Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/realme-12-pro-plus-recenze-uvod-2-nahled.jpg

Realme 12 Pro+ (TESZT): egy szép középkategóriás telefon elegáns megjelenéssel, jó teleobjektívvel és tisztességes akkumulátor-üzemidővel

A Realme úgy döntött, hogy felrázza a középkategóriát a következő generációs zászlóshajójának elindításával. Alapos teszt alá vetettük a Realme 12 Pro+ 5G-t, hogy megmutathassa, mi mindent tud. És nem jött ki belőle rosszul. Jó pontokat szerzett az elegáns külsejével, a kamerájával, vagy éppen a szolid akkumulátor-üzemidejével. Ugyanakkor nem hibátlan. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-m6-pro-24.jpg

Poco M6 Pro (BEMUTATÓ): gyönyörű kijelző, 64 Mpx-es kamera és gyors töltés

A Poco M6 Pro a márka legújabb készüléke, amely a kevésbé igényes felhasználókat célozza meg. AMOLED kijelzővel, 64 Mpx-es kamerával és 67 W-os gyorstöltéssel szeretne elcsábítani. Mi a helyzet a többi funkcióval? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-12-recenze.jpg

OnePlus 12 (TESZT): egy zászlóshajó, amelynek kemény konkurenciával kell szembenéznie

A OnePlus 12 a kínai márka főhajtásának új generációja, amely a legerősebb versenytársakat hívja ki. Hogyan teljesít a OnePlus 12 a riválisokkal vívott képzeletbeli párbajban? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-x6-pro-5g-uvod-10-nahled.png

Poco X6 Pro 5G (TESZT): egy nagyszerű középkategóriás telefon, amely még a zászlóshajókkal is vetekszik

A Poco szorosan kapcsolódik a Xiaomi-hoz, és ezt a telefonjaikon is érezni lehet. Hogy ez jó vagy rossz dolog-e, megtudhatod a Poco X6 Pro 5G tesztünkből. A teszt részeként kipróbáltuk a HyperOS-t és a kamerát is, ami kissé vegyes érzéseket váltott ki bennünk. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Samsung-Galaxy-s24-s24-plus-recenze-nahled.jpg

Samsung Galaxy S24 és S24+ (TESZT): megérkezett a mesterséges intelligencia. Melyik modellt válaszd?

Az új Samsung Galaxy S24 sorozat idén trendteremtő innovációt hozott. A generatív mesterséges intelligencia olyan funkciókat kínál, amelyek korábban nem léteztek, vagy sokkal kevésbé voltak kifinomultak. Ezeket teszteltük a két kisebb modellen, a Galaxy S24-en és az S24+-on, így egy dupla értékeléssel érkezünk. Megvizsgáljuk, melyik modell lehet jobb számodra, valamint elmagyarázzuk, mi a közös bennük és miben különböznek egymástól. Ha a csúcskategóriás Galaxy S24 Ultra-t is fontolóra vetted, ez a teszt támpontot adhat ahhoz, hogy megtudd, érdemes-e beruháznod rá. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-14-ultra-3.jpg

Xiaomi 14 Ultra (BEMUTATÓ): csúcsszintű specifikációk, 1 hüvelykes érzékelő és 16 GB RAM

A Xiaomi 2023 őszén már bemutatta a Xiaomi 14 és a Xiaomi 14 Pro készülékeket. Most jön a csúcsmodell, a Xiaomi 14 Ultra, amely elsősorban a kamera minőségét tekintve tör nagy babérokra. Vajon megállja a helyét a legerősebb versenytársak zászlóshajóival szemben? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-c65-recenze-nahled.png

Poco C65 (TESZT): nem kerül sokba, nem is várj tőle csodákat, de megvannak a maga pozitívumai

A legolcsóbb okostelefonok kategóriájában a Poco nagy hírnévre tett szert. Az új C65-tel is ezt szeretné tovább erősíteni. Ennyi pénzért egyáltalán nem rossz a felszereltsége. De hogyan teljesített az új Poco C65 a teszt során? A tapasztalatainkat ebben a cikkben foglaltuk össze. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a25-5g-nahled.jpg

Samsung Galaxy A25 5G (BEMUTATÓ): kedvező árú újdonság végre AMOLED kijelzővel

A legutóbbi Samsung Galaxy A, azon belül a 20-as sorozat tagja, a Galaxy A23 5G volt a mi piacunkon. A közvetlenül utána sorszámozott modell viszont nem jutott el hazánkba. A gyártó azonban megerősítette a Samsung Galaxy A25 5G érkezését, a paraméterei pedig igencsak ígéretesek. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realme-gt5-pro-nahled.jpg

A Realme GT5 Pro csúcsminőségű felszereltséget kap, így még a legjobbakkal is felveszi a versenyt

Az új Realme GT5 Pro rengeteg olyan funkcióval rendelkezik, amelyekkel más márkák zászlóshajóinak szeretne megfelelni. A karcsú dizájn és az ívelt kijelző rajongói is örülhetnek. A mobil jól felszereltnek tűnik, és nemcsak multimédiás használatra. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/peach-fuzz.png

Meglepő felmérési eredmények. Milyen színű telefonokat kedvelünk a legjobban?

A Motorola bejelentette, hogy folytatja együttműködését a Pantone Intézettel. A gyártó 2024 elején két telefont fog piacra dobni az év új színében. Ezzel egyidejűleg felmérést végzett a válaszadók körében, amely az okostelefonok idén népszerű színeit és anyagait vizsgálta. Milyen árnyalatok népszerűek jelenleg a vásárlók körében? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-13t-pro-nahled.jpg

Xiaomi 13T Pro (TESZT): megfizethető zászlóshajó minőségi kamerával és villámgyors töltéssel

A Xiaomi kínálatában megjelent a Xiaomi 13T Pro modell, a Pro jelző nélküli modellel együtt, amelyhez képest azonban hasznos előnyökkel rendelkezik. Ezen előnyök egyúttal magasabb kategóriába is helyezik. Hogyan teljesít a gyakorlatban, mivel tűnik ki a tömegből, és mely telefonokkal veheti fel bátran a versenyt? Olvasd el a Xiaomi 13T Pro okostelefon teszteléséről szóló cikkünket. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-edge-40-uvod-2.png

Motorola Edge 40 (BEMUTATÓ): kiváló telefon, és most egy második is jár mellé

A középkategóriás mobiltelefonok nagy népszerűségnek örvendenek. Sok mindnet kaphatsz jó áron, ha a megfelelőt választod. A Motorola Edge 40 meggyőzött minket arról, hogy kategóriájában ő az egyik legjobb választás. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/usb-c-nahled.jpg

Egyforma csatlakozó minden készülékhez. Az USB-C 2024-re kötelező lesz minden telefonban

2024-től a mobiltelefonokon és tableteken csak USB-C csatlakozóval találkozhatunk majd, 2026-tól pedig ugyanez vonatkozik majd a laptopokra is. Mit jelent ez a felhasználók szempontjából és mit jelent az elektronikai gyártók számára? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nothing-phone-1-nahled-10.jpg

Nothing Phone (1) (TESZT): különleges és eredeti dizájn, emellett egy nagyszerű telefon

A vizuális szempontból eredeti és különleges Nothing Phone (1) már kapható és mi már ki is próbáltuk. Vajon egy olyan okostelefonról van szó, amely az eredeti dizájnnál és a hátlap megvilágításánál többet is tud nyújtani? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-novinky-poco-f3-poco-x3-pro-nahled.jpg

Poco X3 Pro és Poco F3 (PREVIEW): ha sokat szeretnél a pénzedért

A középkategória már kissé zsúfolt - de még mindig érkeznek új modellek, amelyek megpróbálnak beleférni. Ilyen az új Poco X3 Pro és Poco F3. Különösen lenyűgöző a teljesítményük. De ez még nem minden. Lássuk a többi fontos paramétert is! Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/novinky-tcl-hlavni-nahled.jpg

TCL 20 Pro és 20 SE: okos kijelző és tisztességes felszereltség, kellemes áron

A TCL egy olyan vállalat, amely még csak most kezd teret hódítani a piacon. Új modelljei, a TCL 20 SE és a TCL 20 PRO mindenképpen sokat ígér. Modern okos kijelzőt, 5G támogatást a magasabb modell esetében és tisztességes felszereltséget mindkettőhöz. Mit is kínálnak a felhasználóknak? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-rogphone-5-uvodni-1.jpg

ASUS ROG Phone 5 (PREVIEW): az igazi gamer szörnyeteg

Az ASUS bemutatta a régóta várt gamer telefont, az ASUS ROG Phone 5 modellt. Hihetetlen adag teljesítményt, nagy akkumulátor kapacitást hoz hosszú élettartammal és hasznos játékfunkciókat tartalmaz. Mi mindenre képes tehát az ASUS ROG Phone 5? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Xiaomi-mi10t-pro-hlavni.jpg

Xiaomi Mi 10T és Mi 10T Pro (PREVIEW): nagyszerű teljesítmény elegáns designnal

A Xiaomi két új modellt mutatott be, amelyet nagy várakozás előzött meg, a Mi 10T és a Mi 10T Pro készülékeket. Nemcsak megjelenésével, az objektívek újszerű elrendezésével és üveg hátlapjával okoz kellemes meglepetést, hanem főként teljesítményével és új funkcióival. Cikkünkben mindent megtudhatsz, amit a Xiaomi megosztott velünk ezekről a modellekről. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dron-dji-mavic-air-recenze.jpg

DJI Mavic AIR - részletes teszt

Kipróbáltuk a DJI Mavic Airt, amely ma a drónok között a legkompaktabb és legnagyszerűbb technológia. Tudj meg többet arról, hogy hogyan működik az okos repülési mód, mennyi ideig bírja az akkumulátor, és mi van a Fly More Combo csomagban. Cikkünkben találhatók mintaképek, valamint a DJI Mavic Air által készített videók. Részletek itt »
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ