Akvizice ApF HU Effaclar

HECHT 5484 SXE

Termékkatalógus
HECHT 5484 SXE
4,3 3 értékelés
Benzines fűnyíró - önjáró, 4 ütemű Hecht OHV motor, 135 ccm, 5 LE, 4 sebességfokozat, munkaszélesség 46 cm, fém alváz, központi magasságállítás 25 - 75 mm, elektromos indító, oldalkidobó, mulcsozás, gyűjtőkosár térfogata 60 l
Kód:  BOW105c Termékszám:  HECHT5484SXE5IN1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HECHT 5484 SXE

A Hecht a kerti gépekre specializálódott, amelyeket Európában széles körben használnak a kertészek. Minden termék kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült és precíz kivitelezéssel büszkélkedhet. A Hecht kerti gépek mégis megfizethetők, ezért vált ez a márka a kertészet számos területén népszerűvé.

Az 5484 SXE benzines fűnyíró a jól bevált 548 SWE modellen alapul. A régebbi modellhez képest számos fejlesztést kínál, különösen az indítás területén, mivel elektronikus indítóval látták el. Az energiát ehhez egy kis akkumulátor biztosítja, amely a fogantyún lévő panelben található. Az indítás a gyújtáskapcsoló és a fogantyú panelen található kulcs segítségével történik, így nem áll fenn annak a veszélye, hogy a fűnyírót valaki véletlenül beindítja, például egy kisgyermek. Ez a megoldás nagyon biztonságos, ugyanakkor megkönnyíti az idősebb felhasználók számára is a fűnyíró használatát. Lehetőséged van arra is, hogy manuálisan indítsd el a fűnyírót a berántó segítségével.

Főbb jellemzői

  • Golyóscsapágyas kerekek
  • Edge Cutting (szélvágás)
  • Oldalkidobó
  • Központi magasság-beállítás
  • Mulcsozás
  • A fogantyú magassága állítható
  • Önjáró
  • Elektronikus indító

Az 5 LE teljesítményű és 135 cm3 űrtartalmú motor egy 46 cm munkaszélességű forgókést hajt. Természetesen önjáró, amely azt a lehetőséget is magában hordozza, hogy a sebesség négy fokozatban állítható 3-4,5 km/h között, a vágási magasság központi beállítása pedig lehetővé teszi, hogy a fűnyírót mindig a gyepterületnek megfelelően állítsd be. A speciális kialakítású alváznak köszönhetően kényelmesen nyírhatsz füvet olyan nehezen hozzáférhető helyeken is, mint kerítés és fal mellett (Edge Cutting).

1200 m2 gyepfelület nyírására ajánlott. A levágott füvet egy tágas, 60 l-es gyűjtőkosárban gyűjti. Mulcsozásra és oldalkidobóval együtt is használható. A maximális kényelmet munka közben az állítható magasságú fogantyú biztosítja. A fűnyíróhoz mulcsozó ék és oldalkidobó is tartozik.

Paraméterek és specifikációk:


Ajánlott gyepfelület:
1200 m2

Tömeg:
39,6 kg

Motor:
Hecht 4 ütemű

Gyűjtőkosár térfogata:
60 l

A motor űrtartalma:
135 cm3

Munkaszélesség:
46 cm

Az alváz anyaga:
Fém

Teljesítmény:
5 LE

Vágási magasság:
25 - 75 mm

Meghajtás típusa:
Belső égésű benzinmotor

Akkumulátor:
12 V 4,5 Ah
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HECHT 5484 SXE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HECHT 5484 SXE . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HECHT 5484 SXE.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ