A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/ps-vr2-headset-design-nahled.jpg

PlayStation VR2 – Minden, amit tudni kell róla

A PlayStation VR2 headset a sikeres elődjére épül, és a legújabb virtuális valóság technológiát hozza el PlayStation 5-re. A 4K HDR OLED kijelzővel és számos más technológiával, például szemmozgáskövetéssel és haptikus reakcióval ellátott sisakhoz új Sense kontrollerek és természetesen számos játék is jár. Minden, amit a PlayStation VR2-ről tudni kell, ebben a cikkben olvasható. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-p50-uvodni-1.jpg

Huawei P50 (PREVIEW): tökéletes felszereltség és kamerák, de 5G nélkül

A gazdasági szankciókkal kapcsolatos problémák ellenére a kínai Huawei vállalat igyekszik örömet szerezni ügyfeleinek, ebben az évben az új Huawei P50 telefonokkal jelentkezett. Hogyan néz ki a két új modellcsalád, és mivel igyekszik lenyűgözni bennünket? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-p40-recenze-test.jpg

Huawei P40 (PREVIEW): fantasztikus kijelzők és kompromisszummentes kamerák

A  legjobb telefonok kategóriában manapság számos gyártó harcol, s a kínai Huawei cégből az utóbbi években erős versenytárs vált. A Huawei most dobta piacra legújabb csúcsminőségű okostelefonjait, a Huawei P40-et, P40 Pro-t és P40 Pro +-t. Nézzük, milyen fejlesztésekkel fognak harcba szállni a legjobb telefonok versenyében? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-20-pro-3.jpg

Honor 20 (VÉLEMÉNY): Csúcsteljesítmény elérhető áron

A Honor 20 biztosan napjaink egyik legérdekesebb okostelefonja. Pont ezért írt recenziót AlzaTech csapatunk erről az okostelefonról, melyről az alábbi cikkben még egy kicsit többet tudhatsz meg. Ahogy  már megszokott az ázsiai gyártóktól, a Honor 20 az élvonalba tartozó telefonok előnyeivel bír, pedig a középosztályba van besorolva. De vajon van oka félni a csúcstelefonokat gyártó cégeknek a Honor 20-tól? Részletek itt »
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ