30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

AlzaTools CB20V BatteryONE 20V

Termékkatalógus
AlzaTools CB20V BatteryONE 20V
4,5 8 értékelés
Lombfúvó - 20 V, műanyag test, levehető kúpos fúvóka, ergonomikus csúszásmentes fogantyú, 12 000 fordulat/perc. /min, légsebesség 190 km/h, légáram 78 m3/h, 1 sebesség, szénkefés motor, csomagolás akkumulátor és töltő nélkül, méretek 80,6 × 15 × 17 cm, súlya 1,2 kg, kompatibilis a BatteryONE 20V rendszerrel
13 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  ATPT022 Termékszám:  AT-CB20V
AlzaTools CB20V BatteryONE 20V 13 690 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

AlzaTools CB20V BatteryONE 20V

AlzaTools CB20V BatteryONE 20V egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .
AlzaTools

A praktikus segítő - nemcsak a lehullott levelek eltakarításához

Felejtsd el a gereblyét vagy a seprűt, és takarítsd fel a lehullott leveleket egyszerűen, gyorsan és hatékonyan. Csak szerezd be az AlzaTools CB20V BatteryONE 20V akkumulátoros lombfúvót, amelyet nemcsak az őszi lombtakarításhoz, hanem a fűnyesedék, a fűrészpor, a por vagy akár a téli friss por hó takarításához is használhatsz. Mindezt egyszerűen és könnyedén. A lombfúvó megfelel a legújabb biztonsági előírásoknak, és mindenekelőtt a minőségi anyagokkal, a precíz  megmunkálással és acsúcsminőségű ergonómiával fog lenyűgözni, amelyek miatt gyerekjáték lesz vele dolgozni. Ráadásul része az átfogó BatteryONE 20V-os szerszámcsaládnak, amelyet a fejlett technológiával és memóriahatás nélküli, prémium Li-Ion cellákkal ellátott, megbízható akkumulátoraink táplálnak. És ez még nem minden! Az AlzaTools CB20V BatteryONE 20V lombfúvóhoz 3 év garanciát kapsz, és 90 napon belül indoklás nélkül visszaküldheted a terméket, még akkor is, ha számlára vásároltad - az AlzaToolsnál teljesenkockázatmentesen vásárolhatsz.

AlzaTools CB20V BatteryONE 20V

AlzaTools CB20V BatteryONE 20V

Garancia 3 év

A termékre kiterjesztett 3 éves garancia vonatkozik az üzleti felhasználók számára is.

AlzaTools CB20V BatteryONE 20V

90 nap a visszavételre

Ha nem vagy elégedett, 90 napon belül visszaküldheted a terméket.

AlzaTools CB20V BatteryONE 20V

Hatékony, gyors és kényelmes munkavégzésre tervezve

A nagy teljesítményű AlzaTools CB20V BatteryONE 20V-os lombfúvó egy szénmotorral rendelkezik, amelynek maximális fordulatszáma 12 000 fordulat/perc, és amely akár 190 km/h sebességű légáramot generál. A mindössze 1,2 kg-os kis súly és a csúszásmentes kivitelű ergonomikus fogantyú nagyon kényelmes munkát garantál, még akkor is, ha otthonodban nagy kert található.

AlzaTools CB20V BatteryONE 20V

Az AlzaTools CB20V BatteryONE 20V-os lombfúvó praktikus összecsukható kialakítással rendelkezik

A gyorsabb és hatékonyabb tisztítás elérése érdekében a fúvóka levehető és kúpos fúvókával van felszerelve a nagyobb légkoncentráció érdekében - a nem kívánt anyagot könnyebben a kívánt helyre fújhatod. Ha végeztél a tisztítással, a fúvóka könnyedén levehető, így az AlzaTools CB20V BatteryONE 20V-os lombfúvó nagyon könnyedén tárolható.

AlzaTools CB20V BatteryONE 20V

Válaszd ki a kívánt akkumulátort, és fedezd fel a BatteryONE 20V rendszer előnyeit

Az AlzaTools CB20V BatteryONE 20V lombfúvót akkumulátor és töltő nélkül szállítjuk. Ezek külön megvásárolhatók, ami egy nagy előnnyel jár. Igényeidtől és a várható munkaterheléstől függően választhatsz 20 V-os akkumulátoraink közül, amelyek kapacitása 2 Ah (20LBP20V), 4 Ah (40LBP20V) vagy 6 Ah (60LBP20V). Ha nagyon gyakran használod a fúvógépet, vagy ha nagy kerted van, akkor a nagyobb teljesítményű akkumulátort ajánlunk, egyébként egy kisebb kapacitású akkumulátor is elegendő. Ennek amegoldásnak az az előnye, hogy csak egy akkumulátort kell megvásárolnod, amely aztán a lombfúvón kívül az összes kompatibilis AlzaTools BatteryONE 20V kézi és kerti szerszámban - például fúrógépben, körfűrészben, sarokcsiszolóban, láncfűrészben, sövénynyíróban és tucatnyi más eszközben  - használható.

AlzaTools CB20V BatteryONE 20V

A kiterjesztett 3 éves garanciával nyugodtan alhatsz

Számunkra az ügyfél elégedettsége az első, és ezért szeretnénk neked valami extrát nyújtani. Mivel az AlzaTools márkájú termékeink minősége mögött maximálisan kiállunk, az AlzaTools CB20V BatteryONE 20V lombfúvóhoz 3 év kiterjesztett garanciát kínálunk, amelyet abszolút mindenkinek - még a vállalkozásoknak is - megadunk. Ezt a kiváló garanciát automatikusan és regisztráció nélkül kapod meg!

AlzaTools CB20V BatteryONE 20V

Az AlzaTools CB20V BatteryONE 20V lombfúvó részletes műszaki adatai

Kompatibilis az AlzaTools BatteryONE 20V akkumulátorokkal

Megbízható karbonmotor

Motor fordulatszám: 12 000 fordulat/perc (1 sebesség)

Légsebesség: 190 km/h

Légáramlás: 78 m3/h

Tartós műanyag ház

Könnyű - mindössze 1,2 kg (akkumulátor nélkül)

Kivehető kúpos fúvóka a nagyobb tisztítási hatékonyság érdekében

Nemcsak az őszi takarításban felbecsülhetetlen segítség

Ergonomikus csúszásmentes fogantyú

Méretek 80,6 × 15 × 17 cm

Hozzávetőleges akkumulátor-üzemidő (folyamatos fújás): 2 Ah: akár 18 perc
4 Ah: akár 36 perc

6 Ah: akár 54 perc

Az akkumulátor és a töltő nem tartozék

AlzaTools BatteryONE 20V termékcsalád

Az AlzaTools BatteryONE 20V akkumulátoros szerszámmal nem kell a hálózathoz való hozzáférés miatt korlátoznod magad, és a választható kapacitású akkumulátoroknak köszönhetően a szerszámmal való munka mindig a lehető legkényelmesebb és leghatékonyabb lesz. Kellemes előnye, hogy egy akkumulátort több készülékben is használhatsz. Az AlzaTools BatteryONE 20V akkumulátorral nemcsak a műhelyedet, hanem a kertedet is teljesen felszerelheted mindennel, amire szükséged van - pl. fúrógép, sarokcsiszoló,láncfűrész, sövénynyíró és egyéb szerszámok. A minőségi kivitelezést, a megbízható teljesítményt, és nem utolsósorban a felhasználó kényelmét keressük.


Paraméterek

Összehasonlít
Légáramlás
78 m3/h Kész!
Meghajtás
Akkumulátoros Kész!
Tömeg
1,2 kg Kész!
Funkciók
Fúvó funkcióval Kész!
Típus
Lombszívó, lombfúvó Kész!

Tulajdonságok

Légáramlás
78 m3/h Kész!
Meghajtás
Akkumulátoros Kész!
Tömeg
1,2 kg Kész!

Funkciók

Funkciók
Fúvó funkcióval Kész!

Típus

Típus
Lombszívó, lombfúvó Kész!

Terméktípus

Terméktípus
Készülék Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor feszültség
20 V Kész!

Tulajdonságok

Fújás sebessége
190 km/h Kész!
Akkumulátor
nem Kész!
Légáramlás
78 m3/h Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AlzaTools CB20V BatteryONE 20V
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ