A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

ASUS PRIME B360M-C

Termékkatalógus
ASUS PRIME B360M-C
Alaplap - Intel 1151 Coffee Lake, Intel B360 lapkakészlet, 1× PCIe x16, 2× PCIe x1, 4× RAM slot, DDR4, 2666 MHz (OC), 6× SATA III, 2 db M.2, USB 3.1 Gen 2, LAN, HDMI, 7.1 hangkártya, mATX (Micro ATX) alaplap formátum
Kód:  AC263a1b Termékszám:  90MB0W80-M0EAYM Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS PRIME B360M-C

Az ASUS PRIME B360M-C alaplap modern LGA 1151 foglalattal és Intel B360 lapkakészlettel rendelkezik. Mindez biztosítja a támogatást az Intel Coffee Lake család népszerű processzorai számára. Kivitelezésének köszönhetően tökéletesen megfelel az alapszintű irodai számítógépek számára, amelyeknek kiváló működési stabilitást biztosít.

Az ASUS PRIME B360M-C alaplap fő jellemzői

  • Megfizethető alaplap Intel B360 lapkakészlettel
  • Készen áll az Intel új 8. generációs Intel Coffee Lake processzorainak fogadására
  • 4 bővítőhely DDR4 memóriamodulokhoz akár 2.666 MHz-es sebességgel
  • 8 csatornás Realtek ALC 887 chip a csúcsminőségű hangzásért
  • A kártya alkalmas a 24/7-es módban való működésre, és problémák esetén támogatja a BIOS automatikus helyreállítását
  • A mikro ATX formátum alkalmas a kisebb méretű PC-házakba történő beszerelésre

Garantált védelem és gazdaságos működés

Az ASUS PRIME B360M-C a modern M.2 interfésszel rendelkezik akár 32 Gbps adatátviteli sebességgel a gyorsabb SSD-k csatlakoztatásához. A PCIe 3.0 x16 interfésszel egyszerűen csatlakoztathatsz egy teljesértékű grafikus kártyát. De nélküle is teljes mértékben megbízhatsz az integrált megoldásban, amely a DisplayPort, a HDMI és a VGA grafikus kimeneteken keresztül akár 3 monitort támogat egyszerre.

Az ASUS CSM program

Az ASUS speciális CSM – Corporate Stable Model programja biztosítja a stabil támogatást és az alaplapok szállítását minden vállalkozás számára. Ez az egyedülálló program 36 hónapos támogatást nyújt az alaplap életciklusához, és egy előzetes figyelmeztetést 6 hónappal az élettartam lejárta előtt. Ennek köszönhetően a cégednek rengeteg ideje lesz arra, hogy felkészüljön az átállásra egy új termékre.

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel B360 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel B360 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, LPT csatlakozó, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!
PCI
Kész!

Sorozat

Sorozat
Asus Prime Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS PRIME B360M-C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS PRIME B360M-C. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS PRIME B360M-C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS PRIME B360M-C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS PRIME B360M-C.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ