Shop roku Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nemoci-z-klimatizace.jpg

Hogyan előzhető meg a klíma miatti megfázás?

Annak érdekében, hogy légkondicionálód ne okozzon több kárt, mint hasznot, meg kell győződnod arról, hogy helyesen van-e beállítva. Ez az egyetlen módja annak, hogy elkerüld a különböző betegségeket, és távol tartsd a légkondicionálóval kapcsolatos betegségeket. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobilni-klimatizace.jpg

Hogyan működik a klíma és hová kell elhelyezni?

Tudni szeretnéd, hol van az ideális helye a klímának egy családi házban, vagy hol kell elhelyezni a légkondicionálót egy lakásban? Ha igen, akkor van számodra néhány hasznos tippünk és meglátásunk, amelyek segítenek a légkondicionáló elhelyezésében, többek között elmagyarázzuk, hogyan működik a légkondi, és mi a klíma működési elve valójában. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/udrzba-klimatizace.jpg

Klímatisztítás házilag

A légkondicionáló berendezés tisztítása elengedhetetlen a biztonságos és hatékony működéshez, ezért minden szezon előtt rendszeresen végezd el a légkondicionáló karbantartását. Hogyan működik az otthoni klímatisztítás, és miről nem szabad megfeledkezni? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/5ecb9734-9842-4564-ad95-bb9fd30994d8.jpg

Klíma fűtés - Gazdaságos és kényelmes fűtés otthonodban

Tudtad, hogy a fűtés klímával télen is lehetséges? Bár térségünkben még nem igazán terjedt el, a klíma fűtés gazdaságos hőforrásként is használható a lakásokban. Ezenkívül az adott helyiség levegőjét is nagyon gyorsan fel tudja melegíti. Cikkünkben megvizsgáljuk a klíma fűtés előnyeit és hátrányait, a működési elvét, és azt, hogy a fűtés légkondícionálóval mennyire kifizetődő.

Részletek itt »
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ