Hecht 5483 SXE 5in1

Termékkatalógus
Hecht 5483 SXE 5in1
Benzines fűnyíró - háromkerekű, önjáró, könnyű kaszálás akadályok között, elektromos indító, négyfokozatú sebességváltó
Kód:  BOM65o Termékszám:  Hecht5483SXE5IN1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hecht 5483 SXE 5in1

A Hecht 5483 SXE 5in1 háromkerekű benzines fűnyírógépet kifejezetten a nehéz akadályok leküzdésére tervezték. Az első kerék lehetővé teszi a különböző akadályok, például virágágyak, cserjék, különböző díszítőkellékek stb. egyszerű kezelését és megkerülését. Nagyobb területekhez az első kereket egyenes helyzetben lehet rögzíteni, és a gép ezután négykerekű fűnyíróként működik. A motor kapacitása 135 cm3, teljesítménye 2,4 kW. A haladási sebesség 4 fokozatú sebességváltóval 3 és 4,5 km / h között állítható. A kaszálás vágási szélessége 46 cm.  Ez az előnyös készlet tartalmaz egy oldalkidobót és egy mulcskészletet is.

    A Hecht 5483 SXE 5in1 kaszálógép legfontosabb jellemzői

    • Háromkerekű benzines fűnyíró max 1200 m2 területhez
    • Nagyszerű kezelés a nehéz terepen
    • Első kerék reteszelés opció
    • Nagy teljesítményű motor
    • Négysebességes sebességváltó a kívánt menetsebesség beállításához
    • Könnyű magasságállítás
    • Elektromos indító a könnyű indításhoz
    • Edge Cutting - könnyű vágás a kerítések mentén
    • Tartalmaz egy mulcskészletet és egy oldalkidobót

    Nagyszerű felszereltség

    A fűnyíró szilárd fém alvázzal rendelkezik, amely egy lyukat tartalmaz  az oldalsó kilökődéshez.  Az oldalsó fedél könnyű felszerelését követően a fűnyíró képes a túlnőtt füvet is lekaszálni a motor túlterhelése  nélkül. Ebben a módban a fű nem kerül a kosárba. Továbbá a fűnyíró 60 literes textilkosárral rendelkezik, amely aerodinamikai fedéllel van ellátva a töltési szint ellenőrzésére. Ennek a fűnyírónak egy másik előnye az emelési magasság  központi karral történő könnyű beállítása. A vágásmagasság 25 és 75 mm között állítható. A praktikus fogantyú párnázott és állítható magasságú. Az erőteljes négyütemű motor és 46 cm-es vágószélesség elegendő ahhoz, hogy 1200 m2 területet lenyírjon. A fűnyírónak nagyon alacsony a súlypontja, ami megakadályozza, hogy eldőljön. Ezzel a modern, háromkerekű fűnyíróval könnyedén lekaszálhatsz nehéz területeket.

    Elektromos indító

    Az indítás már nem lehet könnyebb. A 12 V-os akkumulátorral működő elektromos indítóval mindenki könnyen elindul. Csak fordítsd el a kulcsot a fogantyú panelén.


    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: Hecht 5483 SXE 5in1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hecht 5483 SXE 5in1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hecht 5483 SXE 5 in 1.
    P-DC1-WEB05
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ