A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Shop roku

ASROCK A320M Pro4

Termékkatalógus
ASROCK A320M Pro4
5 1 értékelés
Alaplap - AMD A320, DDR4, 2x PCIe x16, M.2, USB 3.1, GLAN, 8 csatornás audio, TPM, HDMI, mATX, scAM4
Kód:  AS248a1 Termékszám:  A320M Pro4 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASROCK A320M Pro4

i Raven Ridge BIOS frissítés A Raven Ridge sorozatú processzorok támogatásának biztosításához a 100% kompatibilitás érdekében ajánljuk az alaplap (Update BIOS) szolgáltatását.

Ez a minőségi ASROCK micro ATX méretű alaplap AM4 sockettel van felszerelve, és az AMD A320-as chipsetet használja. A TDPS-s (65 W-ig) AMD Ryzen processzorokhoz lettek tervezve. Az alaplapon megtalálható két darab kétcsatornás DDR4 rendszermemória-slot, a memóriaegységek pedig 3200 Mz frekvenciáig támogatottak. Az ASROCK A320M Pro4 alaplapon továbbá még két ULTRA M.2 csatlakozó is elhelyezésre került az SSD-k részére 32 Gb/s maximális adatátviteli sebességgel. Ezen alaplap még 4 db USB 3.0 és 2 db USB 2.0 porttal, GLAN csatlakozóval az internetkapcsolat érdekében, osztott PS2 porttal és a legújabb USB-C porttal is rendelkezik. Az ASROCK A320M Pro4 alaplap teljes mértékben támogatja a Windows 10-es operációs rendszert. Összesen három darab grafikai kimenettel rendelkezik, mégpedig a VGA, DVI és a HDMI csatlakozókkal.

Az ASROCK A320M Pro4 főbb jellemzői:

  • 7. generációs AMD Ryzen processzorok támogatása
  • M.2 SSD meghajtó csatlakozók
  • A gyors DDR4-es rendszermemóriák támogatása
  • Laplap mérete: micro ATX
  • Rendszermemória frekvenciája: 3200 MHz
  • Chipset: AMD A320

Felhasználóbarát szoftver

Hála a Live Update és az App Shop alkalmazásoknak, az ASROCK alaplapodon mindig az aktuális szoftver lesz, és az mindig optimalizálva lesz. Az alkalmazás ingyenesen letölthető, és minden illesztőprogramról gondoskodik, amilyenre csak szükséged van. A szoftver vezérlése rendkívül egyszerű, csupán telepíteni kell, majd pedig futtatni, ennek köszönhetően pedig automatikusan telepítődnek a legújabb illesztőprogramok.

Gyors adatátvitel az M.2 csatlakozóknak köszönhetően

Az alaplapon SATA csatlakozó található, amelyek bár eléggé gyorsak, de fel sem vehetik a versenyt az M.2-es csatlakozókkal, amelyek képesek az akár 32 Gb/s sebességű adatátvitelre, amely gyakorlatilag annyit tesz, mintha egy DVD tartalmát egy pillanat alatt áthelyeznénk máshova. Hála a GLAN csatlakozónak, végre kihasználhatod a gigabites hálózatot is, és mindenkinél gyorsabban kommunikálhatsz. Az alaplapról a legmodernebb USB 3.0 portok sem hiányozhatnak, amelyek a további periféria csatlakoztatását szolgálják. Az ASROCK A320M Pro4 két darab DDR4 slottal lett ellátva, amelyek képesek az akár 3200 MHz frekvenciájú rendszermemóriák támogatására is.

Paraméterek

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD A320 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
M.2 Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD A320 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
M.2 Kész!

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa
Realtek ALC892 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps Kész!
Belső
M2 foglalat Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!

Sorozat

Sorozat
Asrock Pro Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASROCK A320M Pro4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASROCK A320M Pro4. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASROCK A320M Pro4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASROCK A320M Pro4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASROCK A320M Pro4.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ