A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Velikonoce HU

Játékkonzolok

RAM

A számítógép működéséhez elengedhetetlen memóriaegységet általában a RAM (Random Access Memory) elnevezéssel illetik. Ez a memóriatípus véletlenszerű hozzáférésű. Lehetővé teszi az adatok olvasását a memória bármely részéből, valamint azok beírását is, így rendkívül gyors. A számítógép kikapcsolásakor azonban az összes benne tárolt adat elvész. Ezért csak ideiglenes adattárként szolgál a számítógépes munka során, a laptopok, valamint a mobiltelefonok és a táblagépek számára is.

Virtuális Valóság

A VR a Virtual Reality kifejezés rövidítése, magyarul Virtuális Valóság. A VV kifejezés egy bizonyos valóságshow miatt egy darabig biztos nem fog elterjedni, emiatt hivatkozunk rá VR-ként. A dolog lényege, hogy hardverek és szoftverek segítségével egy képzeletbeli környezetet hoznak létre. Legjellemzőbb megjelenítési eszközök a mobiltelefonok és a személyi számítógépek (PC-k). A VR felhasználása nem korlátozódik csupán a játékokra, szintén hasznos terület az oktatás, kiképzés (pilóták, egyéb költségigényes területek). A VR használathához szükségünk lesz egy speciális szemüvegre és egy erős hardverre, ezek sok újabb telefonban egyszerre találhatók meg. 

Bundle

Olyan ajánlat, amely több terméket egyesít, általában játékkonzolt és játékokat tartalmaz.

PSN

A Playstation Network a Sony által létrehozott digitális hálózat a PS4, PS3 és PS Vita konzolok tulajdonosai számára.

Multiplayer

Játékok több játékos egyidejű játékához.

Gamepad

A játékkonzolok és játékok vezérlésére szolgáló eszköz. A legújabb játékvezérlők javított érzékelőkkel, valamint beépített mozgásérzékelőkkel és hangszórókkal rendelkeznek, amelyek élvezetesebb játékélményt nyújtanak.

Handheld

Kisméretű hordozható eszköz amely tenyérben is elfér, játékokat játszhatsz, videókat vagy fényképeket nézhetsz rajta.

FPS

Frames Per Second - a másodpercenként megjelenített képkockák száma a képernyőn.

Plug-and-play

A "Plug and Play" technológia lehetővé teszi az egyszerű hardverfelismerést, amellyel a készülék azonnal csatlakoztatható és használható, a telepítésre nincs szükség.

Next-Gen

A játékkonzolok új generációja.

28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ