Shop roku Akvizice ApF HU

Az iPhone története: hogy telt az idő a legendás telefonnal?

Termékkatalógus

Cikk

Aktualizálva: • Szerző: Ondřej Chabr

Kevés mobiltelefon vésődött be jobban az emberek emlékezetében, mint az Apple iPhone. A kaliforniai óriás okostelefonjait a felhasználók, rajongók és versenytársak egyaránt nagy figyelemmel kísérik, továbbá megjelenésük és funkcióik nem csak, hogy rendkívüli módon befolyásolják az okostelefonok piacát, de néha meg is haladják azt. Hogyan fejlődött ez a telefon az első generáció óta?

Az iPhone története, bevezetés

Az Apple iPhone történelme – TARTALOM

 1. Az iPhone meghatározta az okostelefonok kategóriáját
 2. iPhone (2007) – kezdetben volt az iPhone
 3. iPhone 3G (2008) – érkezik az alkalmazás
 4. iPhone 3GS (2009) – a tökéletes telefon még jobb lehet
 5. iPhone 4 (2010) – minden tekintetben forradalmi
 6. iPhone 4s (2011) – az iPhone beszélni kezd
 7. iPhone 5 (2012) – az Apple válaszol a konkurens óriásoknak
 8. iPhone 5s és 5C (2013) – ujjlenyomatok és gamer iPhone a színen
 9. iPhone 6 és 6 Plus (2014) – tegyük nagyobbá a telefonokat
 10. iPhone 6s és 6s Plus (2015) – a fergeteges s-generáció
 11. iPhone SE (2016) – visszatér a régi design
 12. iPhone 7 és 7 Plus (2016) – Plus modell kiemelkedő kamerával
 13. iPhone 8 és 8 Plus (2017) – megérkezik a vezeték nélküli töltés
 14. iPhone X (2017) – az Apple új megjelenéssel kísérletezik
 15. iPhone Xs, Xs Max és Xr (2018) – luxus és színek
 16. iPhone 11, 11 Pro és 11 Pro Max (2019) – most koncentráljunk a kamerára
 17. iPhone SE 2020 (2020) – újabb öröm a kompakt okostelefonok rajongóinak
 18. iPhone 12, 12 mini, 12 Pro és 12 Pro Max (2020) – széles kínálat, amelyből mindenki választhat
 19. iPhone 13, 13 mini, 13 Pro és 13 Pro Max (2021) – a modellek további CSÚCSfunkciókat kapnak
 20. Mit tartogat az iPhone-ok jövője?

Az iPhone meghatározta az okostelefonok kategóriáját

A mobiltelefonok a 21. század eleje óta slágertermékeknek számítanak. A gyártók igyekeztek hasznos és továbbfejlesztett funkciók hozzáadásával javítani a telefonjaikat. A felbontás, a színek száma, és alapvetően a kijelző mérete is nőtt. Az idő előrehaladtával a telefonok is egyre inkább olyan kamerákkal lettek felszerelve, amelyek képesek voltak kiváló minőségű mobilvideók készítésére. A márkák az egyedi megjelenéssel versenyeztek, amellyel kiemelkedhettek a többi közül. Néhány darab igazán figyelemre méltó.

Az elsősorban munkavégzésre szánt telefonok kezdtek maguknak teret nyerni. Megjelent az okostelefon kifejezés, azaz a smartphone. Ezek a telefonok nagyobb kijelzővel, sőt, néha érintőképernyővel rendelkeztek, amelyet érintőceruza, az úgynevezett stylus vezérelt. Abban az időben az Apple már világhírű volt iPod MP3 lejátszójáról és izgalmas Mac számítógépeiről. Úgy döntött, megváltoztatja az okostelefon megjelenését és felhasználóbarátabb eszközzé változtatja, hogy ugyanúgy lenyűgözhessen bennünket, mint korábban az okostelefonok.

i

iPhone 15 Pro Max (TESZT): a leggyorsabb iPhone csúcskategóriás kamerával, új köntösben érkezik

2007 elején az Apple bemutatta legelső iPhone-ját. Talán első ránézésre nem tűnt jelentős fenyegetésnek a versenytársak számára, elvégre hiányzott belőle pár alapvető funkció. Ám idővel bebizonyosodott, hogy az Apple iPhone-ra tett tétje bőségesen kifizetődött. A felhasználók nem hiányolták az érintőceruzát, ahogy a QWERTY billentyűzetet sem. Egyre többen és többen kezdték el ujjukat végighúzni a hatalmas kijelzőn, és manapság már egyikünk sem tudna egy napot sem elképzelni érintőképernyő nélkül. Az Apple iPhone óriási hatást gyakorolt a mobiltelefonok történetére.

Az iPhone története, a mobiltelefonok története
A telefonok egyre csak zsugorodtak, de az okostelefonok megjelenése megfordította ezt a tendenciát. Forrás: productevolution.org.
Ebben a cikkben felelevenítjük, hogyan telt az idő az iPhone-nal. Hol kezdődött, hogyan fejlődött és hogyan haladunk a legújabb generációk felé. Tarts velünk és idézzük fel együtt, hogyan született meg ez a csillag, amelyet sokan gyűlölnek, míg mások nem tudnak betelni vele. Röviden: az iPhone megváltoztatta az okostelefonok szemléletét, alakította azok megjelenését és működését, amely az egész piacon elterjedt.

iPhone (2007) – kezdetben volt az iPhone

Az idő múlásával újabb és újabb generációk láttak napvilágot, és az emberek lelkesen, ellentmondásos érzékessel és utálattal fogadták azokat. Sok év telt el az első generáció óta, és ha most egymás mellé rakjuk az első és a legújabb generációs modellt, akkor a hátoldalon lévő logót leszámítva gyakorlatilag semmi sem maradt érintetlenül. Az iPhone azonban még mindig magában hordozza az alapokat, nevezetesen azt, hogy nagy hangsúlyt fektet a kellemes felhasználói élményre.

Az Apple telefonjának érkezését már a 2007-es januári keynote előttre várták. Azonban kevesen gondolták, hogy a telefon vizuálisan ennyire egyszerű legyen. A rajongói koncepciók leggyakrabban úgy néztek ki, mint egy teljes billentyűzettel rendelkező iPod. A minimalizmus mindenkit meglepett. A kijelző akkoriban hatalmas volt, és igazán tisztességes, 320 × 480 pixeles felbontást kínált. Néhány ujjal egyszerre vezérelhető, és a menükben és az alkalmazásokban való navigálás nagyon egyszerű volt a sikeres iPhone OS-nek köszönhetően.

i

Az iPhone 15 és iPhone 15 Plus jobb kamerát és teljesítményt, valamint új kijelző-kivágást kapott

Ám az első iPhone-t is érte kritika, például az MMS-üzenetek hiánya, a videók készítésének képtelensége vagy a nem létező 3G-kapcsolat miatt. Néhányan azt is kifogásolták, hogy az Apple nem építette be a Flash technológiát a Safari böngészőjébe. Ez azt jelentette, hogy sok weboldal nem futott az iPhone-on. Győzött azonban a rajongói érdeklődés, és míg a konkurencia nevetett, mások rájöttek, hogy ezek csak az első generáció gyermekbetegségei. A tökéletes megjelenítési technológia és a megfelelő rendszer fényes jövőt ígért.

Az iPhone története, iPhone (2007) Az iPhone története, iPhone (2007)
Az első iPhone egy kicsit vicces volt. Ugyanakkor a kornak megfelelő telefonról van szó, tökéletes kijelzővel és különösen kényelmes kezelőszervekkel. Források: apple.com és gebraucht-kaufen.de.

iPhone 3G (2008) – érkezik az alkalmazás

Az eredeti iPhone utódja több csorbát is kijavított. Ahogy neve is sugallja, egyértelmű volt, hogy megérkezett a 3G hálózat, és ezáltal még jobb kapcsolatot teremt a világgal. A GPS szintén újdonságnak számított. Ami azonban a magasba emelte az iPhone-t, az az App Store-nak nevezett alkalmazásbolt volt. Ezzel az iPhone ténylegesen elkezdett okostelefonként funkcionálni, amely számos új dolog megtanulására képes. A viszonylag erős hardver lehetővé tette a fejlesztők számára, hogy olyan fejlett alkalmazásokba fogjanak, amelyek giroszkópot vagy GPS-t használnak. Az új iPhone belendült, és jó fogadtatásban részesült.

i Manapság a szolgáltatók kikapcsolják a 3G-t, és az 5G hálózatra helyezik a hangsúlyt.

A nagy és minőségi kijelző abszolút ideális volt a játékokhoz. A fejlesztők nem hagyták sokáig várni a lelkes rajongókat és a szép kijelzőben és a könnyű érintésvezérlésben rejlő lehetőségeket kihasználva megnyerő játékokat készítettek a kikapcsolódáshoz, de a barátokkal való multiplayer meccsekhez is. Még hiányzott például a másolás-beillesztés funkció, de az iPhone OS 2.0 bevezetésével egyértelművé vált, hogy ez nem marad meg ennél a változatnál, és az Apple a telefon mellett az operációs rendszerét is rendszeresen frissíti majd.

Az iPhone története, iPhone 3G (2008) Az iPhone története, iPhone 3G (2008)
A műanyag test kellemesen domború, az újdonság pedig a fehér változat volt. Források: apple.com és curiosidades.info.

iPhone 3GS (2009) – a tökéletes telefon még jobb lehet

Aki az iPhone 4 generációra számított, az meglepődött. Az iPhone 3GS azonban csak egy továbbfejlesztett 3G modell volt. Innen a hasonlóság a névben, miközben a forma egyáltalán nem változott. Ismét két színben volt kapható. Az elülső oldal a kijelzővel fekete maradt, a fehér árnyék csak a hátsó műanyag borítást fedte. Az új iPhone 3GS-ben a processzor teljesítménye 600 MHz-re nőtt, és végre volt lehetőség videót készíteni vagy az iránytűt használni.

A vélemények azt sugallják, hogy ezt már láttuk korábban, és az Apple nem mozog elég gyorsan ahhoz, hogy drasztikusabb megjelenésbeli változásokat hajtson végre. Az Apple csupán előkészítette a terepet, elsősorban a funkciók és a teljesítmény tekintetében javította az iPhone 3GS-t, hogy a következő generáció ismét ugrásszerűen meg tudja ugrani azt. Az iPhone OS 3 mobilrendszer másolási-beillesztési funkcióval, kereséssel a rendszerben, MMS üzenetküldési támogatással és hangrögzítővel örvendeztette meg az Apple telefon tulajdonosokat.

Az iPhone története, iPhone 3GS (2009)
Ugyanaz a design, de új ígéretes funkciók és újdonságok. Ilyen volt iPhone 3GS. Forrás: mobilesphonearena.blogspot.com.

iPhone 4 (2010) – minden tekintetben forradalmi

Az iPhone 4 kijelzőjének tulajdonságait még a 2010. júniusi, tényleges megjelenés előtt felfedték. És lenyűgözőek voltak. Az iPhone 4 olyan Retina kijelzővel büszkélkedhetett, amelyen normál látótávolságból egyetlen pixel sem volt látható. Nem meglepő, hogy a 3,5"-es képátló mellett a felbontás 480×960 pixel volt. Nem a szép kép volt az egyetlen dolog, amely vonzó volt az új iPhone-ban. Végül nagy változásnak lehettünk tanúi a formatervezést illetően is. A telefon üveges és szögletes volt. A széleket antennák szakították meg. Az operációs rendszer neve pedig iOS-re változott.

i iOS 17: jobb kapcsolat a világgal, személyesebb megközelítés és a mentális egészségre való összpontosítás

Elődje képes volt videót készíteni, és az iPhone 4 most az előlapi szelfikamera bevezetésével továbbfejlesztette ezt a videohívásokhoz. Ez egybeesett az új FaceTime alkalmazás elindításával is. A hátsó kamera felbontása 5 Mpx-re nőtt. A kézben tartott oldalsó antennák átfedése miatti jelveszteség vitatott terület volt. Az Apple először nem akarta ezt beismerni, de aztán elkezdett ingyenes tokot mellékelni az iPhone 4-hez. Az iPhone 4 mégis egy olyan telefon volt, amelyre sokan még mindig nagyon vicces darabként emlékeznek vissza.

Az iPhone története, iPhone 4 (2010) Az iPhone története, iPhone 4 (2010)
Az iPhone 4 forradalmasította a kijelző finomságát, és gyönyörű üvegtestet hozott. Az iOS 4 pedig egyáltalán nem nézett ki rosszul. Később az Apple bevezette a telefon fehér változatát is. Források: destock-source.com és photopoint.ee.

iPhone 4s (2011) – az iPhone beszélni kezd

2011. október 4-én, mindössze egy nappal az Apple-t alapító Steve Jobs halála előtt, az Apple bemutatta az iPhone következő generációját. Első pillantásra az iPhone 4s megkülönböztethetetlen volt elődjétől. Lényegében csak a felső antenna elhelyezésében és a fekete és fehér változatok közvetlen jelenlétében különbözött. A fő újdonság a nagyobb processzorteljesítmény és Siri hangasszisztens premierje mellett a 8Mpx-es kamera volt.

i

Az iPhone készülékekhez kaphatók AlzaGuard márkájú edzett üveg kijelzővédők és tokok is.

Az iPhone teljesítménye nagyszerű volt, a finom IPS-kijelző is a legjobbakkal állta az összehasonlítást, és mindezt kiváló kamera egészítette ki. Még mindig volt valami, amely még a legnagyobb rajongókat is érdekelte. Növelheti-e az Apple a képátlót? Az iPhone a kezdetektől fogva ugyanazt a 3,5"-es méretet tartotta, és a kritikák megemlítették, hogy itt az ideje változtatni ezen. A konkurencia a 6"-re is képes. A növekedés tehát gyakorlatilag elkerülhetetlen volt.

Az iPhone története, iPhone 4s (2011)
A 4s generáció fő változása a megnövelt teljesítmény és Siri hangasszisztens jelenléte volt. Ez a generáció kiváltsága volt, mivel még az új iOS szoftver sem tette lehetővé, hogy egy régebbi telefonon fusson. Forrás: socialbarrel.com.

iPhone 5 (2012) – az Apple válaszol a konkurens óriásoknak

Az első nagyobb képátlójú IPS Retina panellel ellátott iPhone az iPhone 5 volt. Az általános kialakítás egészen más volt. A készülék az alumínium hátlapnak köszönhetően magasabb, de vékonyabb és könnyebb volt. A helytakarékosságról mind a legkisebb nanoSIM kártya, mind az új, kétoldalas Lightning csatlakozó jelenléte gondoskodott. A kijelző mérete fél hüvelykkel 4"-re ugrott, és a felbontás is megnőtt, hogy megmaradjon a lágyság.

Az iPhone 5 generációval az Apple-nek ismét sikerült a piac jelentős részét a legjobb telefonokkal meghódítania. Sok kritika nem igazolódott be, és ez nem is csoda. A dicsért, könnyű alumíniumszerkezet, a fergeteges kijelző, a nagy felbontású kamera a minőségi hardverrel együtt nem adott teret a tétovázásnak. Ez volt az első sikeres nagyobb iPhone generáció.

Az iPhone története, iPhone 5 (2012) Az iPhone története, iPhone 5 (2012)
Végül az iPhone 5 nagyobb képátlóval rendelkezik, amely a vásárlók igényei miatt elkerülhetetlen volt. Mégis, 4 hüvelyk a mai mércével mérve nevetségesen kicsi. Források: mobico.nl és iphonehacks.com.

iPhone 5s és 5C (2013) – ujjlenyomatok és gamer iPhone a színen

2013 szeptemberében az Apple belevágott, és egy helyett két modellt vezetett be. Az első az előző iPhone követlen utódja volt, amely ismét az "s" jelölést kapta. Az iPhone 5s nem változtatott a bevált külsőn, kívülről mégis másképp nézett ki. Lett egy új színváltozat, konkrétan egy aranyszínű modell. Az előlapon a home gomb megváltozott. Ez már nem csak egy Home gomb volt, hanem egy Touch ID-val ellátott gomb. Az ujjlenyomat-olvasó magasabb szintű biztonságot nyújtott az új generációnak.

i Ujjlenyomat-olvasók a mobilokban: típusok és funkciók

Teljesítményét tekintve ez egy csúcskategóriás okostelefon volt, fejlett A7 chippel, M7 koprocesszorral és 64 bites rendszerrel. A második modell az iPhone 5C volt, amelyet az iPhone 5s olcsóbb változataként terveztek. A hátsó borító műanyag volt, és a sok kivágással ellátott színes borítónak köszönhetően össze lehetett állítani a saját színes változatot. Az iPhone 5 generáció specifikációihoz képest az akkumulátor kapacitása csak kis mértékben nőtt. Az Apple talán nagyobb vásárlói érdeklődésre számított, ám ez nem következett be.

Az iPhone története, iPhone 5s (2013) Az iPhone története, iPhone 5c (2013)
Az Apple teljesen beleásta magát a nagyobb képátlójú telefonokba. Az 5C-vel különösen a fiatalokat akarta megszólítani. Források: softpedia.com és lifewire.com.

iPhone 6 és 6 Plus (2014) – tegyük nagyobbá a telefonokat

A 2014-es év nagy változásokat hozott. Ismét két modellt mutattak be, de ezúttal egy és ugyanazon telefonról volt szó, csupán más-más méretben. A már alap iPhone 6 modell 4,7" képátlóval érkezett, amely 0,7" növekedést jelentett. A 6 Plus modell 5,5"-es kijelzőméretnél állt meg, sima Full HD felbontással. Az iPhone 6 a mindössze 6,9 mm-es mélységével volt az eddigi legvékonyabb iPhone. Az új modellek karcsúbb, de annál dimenzionálisabb karosszériája pedig egy kisebb "bendgate"-ügyért volt felelős.

A Bendgate abból állt, hogy néhányan YouTube-videókat készítettek az új iPhone-ok meghajlíthatóságáról anélkül, hogy állítólag nagy erőt gyakoroltak volna rájuk. Ezek többnyire vásárolt telefonok voltak, de voltak olyanok is, akik közvetlenül az Apple Store-ban próbálkoztak. Meg kell jegyezni, hogy a telefon meghajlításához erőre volt szükség, nem volt elég csak egy ferde pillantást vetni az iPhone 6-ra. Mindazonáltal ez a jelenség nagy port kavart.

Az új iPhone-okkal azonban végre lehetett fizetni, köszönhetően az Apple Pay-hez csatlakoztatott NFC chip jelenlétének. Az iOS 8-cal lehetővé vált egy prezentáció vagy szöveges dokumentum megosztása iPhone-on, és a munka folytatása Macen vagy iPaden. A telefonok nagyon megragadták a figyelmet, és a kisebb modell ideális választásnak tűnt. A kijelzőt körülvevő szélesebb keretekkel a Plus modell sokak számára már igazán nagy volt.

Az iPhone története, iPhone 6 és 6 Plus (2014)
Ismét, ám ezúttal észrevehetően megnövelt képátló. Azok, akik féltek az 5,5"-es 6 Plus-tól, választhatták a kompaktabb iPhone 6-ot. Forrás: adslzone.net.

iPhone 6s és 6s Plus (2015) – a fergeteges s-generáció

Egy évvel később az Apple azonos telefonmodellekkel jelentkezett. A nagyon hasonló kialakítás ellenére mindkét modell újdonsággal büszkélkedett. A főszereplő a 3D Touch nevű kijelzőnyomás volt. A kijelző erősebb megnyomásával bővített menüpontokkal lehetett dolgozni a rendszerben. Ki ne örült volna a megnövekedett akkumulátor üzemidőnek és a továbbfejlesztett, amúgy is nagyszerű kamerának? Az iPhone ekkortól kezelte az Live Photos funkciót. Amikor megnyomtuk a képernyőt, a fénykép 3 másodpercig "lejátszódott". Ezt úgy értük el, hogy a telefon 1,5 másodperces képet készített az exponálógomb megnyomása előtt és 1,5 másodperccel azután. Ez a funkció a mai napig jelen van az iPhone-okban.

i

A szeptemberi Apple Event, ahol mindig rengeteg újdonság kerül bemutatásra

A Plus modell nem volt pontos másolat, csak megnövelt kijelzőt és akkumulátort kapott. Kisebb testvéréhez képest hasznos optikai képstabilizátorral rendelkezett. Az iPhone-ok rózsaarany színben is megjelentek, és a bendgate-ügyre válaszul a készülékek teste is ellenállóbb lett. Az Apple A9-es processzorai az igényes 3D-s játékokkal is megbirkóztak, amelyeket az Apple előszeretettel mutatott be a bemutatóin. A vizuális hasonlóság ellenére a hír örvendetes volt, de az iPhone 6-os modellekkel rendelkezők nem éppen özönlöttek az új készülék megvásárlására.

Az iPhone története, iPhone 6s(2015) Az iPhone története, iPhone 6s Plus (2015)
Az iPhone 6s és 6s Plus újdonsága a rózsaarany színváltozat volt. Akik láttatni akarták, hogy a legújabb iPhone-t birtokolják, azok kénytelenek voltak érte nyúlni. Források: tigerphones.com és hardwarezone.com.my.

iPhone SE (2016) – visszatér a régi design

A gyártó észrevette, hogy a felhasználók jelentős része a modern okostelefonok kisebb méreteire áhítozik. Ezért 2016 elején kedveskedett nekik, amikor felfrissítette az iPhone 5/5s formatervezését, és előállt az iPhone SE-vel. Az iPhone 6s belseje egy kisebb, 4"-es test belsejébe fészkelte be magát. A felhasználók pedig el voltak ragadtatva. Végre kaptak egy nagy teljesítményű okostelefont, amely nem húzta le a zsebüket. A 3D Touch támogatás hiánya nem számított, a telefon rátalált a rajongóira.

Már a bemutató dátuma szerint is egyértelmű volt, hogy az SE modell egy köztes lesz, és ősszel láthatjuk majd az iPhone 6s és 6s Plus rendes utódját. Az Apple azonban az SE modellel sok érdeklődő igényét kielégítette. Ez a telefon azoknak szólt, akik a 6 és 6s modelleket amúgy is meglehetősen nagynak és feleslegesen kerekdednek találták. Ezenkívül az SE modellre megfelelőek voltak azok a fedelek és tokok, amelyekkel a felhasználók már az iPhone-ok korábbi generációi révén rendelkeztek.

Az iPhone története, iPhone SE (2016)
A kisebb iPhone SE érkezése üdvözlendő volt. Néhányan már kezdtek kiábrándulni az egyre növekvő téglákból. Forrás: techspot.com.

iPhone 7 és 7 Plus (2016) – Plus modell kiemelkedő kamerával

Ősszel aztán tényleg eljött, és a várva várt iPhone 7 és 7 Plus modellek nagy feltűnést keltettek. Az új szín a fényes fekete volt, amely bár hajlamos volt a karcolódásra, mégis hasonlított a fényezett zongorára. Egyébként nem sok vizuális változás történt, de végre az egész test vízállóvá vált. Ellentmondásos lépésnek bizonyult a 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó eltávolítása, ekkortól a dobozban csak egy Lightning-3,5 mm-es jack-csatlakozó adapter várakozott.

i Az iPhone-ok csomagolása karcsúbb lett. Milyen fülhallgatót és töltőt válassz hozzá?

A hiányzó csatlakozó tisztázása és igazolása érdekében az Apple bemutatta a teljesen új True Wireless Apple AirPods fejhallgatót. A Touch ID gomb már nem a klasszikus kialakítású volt, helyette vibrált, amikor a felhasználó megnyomta, szimulálva a megnyomás érzetét. A 7 Plus modellig a kamerát illetően nem történt vizuális és funkcionális változás. A kettős hátlapi kamera segített az elmosódott hátterű portrék készítésében, és 2x-es optikai zoomot biztosított a modellnek. Az iPhone 7 és 7 Plus modellek nagyon jó fogadtatásra találtak a felhasználók körében.

Az iPhone története, iPhone 7 (2016) Az iPhone története, iPhone 7 Plus (2016)
A 7 Plus kettős hátsó kamerával büszkélkedhetett. A Jet Black nevű fényezett felület könnyen lepergett, de látványos volt. Források: supergad.com és wccftech.com.

iPhone 8 és 8 Plus (2017) – megérkezik a vezeték nélküli töltés

Az iPhone 8 és 8 Plus a régebbi hetesek üvegtestbe öltöztetve. Így lehetne összefoglalni az új generáció megjelenését. A kijelzők ettől kezdve támogatják a True Tone technológiát. A háttérvilágítás színe a környezet függvényében változott, és nem csak a fényerő értékének kiegyensúlyozásáról volt szó. Ez kellemesebbé tette a kijelzőt. Akkor volt indokolt a Qi vezeték nélküli töltés integrálása az üveg hátlapba, valamint a Neural Engine chip hozzáadása a kiterjesztett valósággal való együttműködéshez.

A játékok és alkalmazások teljesítményéről az Apple A11 Bionic gondoskodott. A páros nagyobbik modellje portréfotókat készített, a világítás 5 különböző effektussal történő beállításának lehetőségével. Ezáltal a képek úgy tűntek, mintha egy profi fotóstúdióban készültek volna, vagy mintha színpadi reflektorral világították volna meg őket. Azonban mindkét modell már 4. generációs iPhone volt, szinte azonos megjelenéssel, és az Apple-nek új külsővel kellett előállnia, hogy lélektanilag markánsabb hatást érjen el.

Az iPhone története, iPhone 8 és 8 Plus (2017)
A 8 és 8 Plus megjelenésében csak egy látható változás van - üveg hátlap a vezeték nélküli töltés lehetővé tétele érdekében. Forrás: apple.com.

iPhone X (2017) – az Apple új megjelenéssel kísérletezik

Ugyanazon a keynote-on, ahol az Apple bemutatta az iPhone 8 és 8 Plus készülékeket, végül egy másik telefon is előbukkant, mégpedig az iPhone X. A nevet állítólag úgy ejtik ki, hogy iPhone "tíz", de az X szimbólum minden bizonnyal a modell fontosságát, a koncepcióváltást és a teljesen új megjelenés kezdetét is jelképezte. A tízes egyben az Apple iPhone márka 10. évfordulóját is jelentette. Az újdonság, bár nem a legolcsóbb, a történelem legnagyobb formabeli ugrásává vált. Az eleje, a hátulja és a szélei is megváltoztak.

Az iPhone végre kapott egy OLED-kijelzőt, amely valódi feketét nyújtott. Az eleje vadonatúj volt. A Touch ID gomb eltűnt, a keret érezhetően keskenyebb lett, és csak a tetején maradt egy kivágás a szükséges érzékelőkkel. Az iPhone ettől kezdve arcbeolvasással is felismerte a felhasználót. A kijelző mérete még a Plus modellt is felülmúlta, de a keret hiánya miatt a telefon mérete igazán kompakt lett.

Az iPhone története, iPhone X (2017)
Az első generáció tizedik évfordulóján egy teljesen új külsőt láthattunk, amely előre meghatározta a következő generációk megjelenését. Forrás: apple.com.

iPhone Xs, Xs Max és Xr (2018) – luxus és színek

A többi S modell fejlesztésekkel érkezett, és kiegészült egy másik színes iPhone-nal, az iPhone Xr-rel. Az igazi utódok, az Xs és Xs Max modellek a kamerák fejlesztését célozták meg. Részesei lehettünk egy második SIM-kártya támogatásának is az eSIM formájában. A modelleket egy fényűző arany változatban is be lehetett szerezni, és az akár 512 GB-os belső memóriának köszönhetően a hiányzó memóriakártyák sem bosszanthattak többé senkit. A telefon sebességét és teljesítményét a nagy teljesítményű Apple A12 Bionic határozta meg.

A könnyű iPhone Xr egy emlékeztető volt az iPhone 5c-re. Több színben is forgalomba került, és volt néhány engedmény az ugyanezen az eseményen bemutatott drágább modellekhez képest. Először is, a kijelzője nem OLED volt, hanem csak egy LCD. Az élek nem acélból, hanem alumíniumból készültek. Nem volt kettős kamera sem, helyette csak egy objektív volt a hátlapon. Sok vásárló számára az iPhone Xr remek választás volt, hiszen kevesebb pénzért az Xs és Xs Max modellekkel megegyező processzort kapott, és a nagy akkumulátor üzemidő is csábító volt.
Az iPhone története, iPhone Xs (2018) Az iPhone története, iPhone Xr (2018)
Az Xs és az Xs Max méltó utódai voltak az X-nek, a Max változat pedig 6,5"-re növelte a kijelzőt. Az Xr egy másik színes iPhone volt, amely felkeltette a figyelmet. Források: handyohnevertrag.net és digi.no.

iPhone 11, 11 Pro és 11 Pro Max (2019) – most koncentráljunk a kamerára

A következő modell trió az elődök funkcióira épített. Az iPhone 11 az Xr modellhez képest egy második hátsó kamerát kapott, hogy széles látószögű fotókat készíthessen. Ismétlem, az árához képest ez a legtöbb vásárló számára ésszerű választás volt, és az iPhone 11 határozottan népszerű modellé vált. A többi modellnél fokozatosabb változások történtek. Az iPhone 11 Pro ismét a fotós képességek javítására összpontosított. A hátoldal egy további érzékelővel bővült.

Az újdonság már büszkélkedhetett 4x optikai zoommal és ultraszéles látószögű kamerával. Az előlapi kamera felbontása 7-ről 12 Mpx-re nőtt. Az éjszakai üzemmód valóban érezhetően segített a fotókon. A 11 Pro Max egyértelmű előnye a nagyobb kijelző, de ez nagyjából a változások listájának vége. Tehát azok számára, akik a 6,5"-es képátlót túlzottnak találják, nincs jobb választás, mint a 11 Pro.

Az iPhone története, iPhone 11(2019) Az iPhone története, iPhone 11 Pro (2019)
Az iPhone 11 az Xr utódja volt, de egy extra kamerával bővült. Az igényesebbek a 11 Pro és 11 Pro Max modelleket választották. Ők is kaptak egy extra kamerát. Forrás: saját.

iPhone SE 2020 (2020) – újabb öröm a kompakt okostelefonok rajongóinak

A kisebb iPhone SE második generációja az iPhone 8-on alapul. Ha megnézzük a két modellt, nem találunk köztük különbséget. Az iPhone SE 2020 egyébként az Apple iPhone 11-ből ismert, fejlett A13 Bionic processzorával, akár 256 GB-os tárhellyel, portré móddal, beleértve a fényhatásokat, fejlett videóstabilizátorral és eSIM-támogatással rendelkezik. A műanyaghulladék megtakarítása érdekében az új iPhone SE csak egy tápkábelt tartalmaz, a fejhallgató-csatlakozó és az adapter pedig az előző iPhone csomagjából is használható.

Az iPhone SE manapság még mindig népszerű választás. A régebbi iPhone 8 kialakításában még mindig teljesen elegendő hardvert és modern funkciókat kínál, mint például a mobilfizetés, a Wi-Fi 6 és a vezeték nélküli töltés. Még egyetlen kamerával is képes a portréfotózásra, és a fényképek és videók minőségét sem kell szégyellni. Az árát tekintve ez a legmegfizethetőbb iPhone a piacon, és tökéletes belépő az Apple világába.

Az iPhone története, iPhone SE (2020)
Az iPhone SE második generációja ismét boldoggá tette a kompakt telefonok rajongóit. Az új jövevény megjelenését megosztották az iPhone 8 készülékkel. Forrás: saját.

iPhone 12, 12 mini, 12 Pro és 12 Pro Max (2020) – széles kínálat, amelyből mindenki választhat

Az egygenerációs modellekkel szemben az iPhone 12 4 modellben érkezik. A legkisebb az 5,4"-es iPhone 12 mini. Az iPhone SE 2020-nál kisebb méretű telefon 5,4"-es kijelzővel és nagy teljesítményű belső egységekkel lep meg. Az iPhone 12 modell már 6,1"-re emeli az átlót, egyébként a paraméterei megegyeznek. Az egyetlen változás az iPhone 12 Pro, amely egy extra lencsével és LiDAR-érzékelővel egészíti ki a hátsó kamerát.

i A legjobb fotómobilok 2023-ban

Az iPhone 12 Pro Max csúcsmodellje egy nagyságrenddel feljebb emeli a fényképezési képességeket. Az optikai zoom 5x tartományban működik, az optikai stabilizálás pedig elmozdíthatja az érzékelőt. A 12-es sorozatú iPhone-ok Dolby Vision videófelvétellel és MagSafe vezeték nélküli technológiával is lenyűgöznek, amely lehetővé teszi a kiválasztott kiegészítőkhöz, például pénztárcához vagy vezeték nélküli töltőhöz való csatlakozást.

Az iPhone története, iPhone 12, 12 mini, 12 Pro és 12 Pro Max (2020) Az iPhone története, iPhone 12, 12 mini, 12 Pro és 12 Pro Max (2020)
Az egyes modellek árközpontúsága már magában a formatervezésben is megmutatkozik. Balra az iPhone 12 és 12 mini játékosabb színváltozatai, jobbra a 12 Pro és 12 Pro Max csiszolt élei. Forrás: saját.

iPhone 13, 13 mini, 13 Pro és 13 Pro Max (2021) – a modellek további CSÚCSfunkciókat kapnak

Az új iPhone 13 ismét 4 változatban és további üdvözlendő hírekkel érkezik. A megjelenés szempontjából nem különösebben tér el, bár az elülső keskenyebb kivágás és az új színválaszték kellemes újdonság. Az erősebb Apple A15 Bionic processzor ismét nem okoz meglepetést, és a konkurencia megint nehezebb helyzetben van. A Pro modellek néhány extra funkciót is kapnak. Az iPhone 13 Pro és az iPhone 13 Pro Max például 120 Hz-es frissítési frekvenciával rendelkező kijelzőt kap.

i iPhone 13 (BEMUTATÓ): nem forradalmi, de fergeteges fejlesztéseket hoz magával

A modellek kapacitását megnövelték, az alap memóriaváltozat 128 GB-os. A Pro és Pro Max modellek akár 1 TB tárhelyet is elérhetnek. Nem az Apple lenne, ha nem került volna sor ismét egy nagyszerű kamera-frissítésre. Mindegyik iPhone 13 továbbfejlesztett optikai stabilizációt és Filmszerű módot kap, amely látványos háttérelmosást tesz lehetővé a videókon. A Pro modellek makróval és jobb fényerővel érkeznek gyenge fényviszonyok mellett is jobb minőség érdekében. Az iPhone 13 mini lehet az Apple utolsó kis telefonja. A spekulációk szerint az Apple jövőre már ejti, és a nagyobb modellekre koncentrál.

Az iPhone története, iPhone 13, 13 mini (2021) Az iPhone története, iPhone 13 Pro és 13 Pro Max (2021)
Az iPhone 13 csak kisebb változásokat hoz a megjelenésben, például új színválasztékot. A fő változások a belső térben történtek. Forrás: saját.

Mit tartogat az iPhone-ok jövője?

Az Apple iPhone következő generációiról csak találgatni tudunk. Általában olyan funkciókra számítunk, amelyeket már az iPhone 13-ban is reméltünk. Például vannak olyan feltételezések, amelyek szerint a jövőbeli iPhone-ok képesek lesznek műholdas hívások és szöveges üzenetek küldésére, hogy jobban kapcsolódhassanak a világhoz, akár kritikus helyekről is. Miután már a második generációnál is ugyanaz a külső volt, a jövőbeli iPhone-nál várhatóan megváltozik a megjelenés. Ez magában foglalhatja a kivágás még nagyobb minimalizálását, vagy a kijelző alatti szelfikamera használatának köszönhetően akár el is távolítható.

A nagyobb teljesítmény mellett a hátsó kamerák felbontása is megnő. Különlegesség lehet egy töltőcsatlakozó nélküli iPhone modell, amely az Apple vezeték nélküli jövőjét mutatja be. A telefonokat általában már most is vezeték nélkül töltik, és az olyan kiegészítők, mint az AirPods, Bluetooth-kapcsolattal is boldogulnak. Hogy mikor érkezik a csatlakozó nélküli iPhone, az még nem világos. De az biztos, hogy az Apple a jövőben sem hagyja magát, és továbbra is a legjobbal fogja felszerelni a telefonjait.

i Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Az iPhone-t nagyon figyelték, figyelik és figyelni is fogják. Bármilyen hiányosságot fednek le és túloznak is el, ez csak az áldozata annak, hogy egy olyan népszerű mobilról van szó, amely megváltoztatta az okostelefonok irányát. Sok mindenen ment keresztül fennállása során, és a rajongótábora is nagyon nagy. Milyen lesz a telefon következő generációja, és mivel fog minket ismét meglepni? Erre még várni kell.

iPhone 15 Pro 128 GB fekete titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 269×
iPhone 15 Pro 128 GB fekete titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
449 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047b1
iPhone 15 Pro 128 GB fehér titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 269×
iPhone 15 Pro 128 GB fehér titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
449 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047b2
iPhone 15 Pro 128 GB kék titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 269×
iPhone 15 Pro 128 GB kék titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
449 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047b3
iPhone 15 Pro 128GB natúr titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 269×
iPhone 15 Pro 128GB natúr titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
449 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047b4
iPhone 15 Pro 256GB, fekete - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 269×
iPhone 15 Pro 256GB, fekete
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
498 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047c1
iPhone 15 Pro 256 GB fehér titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 269×
iPhone 15 Pro 256 GB fehér titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
498 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047c2
iPhone 15 Pro 256 GB kék titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 269×
iPhone 15 Pro 256 GB kék titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
498 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047c3
iPhone 15 Pro 256GB natúr titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 269×
iPhone 15 Pro 256GB natúr titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
498 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047c4
iPhone 15 Pro 512 GB fekete titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 269×
iPhone 15 Pro 512 GB fekete titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
596 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047d1
iPhone 15 Pro 512 GB fehér titán - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 269×
iPhone 15 Pro 512 GB fehér titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
596 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: RI047d2
iPhone 15 Pro 512 GB kék titán - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 269×
iPhone 15 Pro 512 GB kék titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
596 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: RI047d3
iPhone 15 Pro 512 GB natúr titán - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 269×
iPhone 15 Pro 512 GB natúr titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
596 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: RI047d4
iPhone 15 Pro 1TB fekete titán - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 269×
iPhone 15 Pro 1TB fekete titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 1024 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
702 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047e1
iPhone 15 Pro 1TB fehér titán - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 269×
iPhone 15 Pro 1TB fehér titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 1024 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
702 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük 1 db
Várható 2024. 04. 25.
Termékkód: RI047e2
iPhone 15 Pro 1TB kék titán - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 269×
iPhone 15 Pro 1TB kék titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 1024 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
702 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047e3
iPhone 15 Pro 1TB natúr titán - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 269×
iPhone 15 Pro 1TB natúr titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 1024 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
702 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047e4
iPhone 15 Pro Max 256 GB fekete titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 182×
iPhone 15 Pro Max 256 GB fekete titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
547 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048b1
iPhone 15 Pro Max 256 GB fehér titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 182×
iPhone 15 Pro Max 256 GB fehér titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
547 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048b2
iPhone 15 Pro Max 256GB kék titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 182×
iPhone 15 Pro Max 256GB kék titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
547 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048b3
iPhone 15 Pro Max 256GB natúr titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 182×
iPhone 15 Pro Max 256GB natúr titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
547 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048b4
iPhone 15 Pro Max 512 GB fekete titán - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 182×
iPhone 15 Pro Max 512 GB fekete titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
649 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048c1
iPhone 15 Pro Max 512 GB fehér titán - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 182×
iPhone 15 Pro Max 512 GB fehér titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
649 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048c2
iPhone 15 Pro Max 512 GB kék titán - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 182×
iPhone 15 Pro Max 512 GB kék titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
649 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048c3
iPhone 15 Pro Max 512GB natúr titán - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 182×
iPhone 15 Pro Max 512GB natúr titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
649 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048c4
iPhone 15 Pro Max 1TB fekete titán - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 182×
iPhone 15 Pro Max 1TB fekete titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 1024 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
751 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048d1
iPhone 15 Pro Max 1TB fehér titán - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 182×
iPhone 15 Pro Max 1TB fehér titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 1024 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
751 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RI048d2
iPhone 15 Pro Max 1TB kék titán - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 182×
iPhone 15 Pro Max 1TB kék titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 1024 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
751 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048d3
iPhone 15 Pro Max 1TB natúr titán - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 182×
iPhone 15 Pro Max 1TB natúr titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 1024 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
751 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048d4
iPhone 15 128GB fekete - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 161×
iPhone 15 128GB fekete
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
368 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045b1
iPhone 15 128GB kék - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 161×
iPhone 15 128GB kék
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
359 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045b2
iPhone 15 128 GB zöld - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 161×
iPhone 15 128 GB zöld
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
359 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045b3
iPhone 15 128 GB sárga - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 161×
iPhone 15 128 GB sárga
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
368 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045b4
iPhone 15 128GB rózsaszín - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 161×
iPhone 15 128GB rózsaszín
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
359 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045b5
iPhone 15 256GB fekete - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 161×
iPhone 15 256GB fekete
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 6 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
424 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045c1
iPhone 15 256GB kék - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 161×
iPhone 15 256GB kék
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 6 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
424 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045c2
iPhone 15 256GB zöld - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 161×
iPhone 15 256GB zöld
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 6 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
424 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045c3
iPhone 15 256GB sárga - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 161×
iPhone 15 256GB sárga
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 6 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
424 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045c4
iPhone 15 256GB rózsaszín - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 161×
iPhone 15 256GB rózsaszín
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 6 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
441 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045c5
iPhone 15 512GB fekete - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 161×
iPhone 15 512GB fekete
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
490 390 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045d1
iPhone 15 512GB zöld - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 161×
iPhone 15 512GB zöld
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
490 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045d3
iPhone 15 512GB sárga - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 161×
iPhone 15 512GB sárga
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
490 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI045d4
iPhone 15 512GB rózsaszín - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 161×
iPhone 15 512GB rózsaszín
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
490 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: RI045d5
iPhone 15 Plus 128GB fekete - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 36×
iPhone 15 Plus 128GB fekete
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
408 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046b1
iPhone 15 Plus 128GB kék - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 36×
iPhone 15 Plus 128GB kék
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
408 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046b2
iPhone 15 Plus 128GB zöld - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 36×
iPhone 15 Plus 128GB zöld
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
397 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046b3
iPhone 15 Plus 128GB rózsaszín - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 36×
iPhone 15 Plus 128GB rózsaszín
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
408 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046b5
iPhone 15 Plus 256GB fekete - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 36×
iPhone 15 Plus 256GB fekete
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 6 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
449 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046c1
iPhone 15 Plus 256GB kék - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 36×
iPhone 15 Plus 256GB kék
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 6 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
449 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046c2
iPhone 15 Plus 256GB zöld - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 36×
iPhone 15 Plus 256GB zöld
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
449 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046c3
iPhone 15 Plus 256GB sárga - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 36×
iPhone 15 Plus 256GB sárga
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 6 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
449 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046c4
iPhone 15 Plus 256GB rózsaszín - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 36×
iPhone 15 Plus 256GB rózsaszín
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 6 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
449 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046c5
iPhone 15 Plus 512GB fekete - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 36×
iPhone 15 Plus 512GB fekete
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
539 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046d1
iPhone 15 Plus 512GB zöld - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 36×
iPhone 15 Plus 512GB zöld
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
539 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: RI046d3
iPhone 15 Plus 512GB sárga - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 36×
iPhone 15 Plus 512GB sárga
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,6) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 20W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023
539 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI046d4
Nyomtatás
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ