AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

ASROCK B360M-HDV

Termékkatalógus
ASROCK B360M-HDV
Alaplap - Intel B360, PCIe x16, 2 x DDR4, 6x SATA III, USB 3.1 Gen 2, M.2, GLAN, VGA, DVI-D, HDMI, 8-csatornás hang, mATX, sc1151, kizárólag Coffee Lake
Kód:  AS031k6d Termékszám:  B360M-HDV Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASROCK B360M-HDV

A Super Alloy megnevezéssel ellátott, megbízható ASROCK B360M-HDV alaplap nem csak a minőségi alkatrészek használatának bizonyítéka, hanem a nagyteljesményű funkcionalitásé is. A kompakt Micro ATX formátum ellenére az Intel B360 lapkakészlettel rendelkező alaplap mindent kézben tart, amelyre egy erőteljes PC-nek vagy munkaállomásnak szüksége van. A legújabb Intel Coffee Lake processzorok, a DDR4 memória slotok és a kiváló teljesítményű grafikus kártyák támogatásának köszönhetően ez a modell a modern PC-k stabil alapjául szolgál.

Az ASROCK B360M-HDV alaplap főbb jellemzői

  • Kompatibilis a 8. generációs Intel Coffee Lake processzorokkal
  • Slot M.2 Gen3 × 4 a modern SSD-k számára
  • A DDR4 rendszermemória támogatása
  • Rendkívül gyors USB portok
  • Kiváló minőségű 8-csatornás hang

Nagyteljesítményű munkaállomások alapja

Az ASROCK B360M-HDV alaplap prémium minőségű anyagokból és alkatrészekből készült, amelyek biztosítják, hogy az összes érintett elem a leghatékonyabb teljesítményt nyújtsa. Az Intel Coffee Lake processzorok befogadására alkalmas Intel 1151-es foglalat mellett a legújabb DDR4 típusú memóriák számára is találhatók memória slotok, amelyek akár a 2,666 MHz-es frekvenciát is képesek elérni.

Az alkatrészeid maximális védelme

Az egész rendszer rendkívüli terhelése miatt az alaplap összes potencálisan hő veszélyeztette alkatrésze hatékony passzív hűtéssel lett felszerelve. A hátsó csatlakozóblokk burkolata, az úgy nevezett I / O Armor is rendkívül praktikus: megbízható védelmet nyújt a statikus elektromosságból és gondatlan kezelésből fakadó károsodásokkal szemben. A túlfeszültség-védelemnek köszönhetően a számítógéped még viharok idején is védelmet élvez. Maga a nyomtatott áramkör szerkezete is egyedülálló. A hagyományos változatokhoz képest ez modell sokkal sűrűbb szerkezettel rendelkezik, amelynek hála a rozsdásodásért és rövidzárlatokért felelős nedvesség nem hatol be az alaplapba.

Felhasználóbarát szoftver

Az a Live Update és az App Shop formájában ASRock maximális felhasználói kényelmet garantál. Az összes alaplap driver frissítésre kerül, emellett pedig lehetőség van támogató szoftver letöltésére is, amely megkönnyíti a rendszered optimalizálását. Az ASRock Cloud lehetővé teszi az adataid megosztását és a PC-d vezérlését mobiltelefonon vagy tableten keresztül.

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel B360 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel B360 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
MOSFET hűtő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, LPT csatlakozó, M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Intel Core i5-9400F processzorral kompatibilis ? Szerintem igen ,de szeretném ha megerősítést kapnék . Köszönöm

Kérdések és válaszok: ASROCK B360M-HDV
Kiegészítők: ASROCK B360M-HDV Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASROCK B360M-HDV. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASROCK B360M-HDV. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASROCK B360M-HDV Mainboard. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASROCK B360M-HDV Mainboard.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ