30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

ASUS H81M-C

Termékkatalógus
ASUS H81M-C
4,5 22 értékelés
Alaplap Intel H81, DDR3 1600 x16 PCIe, SATA III, USB 3.0, GLAN, 6 + 2 csatornás audio, DVI, LPT, sc1150, mATX
Kód:  AC958f4 Termékszám:  90MB0GT0-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS H81M-C

Alaplap ASUS H81-PLUS, amelyet kifejlesztett Intel IV. generáció. Összehasonlítva a korábbi modellek, változás volt a tervezés során. Az eredeti kék színét váltotta modern arany. A tábla is kínál az új felhasználói felület UEFI BIOS, 5X védelem, támogatás csatlakoztatásához több monitor és nagy átviteli sebességet használ USB 3.0 Boost technológiát.

Az új UEFI BIOS egyértelmű grafikus felület által vezérelt egér. Az ábrázolás, amely alkalmazkodik hozzád, gyorsan elérheti a kívánt oldalt a BIOS beállításokat, és gyakran kihasználják. A jobb orientáció kínál BIOS beállítás átnevezésére egyes SATA port, például. felhasználása szerint. Azt is értékelni fogják, ASUS CrashFree BIOS 3, amely lehetővé teszi, hogy a sérült BIOS-adatokat visszaállítsák egy olyan USB-meghajtó vagy telepítő CD tartalmazza a BIOS-fájlt.

Az alaplap támogatja processzorok IV. Generációs Intel Core i7 / i5 / i3 / Pentium / Celeron, amelyek közül a legerősebb processzor a világon. Bázisok a helyét viseli a LGA1150. Nagy teljesítmény és zökkenőmentes működését az integrált GPU integrált memóriavezérlőt, PCI Express integrált grafikus kimenet támogatás, PCI Express x16 és kétcsatornás DDR3 memória (2 DIMM). Deska je vyvedena ve formátu mATX.

USB 3.0 Boost akár 70% -kal gyorsabb

USB 3.0 Boost technológiát támogatja a UASP (USB Attached SCSI Protocol). A technológia USB 3.0 Boost-USB eszközök adatátviteli akár 70% -kal gyorsabb és javítja az amúgy is lenyűgöző sebességű USB 3.0 interfész. ASUS szoftver automatikusan felgyorsítja az adatátviteli sebességet, a kompatibilis tartozékokat támogatja az USB 3.0 interfész, anélkül, hogy beavatkozzon a semmilyen módon.

AI Suite 3

ASUS AI Suite 3 új felhasználói élményt nyújtanak a tiszta és vonzó felület, amely támogatja a nagyobb monitorok. Ez a felület egyesíti az összes exkluzív ASUS-funkciót egyetlen, egyszerűen használható csomag, amely segít nyomon követni a tuningolás, a fogyasztás, a ventilátor sebessége, a feszültségek és még sok más. Ez a sokoldalú alkalmazás széles skáláját kínálja a könnyen használható funkciók, és nem kell állandóan váltani a különféle segédprogramok között.

ASUS Boot beállításnak

Hála az optimalizálás hardver ASUS Windows 8 olyan szolgáltatásokat nyújt, ASUS Boot beállításnak nagyobb rugalmasságot testre az indítási folyamat a számítógép. Megrövidíthetjük csomagtartó mindössze 2 másodperc alatt. Egyetlen kattintással közvetlenül hozzáférhet a BIOS-t és kiválaszthatja a preferált módszer indítás akár azonnal mozgatni az operációs rendszer, vagy válasszon egy klasszikus start. 

USB 3.0

Egy pár USB csatlakozók kétszer kényelmet. Könnyű hozzáférés az USB 3.0 interfész a hátlapon. Kihasználják a legújabb csatlakoztatási sebességgel akár tízszer magasabb, mint az előző USB 2.0 interfész. Plug & play nagyon egyszerű és gyors.

SATA 6 Gb / s

Dupla sebesség. Használja ki a SATA 6 Gb / s, amelyek a technológia függvényében SATA 3 Gb / s növeli a skálázhatóságot, felgyorsítja az adatok beolvasását, dupla sávszélességet.

Paraméterek

Foglalat
Intel 1150 Kész!
Lapkakészlet
Intel H81 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1150 Kész!
Lapkakészlet
Intel H81 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, Jack, LPT , PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, Serial ATA II, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Serial ATA II
Kész!
PCI
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS H81M-C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS H81M-C. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS H81M-C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS H81M-C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS H81M-C.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ