AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

ASUS Chromebit B015C

Termékkatalógus
ASUS Chromebit B015C
3,0 2 értékelés
Mini PC - ARM Cortex processzor, Mali-T764, RAM 2 GB DDR3, Flash 16 GB, Optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, 1 × USB 2.0, Google Chrome OS
Kód:  TA225f8ya Termékszám:  90MA0031-M00150 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS Chromebit B015C

A jól ismert Asus laptopok, asztali számítógépek, monitorok, okostelefonok és más elektronikai készülékek egyik vezető gyártója. Termékei közé tartoznak a Chromebit mini számítógépek, amelyek méretükhöz képest nagy teljesítményű hardverrel ellátottak, így képesek mind az irodai, mind a multimédiás szoftverek kezelésére.

Legfontosabb jellemzők

  • Standard pendrive méretű
  • Könnyen csatlakozhat a képernyőhöz
  • Egyszerű és gyors Google Chrome
  • Szülői felügyelet alkalmazás
  • Energiatakarékos
  • Sokoldalú felhasználhatóság

Sokoldalú felhasználhatóság

A kis méretének köszönhetően a Chromebit bárhol elfér. Ez a miniatűr számítógép, melynek mérete egy standard pendrive méretéhez hasonló, HDMI porttal felszerelt, amely megkönnyíti a csatlakozást a jelen porttal rendelkező bármely megjelenítő eszközhöz. Ez egy jó módja annak, hogy bővítse a TV-t a nappaliban, vagy létrehozzon egy kiváló minőségű intelligens digitális hirdetést a sikeres üzlet érdekében. Olyan iskolai környezetbe is illeszkedik, amely elektronikus tantermi rendszerrel bővül. A készülék rendelkezik még egy USB 2.0 porttal, amely különösen alkalmas pendrive csatlakoztatására.

Minden az Ön irányítása alatt lehet

Gyermeke gyakran internezik és szeretné kontrollálni a böngészését? Ebben az esetben a Chromebit megfelelő az Ön számára! Szülői felügyeleti alkalmazással ellátott, ahol beállíthatja például az internet-hozzáférési időt, vagy letilthatja az alkalmazások egyikét. Azonban ahhoz, hogy minél többet hozhasson ki a Google Chrome összes szolgáltatásából, csatlakoznia kell az internethez.

Paraméterek

Processzor sorozat
ARM Kész!
Operációs rendszer
Google Chrome OS Kész!
A gép típusa
Mini PC Kész!
Grafikus kártya márkája
ARM Kész!
Videókártya modell
Mali-T764 Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Google Chrome OS Kész!

Típus

A gép típusa
Mini PC Kész!

Processzor

Processzor sorozat
ARM Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
ARM Kész!
Videókártya modell
Mali-T764 Kész!

Felszerelés

Alap felszerelés
Bluetooth, Wi-Fi Kész!
WiFi típus
802.11ac Kész!

Szín és dizájn

Szín
Fekete Kész!

Kimenetek

USB 2.0
1 × Kész!
Grafika
HDMI Kész!
Egyéb
LAN, Fejhallgató/hangszóró kimenet Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Szekrény

Szélesség
123 mm Kész!
Magasság
17 mm Kész!
Mélység
31 mm Kész!
Tömeg
0,08 kg Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS Chromebit B015C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Chromebit B015C. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS Chromebit B015C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Chromebit B015C.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ