A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Velikonoce HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/grand-theft-auto-6-keyart.jpg

Grand Theft Auto 6 – Minden, amit tudhatunk róla

Aligha találhatunk olyan embert a gamer közösségben, aki ne várná a GTA következő részét. Ezt a kultikus akciókaland címet, amely mögött immár a "VI" szám szerepel, továbbra is rejtély övezi, és eddig csak azt tudjuk biztosan, hogy folyamatosan dolgoznak rajta. A konkrét információk hiánya ellenére azonban bátran nekiláttunk a GTA 6-tal kapcsolatos hitelesebb találgatások és "nyomok" összefoglalásának. Miről árulkodnak a kiszivárogtatott információk? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/game-pass-logo.jpg

Xbox és PC Game Pass: minden, amit tudnod kell a Microsoft digitális játékkölcsönzőjéről

Eleged van a játékok fizikai példányainak megvásárlásából, a digitális játékokat pedig túl nagy elkötelezettségnek találod? Xbox-on és PC-n is játszol, de szeretnél utazás közben a kedvenc játékaiddal mobiltelefonon is játszani? Akkor az Xbox/PC Game Pass számodra lett kitalálva, amely több, mint 100 játékot kínál egyetlen havidíjért, amelyeket korlátozás nélkül játszhatsz PC-n, Xbox-on vagy streamelhetsz Android/iOS hordozható eszközeidre. Ebben a cikkben megtudhatod, hogy pontosan mi is a Game Pass, hogyan működik és hogyan lehet rá előfizetni. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/forza-horizon-5-thumbnil.jpg

Forza Horizon 5 (INFÓ) - Hot Wheels DLC és egyéb újdonságok

A Forza Horizon 5 az esős Angliából Mexikóba költöztette a Horizon versenyfesztivált, ahol az évszakok váltakozása mellett több különböző biom is változást hoz a játékmenet és a látvány tekintetében, hogy a több száz autóval való versenyzés a nyílt világban még izgalmasabb legyen. Ha szeretnél naprakész maradni, és tudni szeretnéd, milyen új tartalmakat adtak hozzá a fejlesztők a játékhoz, vagy ha épp most készülsz kipróbálni, ebben a cikkben mindent megtalálsz, amire szükséged lehet.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/baldurs-gate-3-cover-nahled_1.jpg

A legjobb multiplayer játékok, kooperatív játékok PC-re, PS-re, Xbox-ra és Switch-re

Ebben a különkiadású cikkben olyan multiplayer játékokat találsz a legkülönbözőbb műfajokból, amelyekben a magas minőség mellett egyvalami közös: ideális választás, ha unod a szólójátékokat, és inkább a barátaiddal együtt szeretnél egy jót játszani.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/age-of-empires-iv-recenze-hrdinove-cover-nahled.jpg

Age of Empires IV (multiplayer BENYOMÁSOK) - Teljes erővel tér vissza a történelem legnépszerűbb RTS márkája?

Az Age of Empires IV teljes verziójának megjelenési dátuma rohamosan közeledik, ezért a fejlesztők úgy döntöttek, hogy egy nyílt bétatesztet tartanak, hogy megmutassák a világnak a játékban szereplő harcos nemzetek felének multiplayer akcióját, néhány érdekes pálya mellett. A játékról szerzett benyomásainkban elolvashatod, hogyan teljesített nálunk a játék, mit szólunk az optimalizáláshoz, és hogy sikert jósolunk-e neki.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/deathloop-key-art-nahled.jpg

Deathloop (ÉRTÉKELÉS) – Elveszve az időhurokban

Legújabb címükkel az Arkane Studios (Dishonored, Prey) fejlesztői kilépnek az ismerős márkák biztonságos vizéről - PC-re és PS5-re érkezik a Deathloop, egy vadonatúj akció-kalandjáték, amelyben egy olyan ember szerepébe bújunk, aki újra és újra átél egy napot. Vajon sikerült a fejlesztőknek egy érdekes koncepciót kíméletlenül szórakoztató élménnyé változtatni, vagy csak ismétlődő unalommal fogunk találkozni? Tudd meg értékelésünkből. 

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-valhalla-dlc-wrath-of-the-druids-cover-nahled.jpg

Assassin's Creed Valhalla: Wrath of the Druids (Mini áttekintés) – Kelták vs. Vikingek

Az Assassin's Creed Valhalla novemberben jelent meg, így bőven volt időd meghódítani Anglia partjait. Most a Raven klán elismert törzsfőnökeként új kihívásoknak nézhetsz elébe. Az első ezek közül Írországba visz, ahol a Wrath of the Druids történet kiegészítő történetben egy ősi kelta druida csoport ellen kell harcba szállnod. Csatlakozz hozzánk, és fedezd fel a zöld szigetet mini áttekintésünkben.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/valheim-cover-nahled.jpg

Valheim (BENYOMÁSOK A JÁTÉKBÓL) - Váratlanul sikeres északi túlélő játék

Elsőre valószínűleg kevesen gondolták volna a svéd Iron Gate stúdió Valheim című túlélőjátékának traileréről, hogy milyen váratlan slágerként fog befutni. A játék, amely első ránézésre sem grafikájával, sem szuper eredeti ötlettel nem nyűgöz le, mégis nagy sikert aratott már a nemrég megjelent korai hozzáférésű kiadásakor. Ebben a cikkben elolvashatod, hogy pontosan mivel is vette le a lábáról a játékosokat. 

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/diablo-2-resurrected-vse-co-vime-all-we-know-key-art-nahled.jpg

Diablo 2: Resurrected: megjelenési dátum, multiplayer és egyéb információk

A Diablo 2 nemcsak az akció-RPG műfaj egyik legendája, hanem az összes számítógépes játék között egy fontos mérföldkő is. Sokak számára ez az egyik legtöbbet játszott cím húsz éve, míg mások csak akkor hallottak róla, amikor a márka harmadik része is hódító útjára indult. Jelenleg a negyedik utazás van kilátásban a Sanctuary világába, ami lehetőséget kínál arra, hogy feltámassza a Blizzard játékok egyik gyöngyszemét. Cikkünkből megtudhatod, mit tudunk a Vicarious Visions stúdió által idénre tervezett Diablo 2: Resurrected remake-jéről.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fortnite-icons-series-nahled.jpg

Fortnite (HÍREK)

2020. január 15-én, szerdán jelent meg a legújabb Fortnite: Battle Royale frissítés, amely a játékot 11.40-es verzióra frissítette. De aki azt hitte, hogy a Fortnite aznap mondta ki az utolsó szót, az nagyot tévedett. Nem sokkal később felröppent a hír, hogy az Epic Games egy különleges, híres emberek által inspirált skin-sorozatot tervez. Ha kíváncsi vagy, melyik híresség lesz az első, aki saját avatárt kap, olvass tovább. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/battlefield-2042-special-cover-nahled.jpg

Battlefield 2042: Minden, amit tudunk (KÜLÖNKIADÁS)

Lassan, de biztosan közeledik a Battlefield-sorozat új képviselője. Mit tudunk a készülő Battlefield 2042-ről, milyen konfliktusra fog ezúttal fókuszálni a történet és hány játékos fog harcolni a csatatereken? Ennél többről is olvashatsz különkiadásunkban.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/call-of-duty-warzone-recenze-nahled1.jpg

Call of Duty: Warzone még mindig egy szórakoztató battle royale... többnyire (ÁTTEKINTÉS)

Ez év márciusában a Warzone-rezsim a Call of Duty: Modern Warfare teljes értékű részévé vált. Azóta ezt az ingyenesen játszható és platformokon átívelő címet számos igazán merész frissítéssel dobták fel, és az egyes Battle Royale és Plunder módjai is különféle változásokon mentek keresztül (amelyekből némelyiket nem fogadták kitörő örömmel). A Warzone-t már több, mint 60 millióan játszották - de vajon kínál-e még valami újat két hónappal a megjelenése után, vagy kezd sztereotípiába fulladni? Olvasd el áttekintésünket.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/resident-evil-village-special-cover-nahled.jpg

Resident Evil: Village: Minden, amit tudunk (KÜLÖNKIADÁS)

A Resident Evil: Village a Capcom sikeres Resident Evil 7 játékának közvetlen folytatása. Ismét Ethan Winters szerepébe bújunk, ám a Baker család háza helyett most egy viktoriánus faluban találjuk magunkat, amely nagyobb, nyitottabb, de egy kicsit kevésbé ijesztő. Különkiadásunkból mindent megtudhatsz a készülő túlélő horrorról.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sons-of-the-forest-key-art.jpg

Sons of the Forest: Minden, amit tudunk (KÜLÖNKIADÁS)

A Sons of the Forest az Endnight Games sikeres indie játékának, a The Forest-nek a készülő folytatása. Ez egy nyílt világú, veszélyekkel teli túlélő horrorjáték, amely valahol egy titokzatos szigeten játszódik. Az első részhez hasonlóan a játékosok bázist építenek, élelmet gyűjtenek, és az életükért harcolnak a helyi szörnyek ellen. Ebben a különkiadásban mindent elolvashatsz, amit a címről tudunk.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sea-of-thieves-thumbnail-nahled.jpg

Sea of Thieves (TESZT) - új tartalmakkal

A régóta várt kalóz online akció a Sea of Thieves. A tesztünkből kiderül, hogy a DLC hogyan egészíti ki az egyre népszerűbb Rare stúdió címet. Olvassa el cikkünket is.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pubg-thumbnail-nahled.jpg

PlayerUnknown’s Battlegrounds (TESZT) – A sziget térképe már a teszt szerveren játszható

A PUBG továbbra is a népszerű játékok közé tartozik. A koreai Bluehole műhely Battle Royale tavalyi kiadása egy újabb térkép formájában kínál jelentős frissítést. További információk a cikkünkben.

Részletek itt »
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ