ASUS S1

Termékkatalógus
ASUS S1
4,4 6 értékelés
Projektor - hordozható, nat. WXGA (854x480), 200 ANSI lumen, LED, 1000:1 kontraszt, USB 2.0, HDMI, MHL, hangszóró
Kód:  WA091 Termékszám:  90LJ0060-B00120 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS S1

Keresek egy projektort, hogy lehetne állandóan maga mellett, és feltéve minőségű a kép? Asus S1 kicsi, könnyű, akkumulátorról működő, és szükség van egy telefon, tablet vagy laptop. Projektor LED technológia ideális a mobil felhasználók számára, akik szeretnének utazni. Asus S1 ihlette a Zen-sorozat, amelyből elveszi nagy keres fémfelületet finomcsiszolás kör. Csak 3 cm magas és 342 gramm könnyen megtalálja a helyét egy bőrönd és táska.

ASUS S1

Fényűző megjelenését és nagyszerű funkciókat egy jól hordozható.

zökkenőmentes kapcsolat


HDMI port támogatja a MHL kompatibilis a különböző eszközök. HDMI biztosítja a kompatibilitást a notebook, médialejátszók és játékkonzolok, míg a Mobile High-Definition Link (MHL) lehetővé teszi, hogy át tartalmat MHL-kompatibilis mobilkészülék. Projektor, hogy csak a forrás veszi bizonyított SonicMaster hangtechnológia. Kivételes soundtrack kiváló minőségű csíp multimédiás vetítés különleges audio-vizuális élményt. Másik lehetőség, hogy csatlakoztassa a külső hangszórók.

A nagy, fényes és tiszta képeket útközben.

Kíváncsiság felhívja a néző páratlan vizuális élmény 100% színtelítettség szerint NTSC. A gondolatok, a videókat vagy képeket lehet a képernyőn egy pillanat alatt. A projektor gyorsan kikapcsolja / bekapcsolja, mert a LED-es lámpa nem kell további hideg vagy felmelegedni elején. Ugyancsak alkalmas szűkös területeken. Minden amire szükséged van, csak egy méter a képernyőn, és kap egy képet egy átlója 41 ". LED-es fényforrás segíti, hogy mentse a költséges szolgáltatás egy lámpát vagy szűrőket. A élettartama akár 30.000 óra elmúlt 8 óra fény naponta 10 éve.

Store energia és nagy kapacitású.

Beépített újratölthető akkumulátor után akár 3 óra vetítés kábelek nélkül. Ez azt jelenti, hogy a szűrés bárhol, anélkül, hogy aggódnia, ha a legközelebbi konnektorba. Amit azonban a beépített akkumulátor a projektort, ha elfogy az energia, a telefon, ahonnan kábelben szűrés? Most tehát arra szolgál, mint a hatalom bank USB töltő mobil elektronika.

Paraméterek

Natív felbontás
854 × 480 Kész!
Maximális felbontás
854 × 480 px Kész!
Kontraszt
1 000:1 Kész!
Minimális vetítési távolság
0,73 m Kész!
Maximális vetítési távolság
2,43 m Kész!

Felbontás

Natív felbontás
854 × 480 Kész!
Maximális felbontás
854 × 480 px Kész!
Kontraszt
1 000:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
0,73 m Kész!
Maximális vetítési távolság
2,43 m Kész!
Minimális képátló
76,2 cm (30 ") Kész!
Maximális képátló
254 cm (100 ") Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!
További bemenetek
Fejhallgató csatlakozó Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI Kész!
További bemenetek/kimenetek
Audio jack kimenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!

Méretek

Szélesség
11,05 cm Kész!
Magasság
3,07 cm Kész!
Mélység
10,2 cm Kész!
Tömeg
0,34 kg Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
Összes projektor
Összes Mini LED projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS S1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS S1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS S1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS S1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS S1.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ