30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS H81M-PLUS

Termékkatalógus
ASUS H81M-PLUS
4,7 72 értékelés
Alaplap - Intel H81, DDR3 1600, PCIe x16, SATA III, USB 3.0, GLAN, 8 csatornás audio, DVI, HDMI, sc1150, mATX
Kód:  AC958f7 Termékszám:  90MB0GI0-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS H81M-PLUS

Alaplap az ASUS H81-PLUS-tól, amelyet az Intel IV. generációs processzoraihoz fejlesztettek ki. Összehasonlítva a korábbi modellekkel, változás volt a formatervezésban. Az eredeti kék színét  modern aranyra változtatták. Az alaplap   egy új felhasználói UEFI BIOS interfészt kínál, 5X védelemmel ellátva, Támogatást nyújt több monitor csatlakoztatásához és nagy átviteli sebességet biztosít az USB 3.0 Boost technológia használatával.

Az alaplap védi a számítógépét is az ötszörös védelemen keresztül, amely magában foglalja a digitális elektromos áram ellátást stabilizáló DIGI + VRM rendszert, van túláram védelem, ESD védelem, magas minőségi szintű tranzisztorok és alkatészek valamint hátsó acél I/O panel, korrózióálló.  Ez a komplett védelem nemcsak kivételes tartósságot és megbízhatóságot biztosít, hanem a legjobb működési minőséget is.  Az alaplap készen áll a 4K Ultra HD minőségű felbontásra a megszokott teljes HD felbontás 1920 × 1080px helyett és akár  4x több - azaz 4096 × 2160px felbontást kínál.  Valódi, világos és reális képet fog érzékelni, telis tele sok lenyűgöző részlettel.

Az alaplap támogatja a IV. Generációs Intel Core i7 / i5 / i3 / Pentium / Celeron processzorokat, amelyek a világ legerősebb processzorai közé tartoznak. A bemeneti nyílásban LGA1150 van.Nagy teljesítményű és zökkenőmentes működésű az integrált GPU beépített memóriavezérlőnek köszönhetően, PCI Express integrált grafikus kimeneti támogatással, PCI Express x16 és kétcsatornás DDR3 memória (2 DIMM)-el felszerelve. Az alaplap az mATX formátumhoz megfelel.

Az USB 3.0 Boost akár 70% -kal gyorsabb

Az USB 3.0 Boost technológiát támogatja az UASP (USB Attached SCSI Protocol)( USB Csatolt SCSI Protokol). Az USB 3.0 Boost technológiával az USB eszközök adatátviteli sebessége akár 70% -kal gyorsabb és tovább javítja az amúgy is lenyűgöző sebességű USB 3.0 interfészt.Az ASUS szoftver automatikusan felgyorsítja az adatátviteli sebességet a kompatibilis tartozékhoz az USB 3.0 interfész támogatásával, bármilyen módon történő beavatkozás nélkül.

AI Suite 3

ASUS AI Suite 3 új felhasználói élményt nyújt a tiszta és vonzó felületű interfészen keresztül, amely támogatja a nagyobb monitorokat. Ez a felület egyesíti az összes exkluzív ASUS funkciót egyetlen, egyszerűen használható csomagba, amely segít nyomon követni a tuningolást, az energia fogyasztást, a ventilátor sebességét, a feszültséget és még sok minden mást. Ez a sokoldalú alkalmazás a könnyen használható, különböző funkciók széles skáláját kínálja a segédprogramok közötti állandó átváltási kötelezettség nélkül.

ASUS Boot beállítás

Az  ASUS Windows 8 -hoz tartozó hardver optimalizálásával olyan  szolgáltatásokat nyújt az ASUS Boot beállításnak köszönhetően, mint a nagyobb rugalmasságot a számítógép indítási, betöltési folyamatát illetően. Lerövidíthetjük a betöltési időt mindössze 2 másodperc alatti időtartamra. Egyetlen kattintással közvetlenül hozzáférhet a BIOS rendszerhez és kiválaszthatja az indításra vonatkozó preferált módszert vagy akár azonnal beléphet az OS-ba (operációs rendszer), vagy  választhatja a klasszikus indítási módot. 

USB 3.0

Egy pár USB csatlakozó a kényelem megduplázásához. Könnyű hozzáférés a hátlapi USB 3.0 interfészhez.  Használja ki az előnyét a legújabb csatlakoztatási sebesség akár tízszer gyorsabb, mint az előző USB 2.0 interfész. A Plug & play csatlakoztatási lehetőség nagyon egyszerű és gyors.

SATA 6 Gb / s

Duplázza meg a sebességet. Használja a SATA 6 Gb / s belső foglalatokat. Olyan  technológiát kínál a SATA 3 Gb / s- vel összehasonlítva, amely növeli a skálázhatóságot, felgyorsítja az adatok beolvasását, megduplázza a sávszélességet.

További információk:

Maximális  RAM kapacitás:
16 gigabájt

Paraméterek

Foglalat
Intel 1150 Kész!
Lapkakészlet
Intel H81 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1150 Kész!
Lapkakészlet
Intel H81 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, S/PDIF header, Serial ATA II, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Serial ATA II
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS H81M-PLUS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS H81M-PLUS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS H81M-PLUS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS H81M-PLUS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS H81M-PLUS.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ