Rapture Akvizice ApF HU

ASUS B250M-C PRO / CSM

Termékkatalógus
ASUS B250M-C PRO / CSM
Alaplap – Intel B250, DDR4, PCIe x16, SATA III, M.2, USB 3.1, Intel GLAN, 8ch audio, 2× DisplayPort, DVI, mATX, sc1151
Kód:  AC262csm3 Termékszám:  90MB0UK0-M0ECYC Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS B250M-C PRO / CSM

A nagyszerű ASUS alaplapot LGA 1151-es foglalattal és Intel B250 lapkakészlettel a nagyteljesítményű, 14nm-es technológiával készülő Kaby Lake processzorok számára tervezték. Ez a modell téged is meglep majd lehető legkiválóbb minőségével és alkatrészei számára biztosított legmegbízhatóbb védelmével. Modern felszereltségének köszönhetően ideál választást jelent egy erőteljes gépezet összeállításához.

Az ASUS PRIME B250M-C / CSM alaplap alapvető jellemzői

  • ASUS CSM - Corporate Stable Model
  • 5X Protection III Hardware
  • A DIGI + VRM megfelelő feszültségszintet biztosít az alaplap számára
  • 4 bővítőhely DDR4 memóriamodulokhoz
  • SafeSlot technológia a nehéz grafikus kártyák biztonságos csatlakoztatásához

ASUS CSM program

A speciális ASUS CSM - Corporate Stable Model az alaplapok stabil támogatását és ellátását biztosítja a vállalkozások számára. Ez az egyedülálló program legfeljebb 36 hónapos életciklus-támogatást, valamint élettartam végi értesítést biztosít 6 hónappal a termék élettartamának befejeződése előtt. Ennek köszönhetően a vállalkozásodnak elegendő ideje lesz egy új termék beszerzésére. A CSM megvásárlásával az ASUS ACC – Control Classis Edition IT szoftverhez is ingyenesen hozzájuthatsz.

Garantált védelem és gazdaságos működés

Az 5X Protection III technológia kiváló minőségű alkatrészek segítségével gondoskodik az alaplap maximális biztonságáról. A DIGI + VRM digitális tápegység biztosítja a megfelelő feszültségszintet az alaplap számára. Az alaplap károsodását okozó rövidzárlatok megakadályozásáról a túlfeszültség elleni biztosíték gondoskodik.

Ne aggódj a teljesítmény miatt

A grafikus kártyád biztonsága miatt sem kell aggódnod, az alaplap ugyanis SafeSlot technológiával lett felszerelve, amely még a nehezebb grafikus kártyákat is megfelelő védelemben részesíti. Emellett 4 slot áll rendelkezésre DDR4 rendszermemóriák részére akár 2 400 Mhz-ig és 64GB-ig.

Az alaplap összesen 12 USB slottal lett ellátva, amelyből 6 USB 2.0, a másik hat pedig USB 3.1 Gen 1. A játékélményt fokozó hangzásról 8-csatornás Realtek ALC 887 hangkártya gondoskodik.

M.2 interfész a fedélzeten

A merevlemezek számára az alaplap 6 x SATA 6GB / s csatlakozóval rendelkezik. A gyors, akár 10 Gb/s-os adatátvitelhez SATA Express csatlakozó is rendelkezésre áll. A gyors SSD meghajtókhoz szükséges egyedülálló teljesítményt M.2 interfész biztosítja, amely hihetetlen, akár 32 Gb/s átviteli arányra is képes.

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel B250 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel B250 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!

Csatlakozók

Külső
DisplayPort, DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
COM header, LPT csatlakozó, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
PCI
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS B250M-C PRO / CSM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS B250M-C PRO/CSM. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS B250M-C PRO/CSM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS B250M-C PRO/CSM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS B250M-C PRO/CSM.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ