Shop roku Akvizice ApF HU

A kategóriában szereplő cikkek Légtisztítók, párásítók és páramentesítők

Termékkatalógus
Beurer MK 500 légtisztító (BEMUTATÓ): Tengeri klíma az otthonodban

Beurer MK 500 légtisztító (BEMUTATÓ): Tengeri klíma az otthonodban

Alkalmunk nyílt kipróbálni a Beurer MK 500 légtisztítót, amely egyedülálló, szabadalmaztatott módszerrel tengeri levegőt hoz létre, így rendkívül nagy segítséget jelent az asztmában és allergiában szenvedők számára. Részletek itt
Siguro FC-H35 All Comfort 5in1 léghűtő (BEMUTATÓ)

Siguro FC-H35 All Comfort 5in1 léghűtő (BEMUTATÓ)

Hogyan oldható meg a hűtés egy olyan lakásban, amelynek az egyik oldalán reggeltől kezdve betűz a nap? Kipróbáltuk a nagy teljesítményű Siguro FC-H35 All Comfort 5in1 léghűtőt, amely változatos alkalmazási lehetőségeivel, vonzó kialakításával és megfizethető árával nyerte el tetszésünket. Bemutatónkból megtudhatod, hogyan teljesített nálunk a készülék, mi mindent kínál és kiknek ajánljuk elsősorban.

Részletek itt
A legjobb légtisztítók 2022-ben

A legjobb légtisztítók 2022-ben

Olyan légtisztító beszerzésén gondolkozol, amely hatékonyan tisztítja és javítja az otthoni vagy az irodai környezetet? Hogyan lehet kiválasztani a megfelelő készüléket? Összehasonlításunknak köszönhetően nemsokára könnyebb lesz ezt a kérdést megválaszolni. Átfogó képet adunk arról, mely légtisztítók bizonyultak a legjobbnak 2022-ben.

Részletek itt
Fedezd fel a Dyson Purifier légtisztítók legújabb generációját

Fedezd fel a Dyson Purifier légtisztítók legújabb generációját

Az agresszív pollenek, veszélyes allergének, konyhai füstök és egyéb szennyező anyagok az otthoni környezetben sem kímélik az embert. A probléma kiküszöbölése azonban egyszerű, csak állítsd szolgálatba a Dyson Purifier légtisztítók valamelyikét, amelyek nem mellesleg piacvezető szerepet töltenek be. A Dyson Purifier légtisztítók az innovatív technológiának és a fejlett funkcióknak köszönhetően kiemelkednek a tömegből, tisztább és egészségesebb otthont eredményeznek, ráadásul érdekes dizájnelemként is szolgálnak.

Részletek itt
Rowenta QU5030F0 Eclipse 2in1 légtisztító és ventilátor (ÉRTÉKELÉS)

Rowenta QU5030F0 Eclipse 2in1 légtisztító és ventilátor (ÉRTÉKELÉS)

Az otthoni értékelés során a Rowenta QU5030F0 Eclipse légtisztítót és ventilátort teszteltük. Ez a multifunkciós berendezés nemcsak szokatlan kialakítása miatt lehet vonzó, hanem kiváló minőségű szűrőrendszerének és alacsony zajszintjének köszönhetően is. Hogyan állta meg a helyét egy olyan háztartásban, ahol a folyamatban lévő átépítés miatt magas a porszint? Olvasd el értékelésünket. Részletek itt
Légtisztítók: megelőzés a vírus ellen?

Légtisztítók: megelőzés a vírus ellen?

A koronavírus terjedését körülvevő jelenlegi események többek között felvetik azt a kérdést is, hogyan lehet hatékonyan védekezni a fertőzések ellen. A kormány által elrendelt intézkedések betartása mellett az alapos személyes higiénia is nagyon fontos. De ha valami többet szeretnél tenni az egészséged érdekében, szerezz be levegőtisztítót az otthonod számára. Ez a cikk elmagyarázza, hogyan kell kiválasztani a légtisztítót a vírusok elterjedésének megelőzése érdekében.

Részletek itt
Concept Perfect Air légtisztítók az allergiamentes otthonokért

Concept Perfect Air légtisztítók az allergiamentes otthonokért

A Concept Perfect Air légtisztítók nagyszerűen díszitík a belső teret, nem csak megjelenésük alapján illenek bármilyen helyiségben, de gondoskodnak egészségedről is – a levegő minőségéről, amelyet belélegzel. Számolj le a penész, a porrészecskék, a poratkák okozta tünetekkel, röviden mindennel, ami nehezíti a légzésedet és fedezd fel a Perfect Air készülékeket. Hogyan működnek és hogyan segítenek megszabadulni a kellemetlenségektől? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ