A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Akvizice ApF HU

Automata darálós kávéfőzők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kivitel
Szabadon álló
(176)
Beépíthető
(2)
Általános funkciók
Forró víz funkció
(152)
Időzítő
(40)
Két csésze készítése egyszerre
(129)
Ital készítése egy gombnyomással
(122)
Felhasználói profilok
(44)
Ital típusa
Espresso
(163)
Tejes kávéitalok
(134)
Jeges kávé
(19)
Filteres kávé
(29)
Cold Brew
(1)
Általános felszereltség
Integrált tömörítő állomás
(2)
Víztartály
(150)
Beépített kávédaráló
(178)
Kijelző
(103)
Tejadagolás
(111)
Őrölt kávé tartó
(45)
Vízszint mutató
(2)
Felhasználói felület
Érintőképernyő
(80)
Érintésmentes kijelző
(33)
Érintős vezérlőpanel ikonokkal
(100)
Manuális gombok
(18)
Tejadagolás módja
Gőzfúvóka
(61)
Tejrendszer
(91)
Tejestömlő
(42)
Kiegészítő tejhabosító
(11)
Tejes megoldás nélkül
(17)

Ha a kávé szerelmese vagy, akkor egy darálós automata kávéfőző gép lesz a szükséges eszköz ahhoz, hogy a napod tökéletesen induljon. Ez a készülék frissen pörkölt kávébabokból készített finom kávét biztosít. Olvass tovább, és tudd meg, melyek a legjobb automata darálós kávéfőző gépek.

Tovább

Automata darálós kávéfőző – technológia a kávé igazi szerelmeseinek

A darálós automata kávéfőző a technológia csodája minden kávérajongó számára. A különböző őrlési fokozatoknak köszönhetően könnyedén beállíthatod a kávé durvaságát a saját ízlésednek megfelelően. És ez még nem minden – ezekkel az eszközökkel az őrölt kávé mennyisége is teljesen szabályozható. Az őrlőszerkezet anyaga is döntő fontosságú – általában kerámiából vagy fémből készül. Az azonban, hogy melyik kávégépet választod, csak tőled függ.

  • A kerámia őrlővel ellátott automata darálós kávéfőző azért népszerű, mert az őrlési folyamat során hűvösebb hőmérsékletet tud fenntartani, ami segít megóvni a kávé finom ízét. Ezenkívül ezek a készülékek általában nagyon tartósak.
  • A fém őrlős automata darálós kávégép robusztus és kiváló kopásállóságot biztosít. A fém őrlők általában gyorsabbak, ami azt jelenti, hogy gyorsabban készül el velük a kávéd.

i

Az esztétikus dizájn és a széles színválaszték természetes a darálós automata kávéfőző modellek esetében. Akár a klasszikus rozsdamentes acél, akár a modern fekete dizájnra tetszik jobban, kínálatunkban megtalálod azt a típust, amely tökéletesen illeszkedik konyhádba, miközben minden kávé iránti vágyadat kielégíti.

A megfelelő darálós automata kávéfőző kiválasztása

Ha darálós automata kávéfőző típust szeretnél, van néhány kulcsfontosságú szempont, amelyre érdemes összpontosítani a sikeres választás érdekében. Válassz olyan kávégépet, amely a kávébaboktól a csészékig megfelel az igényeidnek.

  • A tápellátás elengedhetetlen a darálós automata kávéfőző hatékonyságához. A nagyobb teljesítmény azt jelenti, hogy a gép gyorsabban felmelegszik, és hatékonyabban készíti el a kávét. A nagyteljesítményű automata darálós kávéfőző modellek ezért akár 2 700 W teljesítményre is képesek lehetnek.
  • A nyomás az eszpresszó készítésének kulcsa. A magasabb, 15 bar körüli nyomás lehetővé teszi, hogy az aroma hatékonyan kioldódjon a kávébabokból, ami erősebb és ízletesebb kávét eredményez.
  • A víztartály térfogata változó. A nagyobb tartályt ritkábban kell utántölteni, ami ideális a nagy háztartások vagy a kávé szerelmesei számára, akik a nap folyamán több csészével is fogyasztanának belőle.
 kerámia darálós automata kávéfőző

Vásárlás előtt győződj meg arról, hogy van-e elegendő hely az új darálós automata kávéfőző számára, és hogy súlya megfelel az igényeidnek. Vásárolhatsz mini kávégépet is, amely a kevesebb helyet foglal.

A darálós automata kávéfőző jellemzői, felszereltsége és előnyei

A darálós automata kávéfőző számos funkcióval felszerelhető, hogy tökéletes kávéélményt nyújtson. Az általános funkciók közé tartozik a víztartály, a kávédaráló, a tejoldat, az őrölt kávé tálca és a kijelző. Lássuk, melyek a darálós automata kávéfőző további tulajdonságai.

  • A két csésze egyidejű elkészítése ideális megoldás pároknak, vagy azoknak, akik gyorsan szeretnének több csészét elkészíteni.
  • A kávé intenzitásának / mennyiségének szabályozhatósága lehetővé teszi, hogy minden csésze kávét az ízlésednek megfelelően készíthess el.
  • Az automatikus kikapcsolás energiát takarít meg és növeli az automata darálós kávéfőző biztonságát.
  • Az italok hőmérsékletének szabályozhatósága lehetővé teszi a kávé hőmérsékletének beállítását a tökéletes eredmény érdekében.
  • A testreszabható kedvenc italok segítségével gyorsan elkészítheted a leggyakrabban fogyasztott italaidat.
  • A vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése segít optimális állapotban tartani a darálós automata kávéfőző készüléket azáltal, hogy emlékeztet, mikor van itt az ideje a karbantartásnak.
  • Az öntisztító rendszer meghosszabbítja a készülék élettartamát kézi tisztítás nélkül.

Automata darálós kávéfőző általában kétféle formában létezik - beépített és szabadon álló típus közül választhatsz. A beépített kávégépek tökéletesen illeszkednek a konyha kialakításába. A szabadon álló automata darálós kávéfőző modellek nagyobb rugalmasságot biztosítanak, mivel bárhol elhelyezhetők.

A darálós automata kávéfőző által kínált receptek sokfélesége minden kávéfüggőnek örömet okoz

A darálós automata kávéfőző receptek széles skáláját kínálja minden kávérajongó számára. Bármilyen kávéitalt elkészíthetsz vele, akár a tejes változatokat kedveled jobban, mint a cappuccino vagy a latte, akár a tejmentes változatokat részesíted előnyben, mint az eszpresszó vagy az americano. De akár a frissítő jeges kávékat is készíthetsz a géppel. Az automata darálós kávéfőző segítségével a gyermekek számára forró teát vagy tejet is készíthetsz egy külső habverő segítségével, a fő kávéfőző használata nélkül.

i

A tejhabosító - a finom kávéitalok elkészítésének segítője

A tejhabosító kulcsfontosságú elem, amely gondoskodik a már említett tejváltozatokról, mint például a cappuccino vagy a tejeskávé. A tejhabosító lehet egy gőzölő fúvóka, amellyel a tejet kézzel ideális habbá verhetjük, vagy egy integrált rendszer, amely automatikusan és tökéletesen elkészíti a tejhabot.

Okos funkciók és kompatibilitás – az automata darálós kávéfőző kiegészítői

Manapság már minden darálós automata kávéfőző rendelkezik különleges funkciókkal. A számos kényelmi elem fokozhatja a kávéfőzés kényelmét, és mindent a következő szintre emelhet.

  • A távirányító lehetővé teszi, hogy a kávéfőzőt a nappaliból vagy akár a hálószobából is vezérelhesd.
  • A mobil alkalmazás segítségével testre szabhatod a készítendő kávét, egyenesen a telefonodon.
  • A hibadiagnosztika segít azonosítani és megoldani az automatikus darálós kávéfőző esetleges problémáit, ami megkönnyíti a karbantartást és meghosszabbítja a berendezés élettartamát.
  • A Wi-Fi/Bluetooth kompatibilitás vezeték nélküli vezérlést biztosít és lehetővé teszi a szinkronizálást az otthon többi okos eszközével.

Nem akarsz csalódni a választásnál? Nézd meg vásárlóink véleményét a darálós automata kávéfőző gépekről.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
KRUPS EA810870 Essential Roma Szállításra kész > 5 db
Automata kávéfőző 15 bar nyomás, automatikus kikapcsolás, kávédaráló, kávémennyiség beállítása, vízmennyiség beállítása, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, öntisztító rendszer, 3 kávéhőmérséklet-beállítás, gőzfúvóka cappuccinohoz és latte-hoz, egyszerre két csésze elkészítése, állítható kávékifolyó, LED világítással ellátott vezérlőpanel, őrlőszerkezet kúpos kövek, víztartály űrtartalma 1,7 l, daráló tartály mérete 260 g, őrlési durvasági fokozat 3, felvett teljesítmény 1450 W, szélessége 24,5 cm, magassága 36,5 cm, mélysége 33 cm, tömege 7,1 kg, 15 év javíthatósági garancia
99 980 Ft

2.
De'Longhi Magnifica S ECAM 22.115.B Szállításra kész > 5 db
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, őrölt kávé tartó, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység és automatikus öblítés, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 34 × 23,8 × 43 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
132 990 Ft

3.
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.65.G Szállításra kész > 5 db
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, vízszint jelző, őrölt kávé tartó, tejrendszer, gőzfúvóka, vízkőtelenítő program, csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 38,5 × 26 × 45 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 11,4 kg
349 990 Ft

Még több
178 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 142×
De'Longhi Magnifica S ECAM 22.115.B
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, őrölt kávé tartó, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység és automatikus öblítés, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 34 × 23,8 × 43 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
Szuper ár
132 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK911
Arany középút Kiváló ár/érték arány
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.55.S - Automata kávéfőző
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 54×
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.55.S
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 38,5 × 26 × 45 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 11,4 kg
348 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK143
Arany középút Kiváló ár/érték arány
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.65.G - Automata kávéfőző
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.65.G
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, vízszint jelző, őrölt kávé tartó, tejrendszer, gőzfúvóka, vízkőtelenítő program, csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 38,5 × 26 × 45 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 11,4 kg
349 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK217
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS - Automata kávéfőző Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 11×
De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 380 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, víztartály kapacitása 2 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, De'Longhi Coffee Link kompatibilis, mérete 36,1 × 26 × 46,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 12,3 kg
576 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: DLES014
5,0
Philips Series 1200 EP1220/00
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, kijelző, víztartály, gőzfúvóka, mérete 43,3 × 24,6 × 37,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,5 kg
Szuper ár
119 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIAK674HU
4,8
Philips 2200 Series EP2232/40
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra és irodába, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, kijelző, tejrendszer, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 43,3 × 24,6 × 37,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8 kg
149 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIL310HU
4,9 15×
De'Longhi ECAM 21.117.B
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, két csésze készítése egyszerre, víztartály, vízszint jelző, őrölt kávé tartó, kiegészítő tejhabverő, automatikus öblítés, állítható kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 43 × 23,8 × 35,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
Szuper ár
128 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN3019h2
4,6 183×
Philips 5400 Series EP5444/90
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, intelligens funkciók, két csésze készítése egyszerre, használói profilok, víztartály, tejrendszer, energiatakarékos mód, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 37,2 × 24,6 × 43,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8 kg
259 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIL330
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.86.T - Automata kávéfőző
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 61×
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.86.T
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, De'Longhi Coffee Link kompatibilis, mérete 38,5 × 26 × 45 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 11,4 kg
386 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK186
5,0
Philips 1200 Series EP1223/00
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra és irodába, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, kijelző, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, tárolóhely a poharaknak, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 43,3 × 24,6 × 37,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,5 kg
129 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIL580HU
KRUPS EA895831 Evidence One Black - Automata kávéfőző
Típusok
4,8 77×
KRUPS EA895831 Evidence One Black
Automata kávéfőző - egyszerű tisztítás, sűrű tejhab egyetlen gombnyomásra, fém kúpos kávédaráló, egyszerre két csésze készítése, forró víz, cappuccino és latte funkció, italméret és kávémennyiség beállítása, 3 kávéhőmérséklet beállítása, kijelző, automatikus kikapcsolás, időzítő, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, energiatakarékos üzemmód és öntisztító rendszer, állítható magasságú kávékivezető, a víztartály kapacitása 2,3 l, a daráló tartályának mérete 260 g, 5 őrlési finomsági szint, teljesítménye 1450 W, szélessége 24 cm, magassága 36,3 cm, mélysége 37,2 cm, tömege 8,4 kg, francia gyártmány, 15 év javíthatósági garancia
229 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUAK392
Philips 3200 Series EP3243/70 - Automata kávéfőző
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0
Philips 3200 Series EP3243/70
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, tejrendszer, állítható italhőmérséklet, italméret, mérete 37,1 × 24,6 × 43,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8 kg
299 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIL728
4,5 94×
KRUPS Pisa White + XS6000 Autocappuccino EA816170
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 260 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,7 l, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, víztartály, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, állítható vízkeménység és automatikus öblítés, állítható magasságú kifolyónyílás, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 33 × 36,5 × 24,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,2 kg
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUES003
KRUPS EA897B10 Evidence Eco - Automata kávéfőző
Típusok
4,6 173×
KRUPS EA897B10 Evidence Eco
Automata kávéfőző - 62%-ban újrahasznosított műanyagból készült, könnyen tisztítható, sűrű tejhab gombnyomásra, fém kúpos őrlő, egyszerre két csésze elkészítése, forró víz, cappuccino és latte funkció, italméret és kávémennyiség beállítása, három kávéhőmérséklet beállítása, automatikus kikapcsolás, időzítő, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, energiatakarékos üzemmód és öntisztító rendszer, állítható magasságú kávékifolyó, víztartály kapacitása 2,3 l, őrlő tartály mérete 260 g, őrlési fokozat 5, teljesítmény 1450 W, szélesség 24 cm, magasság 38 cm, mélység 36,7 cm, súly 7,8 kg, francia gyártmány, 15 év javíthatósági garancia
171 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUAK156
De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.70.B - Automata kávéfőző
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 78×
De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.70.B
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34,8 × 23,6 × 42,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,5 kg
349 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK604
Saeco Xelsis Suprema SM8885/00 - Automata kávéfőző
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Saeco Xelsis Suprema SM8885/00
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 450 g, otthonra és irodába, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga fém, víztartály kapacitása 1,7 l, intelligens funkciók, két csésze készítése egyszerre, kijelző, víztartály, tárolóhely a poharaknak, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 39,6 × 28,7 × 48,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 12,4 kg
599 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SAEAK732
Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00 - Automata kávéfőző
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 450 g, otthonra és irodába, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,7 l, intelligens funkciók, két csésze készítése egyszerre, használói profilok, kijelző, őrölt kávé tartó, kiegészítő tejhabverő, vízszűrőcsere ellenőrzés és vízkőtelenítő program, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, mérete 39,6 × 28,7 × 48,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 12,4 kg
399 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAEAK779
Philips Series 3300 Panarello Plus EP3326/90
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, kijelző, víztartály, gőzfúvóka, mérete 43,3 × 24,6 × 37,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,5 kg
199 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIAK473HU
4,7 306×
KRUPS EA810870 Essential Roma
Automata kávéfőző 15 bar nyomás, automatikus kikapcsolás, kávédaráló, kávémennyiség beállítása, vízmennyiség beállítása, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, öntisztító rendszer, 3 kávéhőmérséklet-beállítás, gőzfúvóka cappuccinohoz és latte-hoz, egyszerre két csésze elkészítése, állítható kávékifolyó, LED világítással ellátott vezérlőpanel, őrlőszerkezet kúpos kövek, víztartály űrtartalma 1,7 l, daráló tartály mérete 260 g, őrlési durvasági fokozat 3, felvett teljesítmény 1450 W, szélessége 24,5 cm, magassága 36,5 cm, mélysége 33 cm, tömege 7,1 kg, 15 év javíthatósági garancia
99 980 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN3065i
De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM - Automata kávéfőző Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,3
De'Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 580 g, otthonra, 1550 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, víztartály kapacitása 2,1 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, De'Longhi Coffee Link kompatibilis, mérete 40,5 × 29 × 46,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 16,8 kg
+Ajándék Tisztító szett De'Longhi melynek értéke 11 190 Ft
941 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: DELAK550
5,0
SIEMENS TF301E19
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra, 1300 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,4 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, állítható vízkeménység, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 38,3 × 25,1 × 43,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7 kg
265 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SIEAK864
5,0 10×
De'Longhi Magnifica Start ECAM 220.61.W
Automata kávéfőző - intuitív vezérlőpanel érintőgombokkal a készülék egyszerű vezérléséhez, LatteCrema Hot tejhabosító rendszer, 4 fekete-fehér gomb a választott ital elkészítéséhez egy gombnyomással, szemes és őrölt kávéhoz, két eszpresszó egyidejű elkészítése, beépített csendes daráló 13 őrlési fokozattal, kivehető főzőegység az egyszerű tisztítás és karbantartás érdekében, 250g-os szemes kávétartály
186 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELakv44
4,8 495×
De'Longhi Magnifica S ECAM 22.110 W
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, gőzfúvóka, állítható vízkeménység, csészemelegítés, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 35 × 23,8 × 43 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,1 kg
149 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DLEAK164
KRUPS EA877D10 Intuition Experience+ tejtartállyal - Automata kávéfőző Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 50×
KRUPS EA877D10 Intuition Experience+ tejtartállyal
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, forró és jeges italok készítése, 21 kávérecept, csendes működés, fém kúpos kávédaráló, Smart Slide érintőképernyő, állítható fényjelzés, személyre szabott profilok mentése, tejrendszer, tejes italok készítése egyetlen érintéssel, egyszerre két csésze elkészítése, melegvíz funkció, az ital méretének és a kávé mennyiségének beállítása, 3 kávéhőmérséklet-beállítás, csepegtető rendszer, időzítő, vízkőmentesítő rendszer, öntisztító rendszer, automatikus kikapcsolás, állítható magasságú kávékivezető, víztartály kapacitása 3 l, darálótartály mérete 250 g, az őrlési durvaság fokozatainak száma 5, teljesítmény 1550 W, 0,6 l űrtartalmú tejtartály, szélesség 28 cm, magasság 40 cm, mélység 44 cm, tömege 9,2 kg, francia gyártmány, 15 év javíthatósági garancia
319 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUAK294
értékelésKRUPS EA897B10 Evidence Eco automata kávéfőző (BEMUTATÓ) Ne hagyd ki mai bemutatónkat. Közel egy hónapon keresztül teszteltük a KRUPS EA897B10 Evidence Eco automata kávéfőzőt, amely a zamatos kávéfőzés és a környezetbarát szemlélet kombinációját testesíti meg. Újrahasznosított anyagokból készül, és akár 90%-ban...
Örömmel vetettünk magunkat a Philips Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 teljesen automata kávéfőző értékelésébe, hogy megkóstolhassunk az általa kínált széles választékból minden kávét és tejes kávékülönlegességet. 14 napra háztartásunk részévé vált, ez idő alatt a...
Készítettünk egy részletes bemutatót a Philips Saeco GranAroma SM6580/00 kávéfőzőről, amely egy teljesen automata eszpresszógép, amely klasszikus kávék és tejes kávékülönlegességek széles választékát kínálja. A kávéfőzőt 14 napon keresztül teszteltük, ez idő alatt...
kávéKrups Intuition Preference+ EA875E10 automata kávéfőző (ÉRTÉKELÉS) Nagyon szeretjük a kávét és azok közé tartozunk, akik naponta többször is kávéznak. Otthon azonban jelenleg csak kapszulás kávéfőzőnk van, és már régóta kerestünk egy beépített kávédarálóval rendelkező automata készüléket. Ezért amikor lehetőséget kaptam a...
A kávéfőzőnek köszönhetően már otthon is elkészíthetjük a kávézói minőséghez hasonló kávét. Ugyanakkor ha zavaró ízek és mellékízek nélkül szeretnénk élvezni a kávé zamatát, tudnunk kell, hogyan gondoskodjunk megfelelően a kávéfőzőről. Hogy mit jelent a kávéfőző...
Az automata kávéfőzők elhozzák otthonodba a kávé gazdag és magával ragadó világát. Habár az automata eszpresszó-készítés elve rendkívül hasonló, az automata kávéfőzők széles választéka bizonyítja, hogy az egyes modellek között jelentős különbségek vannak. Milyen kávét...
További cikkek Összes cikk

Automata darálós kávéfőzők

A Automata darálós kávéfőzők kategóriában összesen 178 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó automata darálós kávéfőzők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb automata darálós kávéfőzők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: automata darálós kávéfőzők vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ