A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/sony-xperia-1-vi-recenze-test.jpg

Sony Xperia 1 V (TESZT): nagyszerű kamera, viszont kevésbé barátságos ergonómia jellemzi

A Sony Xperia 1 V egyike azon okostelefonoknak, amelyek egy lépéssel mindig közelebb állnak a professzionális kamerákhoz. Hogyan teljesített ez a Sony telefon a teszt során? A kamera mellett a látszólag nagyon szép készülék egyéb funkcióit is kipróbáltuk. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-5-v-nahled.jpg

Sony Xperia 5 V (BEMUTATÓ): csúcskategóriás chipset és kamera a nagyobb testvér mintájára

A Sony márka gondoskodik róla, hogy a telefonjai tökéletesen fel legyenek szerelve. Különösen audiovizuális szempontból. Nincs ez másként az Xperia 5 V okostelefon új generációjával sem. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-10-iii-nahled.jpg

A Sony Xperia 10 III – Komoly potenciál a középkategóriában

Az új Sony Xperia 10 III egy középkategóriás telefon, amelyről még nem hallottunk. Tetszetős dizájnt, érdekes kamerákat és olyan felszereltséget kínál, amely semmilyen módon nem korlátozza a felhasználói élményt. Nézzük, mivel tud lenyűgözni ez a telefon? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-1-iii-nahled.jpg

Sony Xperia 1 III (PREVIEW): 4K kijelző és változtatható periszkóp

Elődjéhez képest az új Sony Xperia 1 III megjelenése csak kissé változott, de sok meglepetést rejt a belseje. Milyen újdonságokat hozott, és ami a legfontosabb - mit kínál azoknak, akiknek elsősorban szánják, a professzionális videótartalom-készítőknek vagy fényképészeknek? Részletek itt »
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ