Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

ASUS ROG MAXIMUS IX APEX

Termékkatalógus
ASUS ROG MAXIMUS IX APEX
5 6 értékelés
Alaplap - Intel Z270, DDR4, 4x PCIe x16, SATA III RAID, M.2, USB 3.1, USB-C 3.1 Gen 2, Intel GLAN, AC Wi-Fi, 8ch audio, TPM, HDMI, DisplayPort, Aura RGB, E-ATX, sc1151
Kód:  AC284c2 Termékszám:  90MB0T90-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ROG MAXIMUS IX APEX

A ROG sorozat modern alaplapjai készen állnak arra, hogy egy erős alapot biztosítsanak gamer számítógépednek és megnyerjenek minden csatát. A kiváló minőségű anyagok hosszú élettartamot biztosítanak, a csatlakozók számának köszönhetően a túlhajtás megszállotjai is minden szükséges tuningeszközt az alaplaphoz csatlakoztathatnak. Egy különleges, túlhajtó eszközkészlettel is rendelkezésre áll, amellyel kiemelkedő teljesítmény érhető el. Az alaplap ETX formátumú (Extended ATX Méretek 30,5 x 27,2 cm).

Legfontosabb jellemzők

  • Tökéletes alaplap gamer PC-hez csúcskategóriás Intel Z270 lapkakészlettel
  • Foglalat 6. és 7. generációs processzorokhoz
  • Kettős foglalat DDR4 memóriamodulhoz (túlhajtás)
  • Professzionális túlhajtó készlet
  • PCIe és M.2 
  • Egyedi stílus és Aura Sync technológia
  • Vízhűtés
  • 3D nyomtatás támogatás
  • Tökéletes 8 csatornás SupremeFX hangkártya
  • ETX formátum

Csúcsteljesítmény

Az alaplap teljesítménye a 5-Way Optimization segítságável szabályozható, ami az igénybevétel alapján optimalizálja a rendszer alapvető funkcióit. Így a PC tökéletes lesz játékhoz, szórakozáshoz és munkához, hiszen működése egyetlen kattintással optimalizálható. Ez nagyobb rendszer stabilitást és teljesítményt eredményez, akkor is amikor az alaplap maximálisan igénybe van véve. Ha a videokártyát CrossFireX vagy SLI módban használod,  akkor a legnagyobb felbontásban élvezheted a játékot. kétcsatornás DDR4 memóriamodul kiváló memória túlhajtási lehetőséget kínál, akár 4266MHz fölé is túlhajtható, kapacitása akár 32GB-ig bővíthető.

Széles körű csatlakoztathatóság

Az alaplap összesen 8db USB foglalattal rendelkezik. Köztük találunk 6 db USB 3.0-t és nem maradhatott ki a legújabb USB 3.1 Type A+C sem akár 10Gb/s adatátviteli sebességgel. Csak csatlakoztatnod kell, és máris élvezheted a rendkívüli adatátviteli sebességet. Merevlemezekhez az alaplap 6db SATA 6 Gb/s csatlakozóval van felszerelve . A gyors SSD-k egyedülálló teljesítményéhez 32 Gb/s sebességű M.2 szabvány foglalat található. Emellett 4db PCIe modullal is fel van szerelve, amelyek maximális adatátviteli teljesítményt nyújtanak és lehetővé teszik a meghajtó felhasználását RAID konfigurációkban.

Saját stílusod szerint

Az alaplapban Asus Aura Sync technológia van, ami igazán egyedivé fogja varázsolni a gamer PC-d. Szabd személyre a LED-fényeffektusokat a fényvezérléssel. Használd ki a rengeteg megvilágítási lehetőséget, amelyet saját stílusod szerint alakíthatsz. Beállíthatod, hogy a fény a zene ritmusára pulzáljon, vagy a CPU terhelésének megfelelően változzon a szín.  A választás a Te kezedben van. Sőt még a kompatibilis összetevők (pl., grafikus kártyák, billentyűzetek, vagy akár egerek) fényeit is összehangolhatod.

Egyedülálló hangélmény

Az alaplap szerves részét képezi a tökéletes hangzás, ami elengedhetetlen a játékosok számára. Erről a ROG SupremeFX audiotechnológia gondoskodik, amely célja, hogy minimálisra csökkentse a kellemetlen elektromágneses interferenciát. Az eredmény tökéletes hangzás. Ez a játékosoknak egy stratégiai előnyt jelent, hiszen hamarabb észlelni tudják az ellenséget. 

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z270 Kész!
Alaplap formátum
eATX (Extended ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z270 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
eATX (Extended ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink Kész!
Hangkártya típusa
SupremeFX Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DisplayPort, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ROG MAXIMUS IX APEX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG MAXIMUS IX APEX . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ROG MAXIMUS IX APEX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG MAXIMUS IX APEX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG MAXIMUS IX APEX.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ