Akvizice ApF HU Siguro kuchyňský robot

Babyliss G946E

Termékkatalógus
Babyliss G946E
4,5 2 értékelés
IPL szőrtelenítő - a Quartz Technology Lifetime lámpa élettartama 300000 villanás, kezelőfej 3cm2, Bluetooth, hálózati működés
Kód:  EAT3125i Termékszám:  G946E

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Babyliss G946E

A szőrtelenítés ma már szinte minden nő életének része. De mit tegyenek azok, akik ki nem állhatják az epilálást? Miért kell, hogy a fájdalom a szőrtelenítés velejárója legyen? Ennek ezennel vége, mivel a BaByliss szőrtelenítővel tökéletes eredményt kapsz fájdalom és az egészségkárosodás veszélye nélkül. Zavarnak azok a szőrszálak, amelyek olyan helyeken nőnek, ahol másoknak ez nem okoz problémát? A megoldás a BaByliss tartós szőrtelenítő.

Főbb jellemzői

  • Kezelőfej 3 cm2
  • Az IPL technológia a fényimpulzusok elvén alapul
  • Bluetooth a mobiltelefonhoz való csatlakozáshoz
  • Quartz Technology Lifetime lámpa
  • A lámpa élettartama 300 000 villanás
  • Precíziós szűkítő az arc, az áll, a felső ajak feletti rész kezelésére
  • Hálózati működés - az epilálás alatt nem kell tölteni

Fájdalommentes szőrtelenítés a test minden részén

A szőrtelenítő fájdalommentesen szabadít meg a szőrszálaktól nemcsak a hónaljon és a bikinivonalon, hanem az arcon is, ahol a szőrszálak a legnagyobb problémát jelentik. A szőrtelenítés minden bőrtípuson végrehajtható (fototípus I-V) és a speciális szűkítőnek köszönhetően már az arc, az áll vagy a felső ajak feletti rész szőrtelenítése miatt sem kell aggódnod.

IPL technológia

A Quartz Technology Lifetime lámpa a tartós szőrtelenítő hosszú élettartamáért felel és az IPL technológiának köszönhetően, amely a fényimpulzusok elvén alapul, 10 perc alatt végezhetsz a láb, 2 perc alatt a bikinivonal és egy perc alatt a hónalj kezelésével, az eredmény pedig mindig tökéletes lesz. A kezelőfejben található lámpa villanásai kíméletesen távolítják el a bőrről a szőrszálakat.

Szőrtelenítő Bluetooth kapcsolattal?

Még az epilátorok esetében is haladni kell a korral. A BaByliss tartós szőrtelenítő éppen ezért Bluetooth kapcsolattal is rendelkezik, amely megkönnyíti az okostelefonos alkalmazással történő szinkronizálást. A szőrtelenítés menetét akár online is nyomon követheted. A használatát még kényelmesebbé teszi az ergonomikus markolat vagy a hálózati csatlakozás, amely biztosítja, hogy az epilálást nem kell megszakítani amiatt, mert a készüléket tölteni kell.

Paraméterek

Villanások száma
300 000 Kész!
Tápellátás
Elektromos hálózat Kész!

Tulajdonságok

Villanások száma
300 000 Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Elektromos hálózat Kész!
Megjegyzés:

A termékhez elem vagy akkumulátor is tartozhat, amelynek élettartama 6 hónap, mivel fogyóeszköz.



» Nem ezt az epilátort kerested? Válassz egy másikat teljes epilátor kínálatunkból.
» Tudj meg többet a villanófényes és a lézeres szőrtelenítés különbségéről az IPL epilátorokról szóló cikkünkból!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Babyliss G946E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Babyliss G946E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BABYLISS G946. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABYLISS G946E.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ