Shop roku Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/jak-vybrat-fen-thumb.jpg

Milyen hajszárítót vegyek?

Az évek során a hajszárító egy olyan nélkülözhetetlen fürdőszobai eszközzé vált, amely nélkül sok nő, férfi és gyermekes anya el sem tudja elképzelni a mindennapi hajápolást. Rengeteg hajszárító van jelen a piacon, különböző paraméterekkel, amelyek a laikusok számára nehezen értelmezhetők. Ezért készítettünk egy egyszerű útmutatót a hajszárító kiválasztásához, amely segít eligazodni a kínálatban, és megtalálni a megfelelőt. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/best-tv-thumb.jpg

Milyen TV-t vegyek? (ÚTMUTATÓ)

A TV funkciója folyamatosan változik. Napjainkra már nem csupán a televíziós sugárzás vételére szolgál, hanem a háztartások multimédiás központjává is vált. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-lego.jpg

Milyen LEGO® készletet vegyek?

A LEGO® számos különböző termékcsaládot kínál kicsiknek, nagyobbaknak és haladóknak egyaránt. A választék rendkívül széles, ezért készítettünk egy jól átlátható útmutatót, amely abban segít, hogy könnyedén eligazodj a kínálatban és ki tudd választani az életkorodnak, érdeklődésednek és képességeidnek megfelelő ideális készletet. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-centralni-jednotku-nahled.jpg

Okosotthon vezérlő - Milyen központi egységet vegyek?

A központi egység, más szóval a smarthome távirányító, minden okosotthon szíve. Választhatsz a szabványosak közül, amelyeket közvetlenül az okosotthonok gyártói állítanak elő, de szétnézhetsz a számos hangasszisztens között is, amelyek lehetővé teszik az okosotthonba való bekapcsolódást. Így kényelmesen, a hangoddal szabályozhatod a világítást, a fűtést, a redőnyöket stb. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-susit-pradlo.jpg

Hogyan kell helyesen szárítani a ruhákat?

A megfelelő ruhaszárítás biztosítja, hogy a ruhák ne zsugorodjanak össze, ne deformálódjanak és egyéb módon se károsodjanak. Ruháid amellett, hogy szárazak, olyanok lehetnek, mintha csak újak lennének, akár ruhaszárító állvány, akár ruhaszárító kötél segítségével szárítod őket, de persze újszerű állapotuk ruhaszárító gépek használata mellett is megőrizhető. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kavovary-nahled.jpg

Milyen kávéfőzőt vegyek?

Ki ne szeretné átadni magát egy igazi olasz eszpresszónak, gazdag tejréteg borította cappuccinónak és egyéb kávéspecialitásoknak minden nap? Ha az otthonod kényelmében szeretnéd élvezni az ízletes italokat, nem tehetsz mást, minthogy beszerzel egy minőségi kávéfőzőt. A piacon különféle típusú modelleket találhatsz, mi pedig tanácsot adunk, hogyan találd meg a számodra legmegfelelőbb darabot. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-herni-konzoli.jpg

Milyen konzolt vegyek?

Ki ne szeretne időnként játszani egy kicsit? A játékkonzolok nagyszerű megoldást kínálnak arra, hogy ki tudd ereszteni a gőzt, pár órára kiszabadulhass a valóságból. A piacon azonban többféle konzol is kapható, melyek sok tekintetben különböznek egymástól. Ebben az útmutatóban tanácsokkal látunk el a számodra ideális játékkonzol kiválasztásához.

Részletek itt »

Milyen felültöltős mosógépet vegyek?

Új mosógépet tervezel venni, de nem tudod, hogy melyik típust válaszd? Ha a felültöltős mosógépek közül szeretnél választani, mi segítségedre leszünk abban, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb modellt. Cikkünkből megtudhatod, mely paraméterekre érdemes odafigyelni, milyen méretű mosógépek kaphatók, de azt is, hogy milyen speciális funkciók tehetik számodra könnyebbé és hatékonyabbá a mosást. Válassz a saját igényeidnek megfelelő felültöltős mosógépet!

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/d_vestavene_1.png

Milyen beépíthető hűtőszekrényt vásároljak?

Ha olyan hűtőszekrényt szeretnél, amely maradéktalanul belesimul konyhád berendezésébe és stílusába, válaszd a sokféle beépíthető hűtő egyikét. A beépíthető hűtőszekrény a kombinált hűtőszekrények előnyeit kínálja, de a kombinált hűtőszekrénnyel ellentétben különleges oldalfal- és ajtókialakítással rendelkezik a konyhapultba való beépítéshez.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/čistička.jpg

Milyen légtisztítót vegyek?

Fáradtság, allergia, légzési problémák, köhögés, fejfájás és szédülés? Mindez lehet annak a következménye, hogy az otthonodban rossz a levegő. A légtisztítók segítenek az egészségügyi problémák esetén, de ehhez a te igényeidnek megfelelő modellt kell kiválasztanod. Vajon tudod, hogy mekkora teljesítményű légtisztítóra van szükséged, és melyik szűrési típus a legjobb a te számodra?

Részletek itt »

Milyen processzort vegyek

A processzor kiválasztása a számítógéphez nem könnyű feladat. Mi a különbség egy átlagos processzor, gamer processzor és szerver processzor között? Milyen hűtésre és RAM-ra lehet mellé szükség? Miről árulkodnak az olyan paraméterek, mint a magok száma, a logikai szálak, a memóriacsatornák és a TDP? Mi a CPU overclocking? Ezekre és még sok más kérdésre is választ kaphatsz cikkünkből. Ha vetünk egy pillantást a gamer processzor árakra, könnyen levonhatjuk a következtetést: a CPU kiválasztása során nem érdemes hibázni. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-strojek.jpg

Milyen borotvát vegyek?

A borotválkozás már nem feltétlenül kellemetlen kötelesség, amely irritált bőrt hagy maga után. Ellenkezőleg, a megfelelő eljárással simára borotvált arcot kapsz, és teljesen fájdalommentesen. Ráadásul a mai modern borotvák számos olyan funkciót kínálnak, amelyek az egész folyamatot sokkal egyszerűbbé és gyorsabbá teszik.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/d_lednicky.png

Hogyan válasszunk kombinált hűtőszekrényt

A kombinált hűtőszekrények a hűtők legnépszerűbb típusai a háztartásokban. A különféle modellek és technológiák áradatában azonban bárki szó szerint elveszhet. Útmutatónk tanácsokkal lát el, hogy mely paraméterekre érdemes figyelni hűtőszekrény választásakor, és segítséget nyújt a különféle fogalmak és modern funkciók közötti eligazodásban. 

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zehlicka-nahled.jpg

Milyen vasalót vegyek?

Száraz vasaló, gőzölős vasaló, gőzállomás vagy ruhagőzölő? Milyen előnyei és hátrányai vannak a vasalók egyes típusainak? Melyik lenne a legjobb a te háztartásodba? Hogy megkönnyítsd a vasalást és időt takaríts meg, új vasaló vásárlása előtt érdemes megismerni a különböző típusokat és fontos paramétereket. Útmutatónk segít ebben, és tanácsokkal lát el, hogy a számodra legmegfelelőbb vasalót választhasd ki. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/odvlhcovac.jpg

Milyen páramentesítőt vegyek?

Magas páratartalom a házban vagy a lakásban? Ez egy olyan probléma, amely számos háztartást érint. A magas páratartalom károsítja az eszközöket, és penészt eredményezhet, amely kedvezőtlen hatással van az emberi egészségre. A megoldást a páramentesítők jelentik. Tanácsokkal látunk el, hogy mely paraméterek fontosak, és hogyan válassz az igényeidnek megfelelő páramentesítő készüléket. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-mobilni-klimatizaci.png

Hogyan válasszunk mobil légkondicionálót

Nem kell elviselhetetlenül melegnek lennie sem otthon, sem a munkahelyeden, ha a megfelelő mobil légkondicionálót választod. De mit válassz, és milyen paramétereket használj, hogy biztos legyél benne, hogy mindent teljesít, amire szükséged van? Ezt mondjuk el a mobil klímaberendezés kiválasztásáról szóló útmutatónkban.


Részletek itt »

Milyen gőzölős vasalót vegyek?

A gőzölős vasalók nagyon népszerűek a fogyasztók körében. Gyors és kényelmes vasalást kínálnak megfizethető áron. A gyártók minden évben új gőzölős vasaló modellekkel állnak elő, és népszerűségüknek köszönhetően újabb és újabb praktikus megoldásokkal is próbálkoznak. De hogyan válaszd ki a háztartásodba leginkább megfelelő gőzölős vasalót ebből a széles kínálatból? Útmutatónk ebben szeretne neked segíteni. Megmondjuk, mire kell figyelni a gőzölős vasaló kiválasztásakor, és mely funkciók nem hiányozhatnak egy gőzölős vasalóból. Részletek itt »

Milyen úti vasalót vegyek?

Úgy gondolod, hogy egy úti vasalónak kicsinek kell lennie, és a többi funkció nem is fontos? Ennek pont az ellenkezője igaz! Számos modell található a piacon, amelyek teljesítményben, funkciókban, anyagban és kiegészítőkben különböznek egymástól. Milyen paraméterekre figyeljünk egy úti vasalónál? Milyen funkciókat fogsz használni, és melyekről nem szabad megfeledkezni egy úti vasaló esetében? Minden kérdésre választ adunk a "Milyen úti vasalót vegyek?" c. útmutatónkban, amelyből mindent megtudhatsz ezekről az eszközökről. Részletek itt »

Hogyan válasszunk zsák nélküli porszívót

A zsák nélküli vagy ciklonos porszívóknak vannak nagy rajongói, de ellenzői is. Tény, hogy csak ha minőségi, zsák nélküli porszívót vásárolsz, az biztosítja  azokat az előnyöket, amelyekről beszélnek. Itt nem érdemes spórolni. De mi alapján válassz minőségi zsák nélküli porszívót? A ciklonos porszívók allergiások számára is alkalmasak? Milyen funkciók és kiegészítők jöhetnek jól? Útmutatónkban tanácsot adunk, hogy melyik zsák nélküli porszívó a legmegfelelőbb az  otthonodba.

Részletek itt »

Milyen gőzállomást vegyek?

Nagy teljesítményű vasalórendszer, amely akár a felére is csökkenti a vasalási időt? Ez esetben egy gőzfejlesztőről, gőzállomásról vagy vasalórendszerről van szó. Ez az új generációs készülék egyre inkább megtalálja a helyét a háztartásokban. Ha érdekel az egyszerű és gyors vasalás lehetősége, és új vasalórendszer vásárlása előtt állsz, olvasd el útmutatónkat. Megtudhatod belőle, hogy milyen paraméterek és funkciók jellemzik a gőzállomásokat, és tanácsot adunk azzal kapcsolatban, hogy mire kell figyelni a kiválasztás során. Részletek itt »
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ