Avery Zweckform C32011-10

Termékkatalógus
Avery Zweckform C32011-10
Névjegykártya - névjegykártya karton, 85 × 54 mm méretű, 10 A4-es lap, 100 névjegykártya csomagban, papír tömege 200 g/m2, Quick&Clean sima élek, egyoldalas nyomtatás, fehér szín, nyomtató típusa: fekete-fehér lézer, színes lézer, tintasugaras, a papír ideális kis sorozatú névjegykártyákhoz, meghívókhoz, névcímkékhez stb.
4 960 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SK410 Termékszám:  C32011-10 Gyártó honlapja:
Avery Zweckform C32011-10 4 960 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Avery Zweckform C32011-10

Az Avery Zweckform C32011-10 névjegykártya papír ideális névjegykártyák, meghívók, névtáblák stb. kis tételben történő nyomtatásához. Nyomtasd ki gyorsan és egyszerűen saját névjegykártyáidat otthon vagy az irodában. Így az aktuális névjegykártyáid azonnal rendelkezésre állnak, a szükséges mennyiségben és professzionális nyomtatási minőségben. Abszolút sima és éles élek a szabadalmaztatott Quick&Clean™ technológiának köszönhetően - az előre vágott karton biztosítja az egyes névjegykártyák egyszerű, gyors és pontos eltávolítását a lapról. Nyomtatáskor számíthatsz a lapok zökkenőmentes, elakadásmentes áthaladására a nyomtatón, és a tonerpor vagy a tinta kiváló rögzítésének köszönhetően éles, nem elkenődő nyomtatási eredményre. Az Avery C32011-10 nyomtatható névjegykártya alkalmas minden elterjedt lézeres és tintasugaras nyomtatóhoz, valamint írásra, pl. kézi írásra.

Az Avery Zweckform C32011-10 névjegykártya legfontosabb jellemzői

  • Az Avery Zweckform névjegykártyák vonalkódok vagy címek nyomtatására is használhatók
  • Praktikus téglalap alakúak
  • Előállításukhoz minőségi papírt használtak
  • Különösen alkalmasak lézeres és tintasugaras nyomtatókhoz
  • 200 g/m2 tömegűek
  • 10 lap csomagonként
  • Laponként 10 Avery Zweckform címkét tartalmaz
  • Címke méretei: 54 × 85 mm (ma × szé)
  • Avery Zweckform klasszikus fehér színben

Kiegészítő szolgáltatás

További szolgáltatásként ingyenes címkenyomtató szoftvert kínálunk az Avery Design & Printtől. Használd az üres sablonokat kedvenc Avery Zweckform termékeid tetszés szerinti megtervezéséhez, vagy szerkeszd és nyomtasd ki kedvenc Avery Zweckform termékeidet a kész sablonok segítségével. A szoftvert magyar nyelven, telepítés nélkül, egyszerű és világos felhasználói felülettel használhatod PC-n és Macen egyaránt. A programhoz vezető link a gyártó csehországi weboldalán érhető el. Az Avery Design & Print termékkódja a C32011.

Egyszerű létrehozás Wordben

Szeretnél saját névjegykártyákat, meghívókat vagy névtáblákat készíteni egyszerűen a Wordben?  Nem probléma! Minden termékünkhöz letölthető sablonok állnak rendelkezésre, amelyekbe szöveget, karaktereket, logókat, egyszerű képeket és tárgyakat illeszthetsz be. A Microsoft® Wordhöz pontosan illeszkedő üres sablon ingyenesen letölthető a cseh gyártó honlapjáról (kód: C32011). A grafikailag igényesebb projektekhez, adatbázisok Excelből történő importálásához, tömeges levelezéshez, sorozatszámok létrehozásához, vonalkódok vagy QR-kódok generálásáhozkérjük, válaszd az ingyenes Avery Design & Print szoftvert.


Környezetbarátság

Az Avery Zweckform vállalat 2014 óta kizárólag zöld áramot és zöld gázt használ, 2020-tól pedig klímasemlegesnek minősül. A kutatás, fejlesztés, gyártás, logisztika és adminisztráció a vállalat székhelyén, Oberlainderenben található. Ily módon garantálni tudja a legmagasabb minőségi szabványokat, rövidebb szállítási útvonalakat tesz lehetővé, és magas környezetvédelmi normákat állít fel. A névjegykártya anyaga 100%-ban FSC® tanúsítvánnyal ellátott, azaz a fenntartható erdőgazdálkodás elveinek megfelelően készült, és klór használata nélkül fehérített. A termék megvásárlásával te is hozzájárulsz a világ erdeinek védelméhez!



Paraméterek

Anyagsűrűség
200 g/m² Kész!
Ívek száma
10 db Kész!

Tulajdonságok

Anyagsűrűség
200 g/m² Kész!

Mennyiség

Ívek száma
10 db Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Avery Zweckform C32011-10 Vizitkový papír. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Avery Zweckform C32011-10 Vizitkový papier. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Avery Zweckform C32011-10 Visitenkartenpapier. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Avery Zweckform C32011-10 Visitenkartenpapier.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ