Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

ASUS M5A78L-M LE / USB3

Termékkatalógus
ASUS M5A78L-M LE / USB3
4,7 26 értékelés
Alaplap - AMD AM3+, AMD 760G lapkakészlet, 1× PCIe x16, 1× PCIe x1, 2× RAM slot, DDR3, 1866 MHz (OC), LAN, 7.1 hangkártya, mATX (Micro ATX) alaplap formátum
Kód:  AC333f3 Termékszám:  90MB0MY0-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS M5A78L-M LE / USB3

 

A microATX alaplap AM3+ aljzattal rendelkezik, amely nem csak a 32nm-es Bulldozer és Llano processzorokkal kínál maximális kihasználhatóságot, de visszafelé kompatibilis a régebbi Phenom II, Athlon II és Sempron modellekkel is. Az alaplap alapja az AMD 760G / SB710 lapkakészlet, amely egy memóriavezérlőhöz van csatlakoztatva, amely két, DDR3 típusú memóriát támogató memóriavezérlővel rendelkezik, a maximális kapacitása pedig 16 GB. A modell támogatja a Dual Channel memória architektúrát, és akár 1866 MHz-es memóriát is használhat.

A lapkakészlet ATI Radeon HD 3000 integrált grafikus megoldással rendelkezik, amely analóg VGA kimenetet és digitális DVI-t kínál a hátlapon. Alternatív megoldásként egyetlen PCI-E Express 2.0 x16 foglalat áll rendelkezésre nagy teljesítményű grafika vagy más igényes kártyák számára (természetesen a régebbi 1.1-es verzióval is kompatibilis). Emellett az alaplap USB 2.0 csatlakozóval van ellátva, valamint összesen 8 porttal rendelkezik, ezek közül 4 a belső csatlakozón keresztül, és 4 a hátlapon található.

Használd ki teljesen az USB 3.0-t

Az elődjéhez képest ez az alaplap 2 USB 3.0 csatlakozót is kínál . Természetesen van egy integrált Realtek ALC 887 High Definition Audio nyolccsatornás hangkártyája is, amely három audio aljzattal rendelkezik. A Realtek 8111GR gigabites Ethernet hálózati kártya készen áll a kommunikációra. A merevlemezek és az optikai meghajtók számára négy Serial ATA 3Gb / s csatlakozó áll rendelkezésre.

Ez a modell egyedülálló jellemzője az úgynevezett EPU (Energy Processing Unit). Ez egy chip, amely az energiatakarékosságra tervezett alaplapon találhatóA modell számos egyedi funkciót is tartalmaz, mint például a Core Unlocker, az Anti-Surge Protectionl és az EZ-Flash 2.

 

Paraméterek

Foglalat
AMD AM3+ Kész!
Lapkakészlet
AMD 760G Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, CPU hely integrált GPU-val Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD AM3+ Kész!
Lapkakészlet
AMD 760G Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, CPU hely integrált GPU-val Kész!

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
COM, DVI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, Serial ATA II, USB 2.0 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA II
Kész!
PCI
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS M5A78L-M LE / USB3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS M5A78L-M LE/USB3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS M5A78L-M LE/USB3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS M5A78L-M LE/USB3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS M5A78L-M LE/USB3.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ