is elvégezhetjük. Fontos azonban, hogy tudjuk, mit csinálunk, és mire kell odafigyelnünk. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a55-thumbnail.jpg

Egy feltörekvő középosztálybeli sztár? A Samsung Galaxy A55 5G prémium dizájnt és 4 nm-es chipsetet kínál

A dél-koreai Samsung bemutatta legújabb képviselőjét, amellyel a középkategóriás kínálatát igyekszik erősíteni. A Samsung Galaxy A55 népszerű helyet foglal el a márka 2024-es portfóliójában. Új dizájnt kínál alumínium kerettel, 4 nm-es Samsung Exynos chipsetet és kibővített szoftvertámogatást. Mire számíthatunk a Samsung Galaxy A55-től, és mi a helyzet az árral és az elérhetőséggel? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/delete-phone-data-securely.jpg

Telefon adatok végleges törlése biztonságosan (ÚTMUTATÓ)

Tudtad, hogy a gyári beállítások visszaállítása valójában nem törli az adatokat? Ha túladsz egy régi telefonon, tableten vagy akár laptopon, alaposabban törölnöd kell az adatokat, hogy az érzékeny információk, bejelentkezési adatok, hitelkártyaadatok, és végső soron a fotóid és dokumentumaid ne legyenek kitéve a visszaélés veszélyének. Hogyan törölhetők biztonságosan az adatok az Android és iOS készülékekről? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Google-Gemini-nahled.jpg

A Google Gemini az új nagy hal a mesterséges intelligencia tengerében

A mesterséges intelligenciáról egyre többet beszélnek, és nem véletlenül. A technológia egyre inkább elérhetővé válik, és életünk minden területét áthatja. Míg a ChatGPT úttörő szerepet játszik a generatív mesterséges intelligencia terén a mobileszközökben, addig a Google a Gemini modellel áll elő, amely potenciálisan felülmúlhatja azt. Miben más a Gemini, és mit jelent ez számunkra? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/diskove-pole.jpg

RAID lemezkötegek

A különböző RAID lemezkötegek alapvető módon különböznek egymástól, ami befolyásolja a teljesítményüket, a biztonságot és az árat. Egyes kötegek alkalmasak az írás és olvasás gyorsítására, míg mások szinte azonnali adatmentést biztosítanak több meghajtó hirtelen meghibásodása esetén. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oprava-kontrola-hdd-nahled.jpg

Merevlemez ellenőrzése és javítása

A merevlemez hibák nem elszigetelt jelenségek. Ebben a cikkben arról lesz szó, hogyan lehet őket előre jelezni. Azt is megtudhatod, mi a teendő, ha a hiba már bekövetkezett, és máris rendellenes viselkedést vagy fájlvesztést tapasztalsz a lemezen. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-fotomobily-test.jpg

A legjobb fotómobilok 2024-ben (AKTUALIZÁLVA)

Korábban a telefonban lévő kamera marginális kérdésnek számított, manapság azonban gyakran a kiválasztás fő szempontja. Összeállítottunk számodra egy áttekintést, amelyben három árkategóriába rendezve találhatod a legjobb fotómobilokat, valamint néhány rövid tanácsot is megfogalmaztunk, amelyek segítenek eligazodni a mobiltelefonok fényképezést érintő jellemzőiben. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/z2.jpg

Mi az alaplap?

Az alaplap a személyi számítógépek, de más eszközök, például mobiltelefonok fő vezérlőegysége is. Az alaplap felszereltsége és paraméterei rendkívül fontosak a jövőbeni hardverfrissítések lehetősége szempontjából. Az alaplapon számos érdekes alkatrész és csatlakozó található. Melyek ezek? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
123...
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ