Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

ASUS B150M-K Alaplap

Termékkatalógus
ASUS B150M-K Alaplap
5 1 értékelés
Alaplap - Intel B150, DDR4 2133, 1x PCIe x16, SATA III, USB 3.0, GLAN, 8-csatornás audio, D-Sub, DVI, mATX, sc1151
Kód:  AC958i1v Termékszám:  90MB0PJ0-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS B150M-K Alaplap

Az ASUS B150 K-D3 az Intel LGA1151 tokozású, 14 nm-es technológiával készült, legújabb 6. generációs processzorait támogatja, így nagy teljesítményű gépekhez ajánlott. A RAM két darab DDR4 memória befogadására képes, amely akár a 32 GB összkapacitást is elérheti.

A Q-Slot PCI-Express alkatrészek eltávolítását rendkívül egyszerűvé és gyorssá teszi a nagy szárnyakkal rendelkező szorítócsipesz, amely még a legnagyobb grafikus kártya esetében is remekül használható. Az alaplapon természetesen a DVI vagy a VGA típusú monitorokhoz való csatlakozók is megtalálhatóak. A minőségi hangzást a jó öreg 8-csatornás Realtek ALC887 audiochip szolgáltatja. Ezen kívül USB 2.0 és a gyorsabb sebességre képes USB 3.0 is gazdagítja a termék eszköztárát.

Legfontosabb jellemzők

  • 5X Protection II technológia - kiváló minőségű alkatrészek
  • Languard - megbízható kapcsolat
  • A Q-Slot egyszerűvé teszi a PCI busz eltávolítását
  • UEFI BIOS és EZ Flash 3
  • Fan Xpert - továbbfejlesztett ventilátor vezérlés
  • SATA III 6 Gb / s sebességgel

Teljes körű védelem

Az ASUS 5x Protection II technológiája hatékony védelmet nyújt a felsőkategóriás alkatrészeknek és megfelelő stabilitást biztosít a rendszernek. Az alaplap továbbá EPU chippel is el van látva, amely az AI Suite 3 felületén keresztül aktiválható, feladata pedig az energiafelhasználás csökkentése. Az aktiválás után az EPU az egész rendszer energiafelhasználását optimalizálja, amelyet a gépen éppen futó műveletek azonosításával és azok energiafogyasztásának moderálásával ér el.

Továbbfejlesztett szabályozás

A kevésbé tapasztalt felhasználók értékelni fogják az egyedülálló fejlesztésű, világhírű grafikus UEFI BIOS-t, amelynek segítségével rengeteg beállítás végrehajtható akár egérrel is, illetve a boot eszközök sorrendje is szabályozható. A már telepített szoftverek között megtalálható Fan Xpert alkalmazás mindegyik ventilátornál beállítja a hűtési teljesítmény és az alacsony zajszint tökéletes egyensúlyát.

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel B150 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel B150 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, S/PDIF header, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS B150M-K Alaplap Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS B150M-K. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS B150-K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS B150M-K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS B150M-K.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ