A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Fúrógépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Derékszögű
(8)
Mini
(3)
Állványos
(9)
Ütvefúró funkció
Ütvefúrásos
(108)
Ütvefúró funkció nélküli
(91)
Teljesítményfelvétel
12 W
3200 W
-
Max. fordulatszám
650 ford/perc
40000 ford/perc
-
Max. forgatónyomaték
1,8 Nm
136 Nm
-
Tulajdonságok
Nyomaték szabályozás
(115)
Fordulatszabályozás
(183)
Ergonómikus markolat
(117)
Bal/jobb forgásirány
(141)
Akkumulátor-állapot mérő
(64)
Tömeg
0,1 kg
38,5 kg
-

Az elektromos fúrógépek alkalmasak műhelyben történő használatra. A fúrógép kiválasztásakor fontos tudni, hogy milyen anyagot fogunk a berendezéssel fúrni, és milyen mértékű pontosságra van szükségünk a fúrás során.

Tovább

A fúrógépek fajtái

Ütvefúrók - ideális fúró betonba, falba

Az ütvefúrók elsősorban kemény anyagok, például beton, tégla vagy puha szerekezetű kőzetek fúrására használatosak. Puhább anyagok (fémlemez, műanyag és fa) fúrásához az ütvefúrás nem alkalmas, ilyenkor az ütőmechanizmus kikapcsolható. Ezek a fúrógépek rendszerint ellentétes irányú forgással és fordulatszám-szabályozással is rendelkeznek, így elektromos csavarhúzóként is használhatók.

fúrógép

Elektromos kalapács - fúrók az extra kemény munkához

A fúrókalapácsok nagyon kemény munkára való szerszámok. Három változatban állnak rendelkezésre. A kalapácsfúrókat nagyon kemény anyagok, például beton vagy panelek fúrására használják. A bontókalapácsokat bontási munkákhoz használják, például felújítások során, a kombinált kalapácsok pedig egyszerre képesek precíziós fúrásra és bontásra.

Akkus fúrógépek

Az akkumulátoros fúrógép fúrásra és csavarozásra is használható. Innen ered a fúró-csavarozó megnevezés, ami szinte már az akkumulátors fúrógép szinonimájává vált. Legfontosabb előnye az akkumulátoros működés, ami teljesen mobil használatot tesz lehetővé, így alkalmas olyan helyeken történő munkára is, ahol nincs áramellátás. Hátránya, hogy általában alacsonyabb teljesítménnyel rendelkezik, mint az elektromos fúró modellek, emellett az akkumulátort tölteni kell. A hasonlóan felszerelt elektromos fúrógépekkel szemben általában drágább a beszerzése.

fúrógép

Asztali és állványos fúrógépek

Az asztali és állványos fúrógépek sík elemek fúrására alkalmasak. Nagyon pontos furatok készíthetők vele, mivel a fúrót nem a kezünkben tartjuk, hanem szilárdan egy állványhoz van rögzítve. A furatmélység szabályozható. Az állványos vagy asztali fúrógép alkalmas például bútorok gyártására, vagy más olyan esetekben, amikor nagyon precíz furatokra van szükségünk. Ajánlatos oszlopos fúró használata fém körkivágó használata mellett is, amikor kézből nehezen kivitelezhető a koronafúró helyben tartása.

fúrógép

Mini fúrógépek

Használd ki a minifúrókat a legapróbb munkálatokhoz. Használhatók mini lyukak fúrására a műhelyben vagy akár makettezéshez is. A minifúrók általában különböző tartozékokkal kaphatók, így akár köszörülni is lehet velük.

fúrógép

A fúrógép áramellátása

Az állványos fúrógép és az ütvefúrógépek többsége szabványos dugaszolóaljzathoz csatlakoztatva működik. Az ütvefúrók akkumulátoros kivitelben is elérhetőek. Ezek valójában továbbfejlesztett fúró csavarozók, amikor az akkus fúrógép kap egy ütőművet, így alkalmassá válik falfúráshoz is, de megmarad a csavarbehajtó képessége is. Az akkus fúrógép nem rendelkezik tápkábellel, és végtelenül mobilis.

Hogyan válasszak elektromos fúró készüléket?

Minden elektromos fúrógép kissé eltérő nyomatékkal, teljesítménnyel, méretekkel vagy jellemzőkkel rendelkezik. Ezeket az alábbiakban sorrendbe állítjuk.

Tápegység elektromos fúrókhoz

Az elektromos fúrógépeket kábellel vagy akkumulátorral lehet működtetni. A jó öreg megoldás a kézi meghajtású opció.

  • Az elektromos konnektoros fúrógép klasszikus kábellel működik. Ezek általában nagyobb teljesítményűek, mint a vezeték nélküliek.
  • Az akkus fúrógépek akkumulátorral működnek, amelyet időről időre fel kell tölteni. Nincs szükség konnektorra, hogy dolgozni tudj velük, ráadásul fúrás közben nem kell küzdened az útban lévő vezetékkel.
  • A múltból már ismerjük a kézi fúrókat. Azonban még ma is használják őket kisebb munkákhoz. A fúrószárat a fogantyú elforgatásával saját erődből forgathatod.

A legnépszerűbbek közé tartozik a 18 V-os akkus fúrógép, amely képes a precíz fúrásra, miközben elegendő teljesítménye van a keményebb anyagok átfúrásához is.

A fúrógép maximális forgatónyomatéka

Azt az erőt jelenti, amellyel a fúrógép képes lyukat fúrni, vagy csavart meghúzni. Némelyik fúrógép szabályozható forgatónyomatékkal rendelkezik, ennek köszönhetően meghatározhatjuk, milyen erősen húzza meg a csavart.

Ajánlott forgatónyomaték a használat módja szerint:

  • 5 -20 Nm – csavarozás puhább anyagokba, pl. fa, bútorlapok
  • 20 -50 Nm – furatok kb. 10 mm átmérőig
  • 50 Nm és több – nagy átmérőjű furatok kemény anyagokba, csavarok és anyák meghúzása kemény anyagokban

Fúrógép tokmányok

A régebbi és olcsóbb fúrógép modellek tokmányát tokmánykulccsal kell meghúzni. A tokmánykulcsot azonban könnyű elhagyni és a fúrószárak cseréje időigényesebb, mint a gyorstokmánnyal ellátott fúrók esetében.

A gyorstokmányos fúrógép modelleknél a végdarab elforgatásával tudod kicserélni a fúrószárat vagy a biteket. Ha nagy átmérőjű fúrószárral szeretnél fúrni, ellenőrizd az adott fúrógép tokmányába rögzíthető fúrószár maximális méretét.

Profi fúrógépek esetében egyre gyakoribb az SDS befogás, amely lehet SDS Plus (12-14 mm átmérőig) és SDS Max (16 mm felett). Az SDS befogással nem tud megfordulni a fúrószár a tokmányban, elsődleges felhasználói területük a beton- és falazatfúrás. Emellett a fúrószárak cseréje is rendkívül egyszerű és gyors.

A fúrógépek ergonómiája

Az ütvefúrógépek általában kiegészítő fogantyúval is rendelkeznek a stabilabb fogás érdekében. A balkezesek számára fontos szempont, hogy a fogantyú a fúrógép másik oldalára is áthelyezhető legyen. Ha rendszeresen szeretnénk használni a fúrót, válasszunk alacsonyabb tömegű modellt.

Az asztali és állványos fúrógépeket nem kézben tartjuk. A fúrni kívánt tárgy szilárdan rögzítve van a fúrógép asztalán. A furat mélységét forgókarral szabályozhatjuk. Ennek köszönhetően az ilyen berendezésekkel történő munka nagyon biztonságos.

A fúrógépek maximális fordulatszáma

Ez a paraméter határozza meg a fúrószár maximális forgási sebességét. A nagy sebesség segíthet a furat gyorsabb kifúrásában, ugyanakkor nagy sebességnél a fúrógép alacsony nyomaték mellett beakadhat.

Fémek fúrásánál ajánlatos a fúró fordulatszámát alacsonyra állítani és gondoskodni a fémfúrószár és a fúrt anyag hűtéséről. A nagy súrlódás miatt kialakuló hő képes megolvasztani a fúrószár hegyét.

A fúrógépek teljesítményfelvétele

A teljesítményfelvétel olyan teljesítményparaméter, amely hatással van a maximális fordulatszámra és forgatónyomatékra. Ezek az értékek azonban jobban függenek magától a motor átvitelétől, így a teljesítményfelvétel nem meghatározó adat a fúrógép kiválasztása során.

Kínálatunkban a fúrógépek teljesítménye nagyjából 1200 W-ig terjed, azonban a profi fúrók között vannak nagyobb és erősebb fúrógépek is, amelyek a megfelelő fúrófejekkel falbontásra, vasbeton fúrására vagy magfúrásra használatosak. Ebbe a kategóriába tartoznak a vízhűtéssel rendelkező speciális fúrógépek is.

A fúrógépek hasznos funkciói és felszerelései

  • Kapcsoló - ütvefúrók esetében a segítéségével választhatunk a gyors fordulatszám (fúráshoz) és az erős forgatónyomaték (csavarozáshoz) között.
  • Tartozékcsomag, készletek - néhány fúrógéphez hordozó koffer is tartozik, amely védi a fúrót a szállítás során. Fúrószár- és bitfej készletek is kaphatók.
  • LED világítás - lehetővé teszi a sötétben való munkát.
  • Gyorsbefogó tokmány - a szerszám gyors cseréjéhez. A fúrószárat mérsékelt sebesség mellett kézzel rögzítik.
  • A kiegészítő fogantyú megkönnyíti a fúrott anyagra gyakorolt nyomást.
  • A mélységütköző figyeli helyetted a fúrási mélységet, így nem fúrsz át a szomszédokhoz.
  • A nyomaték- és fordulatszám-szabályozás a fúrógép jobb optimalizálását szolgálja az egyes feladatokhoz.

Kiegészítők fúrógépekhez

Fúrószár

Attól függően, hogy milyen anyagba szeretnél fúrni és milyen a fúrógéped befogása, különböző fúrószárakra lehet szükséged. Ezeket egyedileg, illetve különböző gazdaságos készletekben is megtalálod kínálatunkban.

Fúrógép adapterek

A legtöbb fúrógépet különböző feltétekkel egész sor szerszámmá alakíthatod. Kaphatók átalakítók szegecseléshez, körkivágáshoz, vagy például fúrógépbe fogható kefe tisztításhoz. Ide tartoznak a koronafúrók is, amelyekkel akár 15 cm átmérőjű lyukak is fúrhatók.

Akkumulátorok és töltők - akkus fúró tartozékok

Az akkumulátoros modellekhez külön is vásárolhatsz akkumulátorokat és töltőket. A nagyobb gyártók akkumulátorai több szerszámukkal is kompatibilisek, így lehetőséged van külön, akku nélkül megvenni az eszközöket, és hozzájuk megvásárolni a kívánt számú és típusú akkumulátort és töltőt.

i

AlzaTools fúrógép - elérhető ár és minőség egyben

Ha megbízható fúrógép eszközökre van szükséged, akkor látogass el az AlzaTools fúrógépek kategóriánkra

AlzaTools ütvefúró
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
268 termék
5,0
DREMEL 3000 Series
Egyenes csiszoló - 130 W teljesítmény, 33000 ford/perc, hálózati, mini fúró funkció, fordulatszabályozás
21 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOSCDre001
4,7
Einhell TC-MG 135 E Classic
Egyenes csiszoló - 135 W teljesítmény, 35000 ford/perc, hálózati, mini fúró funkció, fordulatszabályozás
20 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOF006a2
4,9 13×
EXTOL PREMIUM 8891151
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, üvegbe, fába és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, max. fordulatszáma 1350 ford/perc, max. forgatónyomatéka 21 Nm, a tokmány max. befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, bal/jobb forgásirány és LED világítás, 2 db 1,5 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 0,9 kg
16 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAD0012
3,2 15×
EXTOL CRAFT 404120
Egyenes csiszoló - 12 W teljesítmény, 12000 ford/perc, hálózati, mini fúró funkció,
7 300 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAD0055
Fieldmann FDV 10250-A 12V
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas fába, falba és vasba való fúráshoz, maximum fordulatszáma 1400 ford/perc, max. forgatónyomatéka 22 Nm, a tokmány max. befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás és LED világítás, 1 db 1,5 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 1,08 kg
Szuper ár
15 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FIEzah007
5,0
Fieldmann FDV 10350-A
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas fába, falba és vasba való fúráshoz, maximális fordulatszáma 1400 ford/perc, maximális forgatónyomatéka 25 Nm, a tokmány maximum befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás és LED világítás, 1 db 1,4 Ah kapacitású akkumulátor a csomagban, tömege 1,94 kg
20 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: FIEzah008
Makita DHP484Z 18V ütvecsavarozó akkumulátor nélkül
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, panelbe, betonba, üvegbe, fába, falba és vasba való fúráshoz, szénkefe nélküli motor, maximális fordulatszáma 2000 ford/perc, maximális forgatónyomatéka 54 Nm, a tokmány max. befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, tömege 1,2 kg
48 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: makDHP484Z
EXTOL INDUSTRIAL ütvefúró 8790051
Ütvefúró - 1050 W, 2800 ford/perc fordulatszám, kétsebességes, a fúrótokmány befogási tartománya: 13 mm, 3,5 kg
38 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MADZ829
Scheppach DI 1050
Ütvefúró - 1050 W, 2800 ford/perc fordulatszám, kétsebességes, a fúrótokmány befogási tartománya: 13 mm, 3,4 kg
35 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SCHEvrt09
4,5
Scheppach DI 850
Ütvefúró - 850 W, 2800 ford/perc fordulatszám, kétsebességes, a fúrótokmány befogási tartománya: 13 mm, 3,3 kg
34 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SCHEvrt08
Scheppach DP 18 VARIO
Fúró - 550 W, max. fordulatszám 2580 ford/perc, szénkefés motortípus, gyorsszorító, 1 1/4 "UNC befogás, tokmány max. befogóképessége 16 mm, tömege 38,5 kg
176 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SCHEvrt06
FIELDMANN FDV 201205-E Ütvefúró
Fúró - 1200 W, max. fordulatszám 3000 ford/perc, kétsebességes, tokmánykulcsos fogazott gyűrűs, tokmány max. befogóképessége 13 mm, tömege 2,75 kg
Szuper ár
23 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: FIELD260
Einhell TE-BD 550 E
Talpas fúrógép - maximális fordulatszám 2500 rpm, teljesítmény 450 W, állítható mélységmegállító a pontos fúráshoz, akár sorozatfúráshoz is
147 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: EINvrt01
FIELDMANN FDV 10205-51AR Fúrógép szerszámokkal
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, fába és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, max. fordulatszáma 1400 ford/perc, maximális forgatónyomatéka 18 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat és bal/jobb forgásirány, 2 db 1,3 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban
25 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RETMUL020
BOSCH GSR 18V-50 + GDX 180-LI Professional
Akkus szerszámkészlet - töltő, szerszám típusok: 2 (fúró,ütvecsavarozó)
187 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOCh0755
PowerPlus POWDP75300 - 20V, akkumulátor nélkül
Egyenes csiszoló - 33000 ford/perc, akkumulátoros, mini fúró funkció,
32 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PWP217
EXTOL PREMIUM Akkus szerszámkészlet, Share20V, táskában, 7 db
Akkus szerszámkészlet - 20 V, 2× akkumulátor, 2000 mAh, töltő, hordtáska, szerszám típusok: 4 (csavarhúzó,sarokcsiszoló,excentrikus csiszoló,orrfűrész)
120 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MADZ771
Makita DG001GZ05 40V, akku nélkül XGT
Fúrókalapács - kétsebességes, szénkefe nélküli motor, maximum fordulatszáma 1500 ford/perc, maximális forgatónyomatéka 136 Nm, bal/jobb forgásirány, tömege 6,4 kg
208 590 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: MAKaku003
YATO AKKUMULÁTOR 12V LI-ION
Akkus csavarhúzó -, 40 Nm max. nyomaték
43 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: YAT085
Einhell Akkus ütvefúró csavarozó TE-CD 18/2 Li-i +22 (1x2,5 Ah)
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, panelbe, betonba, fába, falba és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, maximum fordulatszáma 1250 ford/perc, max. forgatónyomatéka 44 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány, akkumulátor-állapot mérő és LED világítás, 1 db 2,5 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 3,34 kg
44 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOFE013
5,0
Einhell Akkumulátoros csavarozó TP-CD 18/50 Li-i BL-Solo
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, panelbe, betonba, fába, falba és vasba való fúráshoz, szénkefe nélküli motor, maximális fordulatszáma 1800 ford/perc, max. forgatónyomatéka 50 Nm, a tokmány maximális befogóképessége 10 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány és LED világítás, tömege 1,22 kg
31 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOFE011
MEetabo SB 18 L készlet 3x2,0 Ah
Akkus fúró - ütvefúrásos, kétsebességes, alkalmas gipszkartonba, panelbe, betonba, fába, falba és vasba történő fúráshoz, szénkefés motor, maximum forgatónyomatéka 50 Nm, a tokmány maximum befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás, fordulatszabályozás, ergonómikus markolat, bal/jobb forgásirány, akkumulátor-állapot mérő és LED világítás, 3 db 2 Ah kapacitású akkumulátor a csomagolásban, tömege 1,7 kg
89 690 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: METVR002
ENERGIZER ECOMOTION
Akkus fúró - egysebességes, szénkefe nélküli motor, LED világítás, tömege 1,4 kg
34 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BuildSys001
5,0
Bosch GSR 185-LI (akkumulátor, töltő és tok nélkül)
Akkus fúró - kétsebességes, alkalmas fába, falba és vasba való fúráshoz, szénkefe nélküli motor, maximum fordulatszáma 1900 ford/perc, maximális forgatónyomatéka 50 Nm, a tokmány maximum befogóképessége 13 mm, nyomaték szabályozás, tömege 0,93 kg
34 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0611

Fúrógépek

Fúrógépek

A Fúrógépek kategóriában összesen 268 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fúrógépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fúrógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fúrógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fúrógépek vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ