Shop roku Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/oukitel-wp30-pro-recenze-nahled.jpg

Oukitel WP30 Pro (TESZT): csúcsszintű ellenállóság és éjjellátó a zsebedben

Az Oukitel telefonok az elmúlt években egyre nagyobb teret hódítottak maguknak térségünkben, különösen a kiváló ár/érték arányú készülékek területén. Pontosan ezt szeretné nyújtani az Oukitel WP30 Pro strapatelefon, amely a csúcs vízállóság mellett szokatlan funkciókat is kínál a hátlapon elhelyezett másodlagos kijelző és az éjjellátóval ellátott kamera formájában. Mi mindent tud még és hogyan teljesít a gyakorlatban? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oukitel_telefony.png

Az Oukitel minden felhasználási módra kínál egy mobiltelefont

Az Oukitel márka már egy régebbi gyártónak számít. Mégis minőségi, minden feltételnek megfelelő készülékeket kínál, de olyan modern technológiát is, amely nem hiányozhat egyetlen okostelefonból sem. Mi mindennel büszkélkedhet ez a kínai márka? Részletek itt »
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ