A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Shop roku 30 dnů na vrácení

ASUS H81M-R

Termékkatalógus
ASUS H81M-R
4,5 18 értékelés
Alaplap - Intel H81, DDR3 1600, PCIe x16, SATA III, USB 3.0, GLAN, 8 csatornás audio, DVI, D-Sub, sc1150, mATX
Kód:  AC958f8m Termékszám:  90MB0JY0-M0ECY1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS H81M-R

Az ASUS H81M-R, Intel H81 lapkakészlettel felszerelt alaplap különösen alkalmas irodai gépekbe, és kevésbé erős konfigurációkhoz. Támogatja az Intel 4. generációs Socket 1150-jét. Két hely áll rendelkezésünkre DDR3 RAM modulok számára, és támogatja azok Dual-channel működését is. A video kártya csatlakoztatására PCI-Express 2.0 x16 slot segítségével van lehetőségünk. Egy Realtek ALC887, 8 csatornás chip felel a hangok előállításáért. Ezen túlmenően, az alaplap fel van szerelve EPU chippel, amely energiatakarékos működést tesz lehetővé, és az AI Suite 3-ban aktiválható. Aktiválás után a chip optimalizálja a rendszer energiafogyasztását a PC aktuális terhelésének függvényében.

Ami a csatlakozókat illeti, a tábla van szerelve minden szokásossal. Két USB 2.0 és 2 USB 3.0 csatlakozót találunk rajta. Ha olyan házat használunk, amely plusz USB kimenetekkel rendelkezik, akkor azt közvetlenül az alaplapra kötve további 6 USB portot nyerünk. A merevlemezek csatlakoztatására is a legújabb technológiát alkalmazták, két SATA III csatlakozó biztosítja a legfeljebb 6 Gb/s sebességű adatátvitelt (a SATA technológia 3Gb/s sebességével szemben dupla sávszélességet, nagyobb skálázhatóságot, gyorsabb adatelérést kapunk).

A saját fejlesztésű, grafikus UEFI BIOS, amely egérrel is vezérelhető, egy csomó beállítási lehetőséget kínál, legyen az boot sorrend, vagy RAM kezelés. Az alaplap rendelkezik egy Network iControl nevű sávszélesség menedzsment eszközzel. A mellékelt szoftverek között megtalálható például az AI Suite 3 alkalmazás, amely lehetővé teszi az alaplapi energiaellátás, a hűtés, a zajszint és a processzor egy kattintással történő vezérlését.

Legfontosabb jellemzői

  • UEFI BIOS EZ Mode: barátságosabb, egyszerűbb és intuitív felhasználói felület
  • GPU Boost - hogy kitolhassa az iGPU határait
  • CrashFree BIOS 3: sérült BIOS visszaállítása egy USB tárolóról
  • EPU - Energiahatékonyság és részletes CPU beállítások
  • AI Suite 3: hozzáférés az innovatív funkciókhoz

Paraméterek

Foglalat
Intel 1150 Kész!
Lapkakészlet
Intel H81 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1150 Kész!
Lapkakészlet
Intel H81 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, LPT csatlakozó, Serial ATA II, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Serial ATA II
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS H81M-R Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS H81M-R. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS H81M-R. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS H81M-R. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS H81M-R.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ