Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

BOSCH EasyAquatak 120 Home&Car kit

Termékkatalógus
BOSCH EasyAquatak 120 Home&Car kit
4,5 24 értékelés
Magasnyomású mosó - elektromos, hordozható, 1500 W teljesítmény, 120 bar max. nyomás, 350 l/h átfolyási sebesség, 5 m hosszú tömlő, fém, szívás, mosószer tartály, csempemosó kefe, autós kefe és forgó fúvóka
49 090 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BOFAC9a37 Termékszám:  0.600.8A7.902 Gyártó honlapja:
BOSCH EasyAquatak 120 Home&Car kit 49 090 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

BOSCH EasyAquatak 120 Home&Car kit

A kompakt és gyors BOSCH EasyAquatak 120 magasnyomású mosóval hatékonyan és könnyedén tisztíthatsz. A járművek, teraszok vagy kerti bútorok tisztítása egyszerű a 120 bar tisztítóerőnek, valamint az állítható erősségű lapos és forgó sugarú fúvókáknak köszönhetően. A tisztító egy kézzel is könnyen kezelhető, és kompakt kialakításának és a tartozékok tárolási lehetőségének köszönhetően nagyon könnyen használható. Az EasyAquatak 120 előnye a munkadarabok egyszerű cseréje a gyorszáras csatlakozók segítségével és a pisztoly speciális állványon történő tárolásának lehetősége. A csomag különböző tartozékokat és kiegészítőket tartalmaz a még változatosabb és könnyebb tisztításérdekében, többek között a lapos és forgó fúvókát, a magasnyomású mosó fúvókát vagy a Patio Cleaner 250-et.



A BOSCH EasyAquatak 120 Home&Car készlet főbb jellemzői

  • A BOSCH EasyAquatak kompakt magasnyomású mosó 120 barral működik
  • A fúvókák széles választéka sokféle tisztítási lehetőséget tesz lehetővé
  • Tárolóhely a pisztoly és a tartozékok számára
  • Magasnyomású fúvóka 450 ml térfogatú tisztítószerekhez
  • Gyorszáras csatlakozók a gyors fúvókaváltáshoz
  • Az EasyAquatak 120 széles talppal rendelkezik a jobb stabilitás érdekében
  • 5 m magasnyomású tömlő
  • A tisztító lehetővé teszi a nyomásszabályozást és szívófunkcióval rendelkezik

A BOSCH EasyAquatak 120 Home&Car Kit biztonságos és alapos

A BOSCH EasyAquatak 120 Home&Car készlet kicsi, de nem fél a munkától. És készen áll mindenre. A készlet állítható nyomású fúvókákkal rendelkezik, így minden helyzetnek megfelel. Ezenkívül a BOSCH tisztító forgó fúvókákkal is rendelkezik, így minden zugot elérhetsz vele. A nagynyomású habrendszer és a stoppolórendszer újabb kényelmes tartozékok,amelyek élvezetessé teszik a munkát. A pisztoly tárolóhely lehetővé teszi a pisztoly tárolását a magasnyomású mosó használata közben a még nagyobb kényelem és biztonság érdekében.

Képes önfelszívásra külső vízforrásból 

A BOSCH EasyAquatak 120 Home&Car készlet külső vízforrásból történő önfelszívás funkcióval is rendelkezik. Ez lehetővé teszi például az esővíztartályból származó víz használatát. A BOSCH magasnyomású tisztító rugalmas és gazdaságos megoldást kínál.

A BOSCH magasnyomású mosó alacsony súlyú és kompakt méretű

Örülni fogsz a BOSCH EasyAquatak 120 Home&Car készlet alacsony súlyának és kompakt méreteinek is, amelyek tökéletessé teszik a kisebb helyiségekben való használatot. A tömlő közvetlenül a készülékbe van behelyezve.

Push-Fit gyorscsatlakozók

A BOSCH EasyAquatak 120 Home&Car készlet Push-Fit gyorscsatlakozókkal van felszerelve, amelyek rendkívül gyors összeszerelést biztosítanak. A fúvókák és feltétek tökéletesen illeszkednek a helyükre.

A szűrők védelmet nyújtanak a szennyeződések behatolása ellen.

A BOSCH EasyAquatak 120 Home&Car készlet  2 szűrőt használ, amelyek többek között növelik a védelmet a szennyeződések készülékbe való behatolása ellen.  Ezenkívül meghosszabbítják a tisztító élettartamát.

A BOSCH EasyAquatak 120 Home&Car egyszerű és kényelmes használata

A BOSCH EasyAquatak 120 Home&Car készlet kezelése és használata gyors és egyszerű. A 450 ml-es magasnyomású mosófúvókával gyorsan és hatékonyan alkalmazhatod a tisztítószert. A magasnyomású mosófúvóka használatakor csökkentheted a tisztítási időt a tisztítószer gyors alkalmazásával. A BOSCH Easy Aquatak 100 ideális az autók vagy a tárolók mélytisztítására.


Paraméterek

Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BOSCH EasyAquatak 120 Home&Car kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH EasyAquatak 120 Home&Car kit 0.600.8A7.902. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSCH EasyAquatak 120 Home & Car kit.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ