Shop roku Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/spizy-na-grilu.jpg

5 tökéletes tipp a nyári grillezéshez

A grill party talán nem csak szezonális dolog, de nyáron mindenképpen az egyik legnépszerűbb kikapcsolódás és társadalmi esemény közé sorolható. Grill ötletek - 5 tipp, hogy hogyan grillezhetsz könnyedén és stílusosan, bárhol és bármikor!

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Grilovani-SMALL.jpg

Grillezés mesterfokon - a grill hús előkészítése

A magyarok szeretik a családi és baráti összejöveteleket, a finom húsokat, a grillezés pont ezekről szól, éppen ezért örvend egyre nagyobb népszerűségnek hazánkban is. Felmérések szerint majdnem minden negyedik magyar hódol nyáron a grillezés szenvedélyének. Te is azt tervezed, hogy idén a grill steak is szerepel majd a menüben? Akkor van néhány értékes tippünk a számodra, hogyan készíthető minőségi grill hús. Bemutatunk néhány grill pác receptet, elmondjuk, mely húsok alkalmasak a grillezéshez, hogyan készül a grill csirke pác, vagy milyen grill pác a legjobb sertéshúshoz, illetve marhahúshoz.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gril 400x.png

Milyen grillsütőt vegyek?

A grillen sült hús illatának kevesen tudnak ellenállni. Nem csoda, hogy a grillsütő a gyakori háztartási berendezések közé tartozik. Új grill vásárlásán gondolkodsz, de nem tudod eldönteni, melyik grillsütő modellt válaszd? Segítünk meghatározni, hogy melyik grillsütő fog legjobban megfelelni igényeidnek. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-gril.jpg

Hogyan válasszunk kerti grillsütőt: faszenes, elektromos vagy gáz grillsütő?

Szeretnéd a kerti pihenést frissen grillezett ételekkel kellemessé tenni? Még mindig nem tudod, hogy faszenes, elektromos vagy gáz grillsütőt válassz? Cikkünkben elmagyarázzuk a különböző típusok közötti különbségeket, és segítünk kiválasztani az ideális társat a kerti és konyhai grillezéshez. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-panev-tefal-nahled.jpg

Hogyan válasszunk Tefal serpenyőt

A Tefal serpenyőkkel bármilyen ételt elkészíthetsz. Az egészséges életmód hívei, valamint a szószok és grillezett húsok rajongói is megtalálják a kedvükre való darabot. Készítettünk egy áttekintést neked az összes típusról, és tanácsokkal látunk el, hogyan válassz Tefal serpenyőt az ötleteid megvalósításához, és hogyan viseld gondját megfelelően, hogy hosszú időn keresztül szolgálhasson.

Részletek itt »
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ