Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/chlazeni-cpu-test.jpg

A legjobb processzor hűtők (TESZT)

Új számítógép építésekor a megfelelő processzor kiválasztása lehet az egyik legfontosabb lépés. Miután eldöntötted, hogy melyiket választod, a következő feladatod az, hogy kiválaszd, hogyan hűtsd le. Tesztünkben 12 középáras CPU hűtőt vizsgáltunk meg, mind a hűtési teljesítmény, mind a zajszint szempontjából. Melyik hűtő a legjobb választás az új AMD Ryzenhez, és melyik az Intel Core-hoz? További részletekért tekintsd meg a cikkünket! Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sapphire-nitro-rx-6700-xt-12g-nahled.jpg

Sapphire NITRO+ Radeon RX 6700 XT 12G (RECENZIÓ ÉS TESZTEK)

A SAPPHIRE videókártyák mindig is a legjobb Radeon grafikus kártyák közé tartoztak, amelyeket a rajongók otthonra vásárolhattak. Hogy ez igaz-e a Sapphire NITRO+ Radeon RX 6700 12G videókártyára is, azt ebben arról ebben a bemutatóban meggyőződhetsz. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi-rtx-3070-suprim-x-8g-nahled.jpg

MSI GeForce RTX 3070 SUPRIM X 8G (RECENZIÓ ÉS TESZTEK)

Hatalmas méretek, Dual BIOS és a középen sárkány emblémával ellátott hűtőventilátorok, mindezek félreérthetetlen jelei annak, hogy ma az Alza.cz oldalon az MSI SUPRIM sorozatának egyik videókártyáját fogjuk megnézni. Ez a videókártya az MSI GeForce RTX 3070 SUPRIM X 8G, és ma alaposan megnézzük. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nvidia-rtx-3060-inno3d-ichill-x3-12g-recenze-test.jpg

Inno3D GeForce RTX 3060 iCHILL X3 RED 12G (RECENZIÓ ÉS TESZTEK)

Ma lejárt az NVIDIA cég új GeForce RTX 3060 grafikus kártyáinak információs embargója, így megoszthatjuk veled első tapasztalatainkat. Ezen grafikus kártyák modelljei hosszú listájának első képviselője, amelyet alaposan teszteltünk  az Alza.cz oldalon, az Inno3D GeForce RTX 3060 iCHILL X3 RED 12G grafikus kártya. És milyen eredménnyel? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/amd-ryzen-2-recenze-232.jpg

AMD Ryzen 2 Pinnacle Ridge (VÉLEMÉNYEK ÉS TESZTEK)

Az AMD egy évet adott arra, hogy kiörömködjük magunkat az új Ryzen processzoron, és máris tálalja a második generációt. Pinnacle Ridge kódjelzés alatt kerültek kezeink közé a hatmagos AMD Ryzen 5 2600 és 2600X, valamint a nyolcmagos AMD Ryzen 7 2700 és 2700X procik. Milyen teljesítményjavulás vár ránk az első generációhoz képest? Megállják-e a helyüket az Intel konkurenciájával szemben? Tesztünk során reflektorfénybe kerül az AMD Pinnacle Ridge. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/amd-vs-intel-nahled.jpg

Intel vs. AMD processzorok a PC játékokban (TESZTEK ÉS EREDMÉNYEK)

AMD vagy Intel? A kérdés, amely szinte már a processzorok létezése óta foglalkoztatja a számítógépek szerelmeseit. Ma azonban ez már nem csupán filozófiai kérdés, hanem egy olyan témakör, amelyet fórumokon és a közösségi hálón vitatnak meg szakemberek mérési adatok alapján. Melyik processzor fog nagyobb teljesítményt, ezáltal minőségibb játékélményt nyújtani? Intel Core i5 11600k vs. Ryzen 5 5600x, AMD Ryzen 9 5900X vs. i9-11900K, i7-11700k vs. Ryzen 7 5800x - járjunk utána.

Részletek itt »
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ