Shop roku Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/klimaticka-trida-lednice-mrazaky-min.jpg

Klímaosztály (TÁBLÁZAT): Hűtőszekrény | Fagyasztó

A klímaosztály megmondja, hogy milyen optimális hőmérsékletű környezetbe kell helyezni a fagyasztót. Ezt a T, ST, N, SN rövidítésekkel fejezik ki. Ha a külső hőmérséklet az ajánlott tartományon kívül esik, a fagyasztó energiafogyasztása megnő, és előfordulhat, hogy nem fog működni megfelelően. Ha a fagyasztószekrényen egynél több klímaosztály van feltüntetve, akkor a teljes hőmérsékleti tartományban megfelelően működik. Például egy SN-N-ST osztályú fagyasztó 10-38 °C-os környezetben működik.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/d_pultove.png

Hogyan válasszuk ki a legjobb kisméretű hűtőt

A pultra szerelhető hűtőszekrény kisebb hűtőtérrel és miniatűr fagyasztórekesszel rendelkezik. Ideális, ha korlátozott hely áll a rendelkezésedre a konyhában, és csak kis mennyiségű élelmiszert tárolsz. Az irodában vagy a nyaralóban is jó szolgálatot tesz. 

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poruchy-lednicek-4-nahled.jpg

A hűtőszekrények és fagyasztók hibái

A hűtőszekrény gyengén hűt, vagy rezeg, túl zajos, esetleg nem világít? Ez problémát jelez. Ma megvizsgáljuk a hűtőszekrények és fagyasztók leggyakoribb meghibásodásait, és megnézzük, mikor kell aggódnod és szakszervízt hívni, és mikor oldható meg a hűtőszekrény javítás házilag.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/teplota-v-lednici.jpg

A fagyasztó és a hűtőszekrény ideális hőmérséklete

A fagyasztó és hűtőszekrény ideális hőmérséklete igen fontos tényező. Ha megfelelően hűtjük és fagyasztjuk le az ételeket, frissességüket sokkal hosszabb ideig őrzik meg. Cikkünkből megtudhatod, milyen a fagyasztó és a hűtő optimális hőmérséklete, illetve hasznos tippeket adunk a hűtőszekrény hőmérséklet beállítása kapcsán is.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-lednice-2020_nahled.jpg

Legjobb hűtők 2020-ban

Új hűtőt keresel, de nem szeretnéd átböngészni az összes modell paramétereit és értékeléseit? A legjobb hűtőszekrényeinkről szóló áttekintést hoztuk el. A legolcsóbbat keresed, esetleg középkategóriásat, vagy nem számít az ár? Nagyszerű ár-érték arányú hűtőszekrényeket kínálunk; minden kategóriában 3 modellt találsz, és megindokoljuk, miért épp az adott modell érdemli meg azt, hogy felfigyelj rá. Átlátható hűtőszekrény összehasonlítást kapsz, hogy a feltételeidnek és az anyagi helyzetednek megfelelően választhass. Tehát, melyik a legjobb hűtőszekrény?

Részletek itt »
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ