AP+ nový vizuál Shop roku

Geko akkusaru, 500A

Termékkatalógus
Geko akkusaru, 500A
5 4 értékelés
Autószerelő szerszám - univerzális akkusaru, amely segít csökkenteni az energiafogyasztást és megvédi a jármű akkumulátorát a lemerüléstől
1 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  AUPR58587 Termékszám:  G02402
Geko akkusaru, 500A 1 690 Ft Szállításra kész 4 db
Vásárlás

Geko akkusaru, 500A

Geko univerzális akkumulátor saru, amely segít csökkenteni az energiafogyasztást és megvédi a jármű akkumulátorát a lemerüléstől.

A Geko autószerelő szerszám - akkumulátor leválasztó bilincs fő jellemzői

  • Az autó akkumulátor negatív (-) saruja egy olyan termék, amely használható bármelyik bármely járműhöz
  • Lehetővé teszi az akkumulátor gyors leválasztását egy gombnyomással, ez a megoldás lehetővé teszi az energiafogyasztás csökkentését, ami megóvja az akkumulátort a lemerüléstől.
  • A telepítése nagyon egyszerű, csak válaszd le a negatív (-) csatlakozót, helyezd a sarut a helyére, majd csatlakoztasd a leválasztott csatlakozót a kapcsoló csatlakozóhoz.

Használat

A bilincs két részből áll, e részek közé szigetelőt helyeznek, a vezető csavar ezután a két részt vezetőképesen és mechanikusan összeköti. A zöld menetes kerék tehát kapcsolóként szolgál. Becsavarozott állapotban a csatlakozó zárva van, az akkumulátor csatlakoztatva van, kicsavart állapotban a csatlakozó nem zárva van, az akkumulátor le van választva. Megelőző intézkedésként meg is védheti járművedet. A bilincs kioldása után nem lehet elindítani vagy a távirányítóval kinyitni a gépkocsit. Alkalmas olyan szervizekbe, ahol az érintkezőket javítás közben folyamatosan le kell választani az akkumulátorról. Ismét csak helyezd be a bilincset, és szükség szerint fordítsd el a leválasztó gombot.

Maximális pillanatnyi kapacitás:
500 A


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Geko akkusaru, 500A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Geko odpojovací svorka baterie 500A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Geko odpojovacia svorka batérie 500A.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ