A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

ASUS PRIME X399-A

Termékkatalógus
ASUS PRIME X399-A
Alaplap - AMD X399, DDR4, 4x PCIe x16 RAID SATA III, USB 3.1 Gen 2, Intel GLAN, 2x M.2, 1x U.2, 8 csatornás audio, AURA, EATX, scTR4 AMD Ryzen Threadripper
Kód:  ACtr402 Termékszám:  90MB0V80-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS PRIME X399-A

Az első Ryzen Threadripper generációs processzorokkal együtt az AMD piacra dobta az X399-es chipset-et is, amely az ASUS PRIME X399-A alaplap központi elemét jelenti. Az alaplap képességeinek köszönhetően kitűnik a többi hasonló modell közül, ezért ideális választás az olyan elhivatott gamerek számára is, akik maguk szeretnének egy bivalyerős gaming számítógépet vagy munkaállomást összerakni.

Az ASUS PRIME X399-A főbb jellemzői

  • Alaplap AMD Ryzen Threadripper nagy teljesítményű játék számítógépekhez
  • Stílusos design és hatalmas passzív hűtőberendezések
  • Fizikailag nagy méretű eATX formátum
  • Rendkívül fejlett RGB Aura háttérvilágítás
  • Modern csatlakozók, mint az USB-C, amely rendkívül gyors adatátvitelt biztosít
  • Több grafikus kártya csatlakoztatása az AMD CrossFire és a NVIDIA SLI technológiákhoz

A legújabb AMD processzorokra tervezett alaplap

Az ASUS PRIME X399-A alaplapokat az AMD Ryzen Threadripper Socket TR4-es foglalattal rendelkező processzorokhoz tervezték. Az alaplap DDR4 memóriával működik, akár 3200 MHz-en fut, és összesen 8 porttal rendelkezik, amelyek teljes kapacitása 128 GB

Ideális a legigényesebb felhasználók számára

A négy PCI Express 3.0 slotnak köszönhetően több grafikus kártyát is csatlakoztathatsz az AMD CrossFire és a NVIDIA SLI technológiákhoz. Ezáltal jelentősen megnövekszik a grafikus teljesítmény és még a legújabb játékokat is képes leszel zökkenőmentesen, a lehető legkimerítőbb részletességgel élvezni egészen 4K felbontásig. Annak érdekében, hogy a legteljesebb játékélményben legyen részed a gyártó egy olyan hangkártyával is felszerelte az alaplapot, amely teljesen természetes hangzást és maximálisan élethű nyolccsatornás audió biztosít.

ASUS 5-féle optimalizálás

A számítógép összetett hangolása csupán egyetlen kattintás ennek az 5-féle optimalizálási funkciónak köszönhetően, hiszen ez optimalizálja a rendszer alapfunkcióit az aktuális használat alapján. Akár játékokat játszol, filmeket nézel vagy dolgozol, a számítógép teljesítménye alkalmazkodik a tevékenységedhez. Nagy teljesítményt nyújt, miközben energiát takarít meg. A kiváló teljesítménynek, a sávszélesség prioritási beállításainak és a kitűnő hangzásnak köszönhetően a játékélmény gyors és tökéletesen zökkenőmentes lesz.

Az ASUS X399 Prime több M.2 foglalattal is rendelkezik ASUS

Ha maximális sebességet vársz el az SSD meghajtóidtól, akkor csatlakoztasd őket a kettő M.2 és az egy U.2 slotok valamelyikébe. A második generációs USB 3.1 csatlakozóknak köszönhetően a külső meghajtók sokkal gyorsabban műkődnek, hiszen a 3.1 technológia jelentős sebességnövekedést jelent az előző generációkhóz képest. Akár 20-szor gyorsabb adatátvitelt tesz lehetővé.

 

Paraméterek

Foglalat
AMD TR4 Kész!
Lapkakészlet
AMD X399 Kész!
Alaplap formátum
eATX (Extended ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD TR4 Kész!
Lapkakészlet
AMD X399 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
eATX (Extended ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1220 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
Jack, Optikai kimenet, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x4
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!

Sorozat

Sorozat
Asus Prime Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS PRIME X399-A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS PRIME X399-A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS PRIME X399-A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS PRIME X399-A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS PRIME X399-A.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ