ApF HU 30 dnů na vrácení

Ipari porszívók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Porszívó típus
Porzsák nélküli
(23)
Porzsákos
(49)
Kézi (önálló)
(6)
Kézi
(6)
Zsák nélküli, vezetékes
(11)
Felület típusa
Minden padlótípus
(51)
Szőnyeg
(18)
Kemény padló
(47)
Puha felületek
(3)
Kárpit
(6)
Rendeltetés
Allergiásoknak
(9)
Állatszőrhöz
(12)
Antibakteriális
(10)
Tisztítás típusa
Felszívás
(18)
Törlés
(3)
Nedves tisztítás
(76)
Száraz tisztítás
(62)
Tápellátás típusa
Akkus
(22)
Vezetékes
(48)
Szűrő típusa
Mikroszűrő
(10)
HEPA szűrő
(8)
Mosható szűrő
(3)
Pamut szűrő
(7)
Habszűrő
(13)
Teljesítmény
225 W
2400 W
-
Zajszint
60 dB
80 dB
-
Űrtartalom
0,54 l
45 l
-
Tömeg
0,85 kg
16 kg
-
Szín
Fekete
(19)
Piros
(6)
Kék
(8)
Rozsdamentes acél
(11)
Narancssárga
(2)
Ezüst
(4)
Szürke
(6)
Zöld
(11)
Sárga
(22)

Az ipari porszívók a hagyományos porszívókhoz képest nagyobb szívóerőt biztosítanak, robusztusabbak és tartósabbak. Folyadékok, sár, olaj vagy durva szennyeződések, például forgács vagy fémfűrészpor is feltakarítható velük. Alkalmazhatók műhelyekben, ipari csarnokokban, építkezéseken.

Tovább

Az ipari porszívók fajtái

Az ipari porszívók között is többféle típussal találkozhatunk. A szennyeződés tárolásának vagy a szűrő tisztításának módjában térnek el. Mit tudnak az egyes ipari porszívók? Segítünk köztük eligazodni.

  1. Automata szűrőtisztítású ipari porszívók - különleges funkcióval büszkélkedhetnek, amelynek köszönhetően képesek hirtelen levegőt juttatni a csőbe, így megszabadítják a rendszert az összes beszorult szennyeződéstől. Az ilyen ipari porszívók száraz, illetve nedves porszívózáshoz is kiválóan használhatók.
  2. Porzsák nélküli ipari porszívók - eltávolítható tartály található bennük, amelyet elegendő porszívózás után csak elmosni, így kiküszöbölik a porzsák használatának szükségességét.
  3. Porzsákos ipari porszívók - porzsákot használnak a szennyeződések összegyűjtéséhez, ami plusz szűrőréteget biztosít, így még hatékonyabban szívják a port. A megtelt porzsákot elegendő csak kidobni, egy újra cserélni, és az ipari porszívó rögtön használható tovább.
  4. Kézi ipari porszívók - kisméretű ipari porszívók, amellyel pillanatok alatt felszívhatók az apróbb szennyeződések. Porzsák nélküli kivitelűek, így használat után elegendő csak kiüríteni a tartályt és ismét használatra készen állnak.

Hogyan válasszunk ipari porszívót a szívóteljesítmény és a bemeneti teljesítmény tekintetében?

Ipari porszívó vásárlásánál fontos figyelembe venni ezt a két paramétert is, amelyek bár hasonlóak, mégis két különböző értéket adnak meg.

Nagy szívóteljesítményű ipari porszívó

Az ipari porszívó szívási hatékonyságát jeleníti meg, értéke több más paramétertől is függ. 

  • Az ipari porszívók esetében különösen fontos a megfelelő szívóteljesítmény.
  • A teljesítményre hatással van a porszívózandó felület milyensége, az ipari porszívó kialakítása, a használt szívófej vagy kefe.
  • A teljesítmény értékét a készülék energiacímkéjéről lehet megtudni. A legmagasabb teljesítményű ipari porszívó "A" besorolású, a leggyengébb pedig "G" osztályú.

Alacsony bemeneti teljesítményű ipari porszívó - zavartalan teljesítmény

A bemeneti teljesítmény az energiaszükségletet, nem a szívóteljesítményre vonatkozó adatokat adja meg.

  • Ha professzionális porszívóra van szükséged, keress alacsony fogyasztásút, mivel ez nem korlátozza a szívóteljesítményt, de gazdaságosabb.
  • Az ipari porszívót nagyobb szennyeződésekhez tervezték hagyományos társaikhoz képest. Ezért a fogyasztása valamivel magasabb, mint egy átlagos háztartási porszívónak, de az ilyen készülékeket még így is igyekeznek a lehető leggazdaságosabbra tervezni.

Az ipari porszívó tartályának térfogata

A kellően nagy tartály biztosítja a nagyobb mennyiségű szennyeződését kényelmes felszívását anélkül, hogy porszívózás közben gyakran meg kellene állnod kiüríteni a tartályt.

  • Egy ipari porszívó tartályának átlagos térfogata kb. 15-35 liter.
  • A tartályok műanyagból és tartós fémből készülhetnek, amely alkalmas a vegyi hulladékok felszívására is.

Egyes modellekben szűrőbetét van, amely eltömődés esetén vízzel mosható. A különböző gyártók pamut, illetve papírszűrőt, vagy mosható HEPA szűrőt kínálnak a finom por mikroszemcsék befogására. A nedves porszívózáshoz a habszűrő alkalmas.

i

Számos ipari porszívó méret közül választhatsz. Vásárlás előtt fontold meg, milyen gyakran és hol használod majd a készüléket. Egy nagyobb porszívó gyorsan behozza az árát, ha rendszeresen és egy bizonyos területen szeretnél vele dolgozni. A leggyengébb ipari porszívók 4 kg-nál is könnyebbek, az igazán nagy teljesítményűek akár a 10 kg-t is elérik.

Az ipari porszívók zajszintje

Az alacsony zajszint biztosítja a kényelmesebb porszívózást, ami nem zavar téged vagy a környezetedet. A legcsendesebb porszívók kb. 60 dB-es zajszintet produkálnak, ami hasonló a normál emberi hanghoz. A leghangosabb ipari porszívókat több, mint 85 dB-es zajszint jellemzi.

Ipari porszívók használata műhelyekben, építkezéseken

Ha építési por, törmelék vagy nagyobb hulladékok felszívására van szükséged, mindenképpen magas szívóteljesítményű ipari porszívót válassz.

  • Bizonyos esetekben a nagy teljesítmény magas energiafogyasztással is járhat, de az ilyen típusú porszívókon lehetőség szerint nem érdemes spórolni, különben nem lesz elég hatékony a takarítás.
  • A nagy mennyiségű szennyeződés tisztításához érdemes legalább 25 literes tartállyal rendelkező készüléket választanod.
  • Az ár helyett elsősorban az ipari porszívó minőségére koncentrálj, a nagyobb igénybevétel mellett az olcsóbb, kevésbé minőségi készülékek gyorsabban lefulladhatnak.

Az ipari porszívók funkciói

Az ipari porszívók különféle funkcióval rendelkezhetnek, amelyek még hatékonyabbá teszik a porszívózást.

  • Eltömődött szűrő jelzője: a jelzőlámpa figyelmeztet a szűrő cseréjének vagy tisztításának szükségességére.
  • Teljesítményszabályozás: a tápfeszültség manuálisan is beállítható.
  • Samponozás: ez a funkció a nedves porszívózáshoz tervezett készülékeknél használható. Lehetővé teszi a kemény padló és szőnyegek makacs szennyeződéseinek eltávolítását.
  • Légfúvó: lehetővé teszi a hulladék (pl. por, fűrészpor, leesett levelek stb.) kültérre való fújását, az olyan helyek takarítását, ahol a porszívózás nem lehetséges.

Tartozékok ipari porszívókhoz

Különleges, cserélhető szívófejek és tartozékok biztosítják a többfunkciós felhasználást.

  • Rugalmas szívótömlők - szőnyegek, sima padlók és csempék tisztításához.
  • Széles szívófej - vakolat, és más, nagyobb szennyeződések felszívását is lehetővé teszi anélkül, hogy a szívófej eltömődne.
  • Samponozó szívófej - nedves porszívózásnál használható.
  • Kárpittisztító kefe - segítségével gyengéden távolítható el a szennyeződés az ülésekből és már, kárpitozott bútorokból.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Kärcher WD 3 V-17/4/20 Szállításra kész > 5 db
Ipari porszívó - vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, mosható szűrő és patronszűrő, 1000 W teljesítmény, zajszint 73 dB, műanyag gyűjtőtartály 17 l űrtartalommal, kábel hossza 4 m, hatósugár 6 m, gégecsővel, hosszabbító cső, mérete 47 × 38 × 39,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5,5 kg, sárga kivitel
32 890 Ft

2.
AdvancedVac 20 Szállításra kész > 5 db
Ipari porszívó - porzsák nélküli, szűrőlerázó rendszer nélkül, vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, tisztítás módja nedves tisztítás, mikroszűrő, 1200 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 20 l űrtartalommal, kábel hossza 2,5 m, hatósugár 4,7 m, fúvás, tömege 7,6 kg, zöld kivitel
49 490 Ft

3.
Metabo ASR 35 L ACP Szállításra kész 3 db
Többfunkciós porszívó - minden típusú padlóhoz, tisztítás módja felszívás és nedves tisztítás, gyűjtőtartály űrtartalma 35 l, poliészter szűrő, vezérlés a készüléken, kábel hossza 8 m, hatósugár 11 m, automata szűrőlerázó rendszer, vezetékes, zajszint 69 dB, zöld kivitel
185 290 Ft

Még több
94 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 51×
AdvancedVac 20
Ipari porszívó - porzsák nélküli, szűrőlerázó rendszer nélkül, vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, tisztítás módja nedves tisztítás, mikroszűrő, 1200 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 20 l űrtartalommal, kábel hossza 2,5 m, hatósugár 4,7 m, fúvás, tömege 7,6 kg, zöld kivitel
49 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC162b3
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 44×
KÄRCHER SE 4002
Többfunkciós porszívó - alkalmas szőnyeg, kemény padló és kárpit tisztítására, állatszőrhöz, tisztítás módja felszívás és nedves tisztítás, porzsák nélküli, porzsákos, zsák nélküli, vezetékes és szőnyegtisztító, gyűjtőtartály űrtartalma 4 l, habszűrő, vezérlés a készüléken, kábel hossza 7,5 m, hatósugár 9,5 m, szívócső hosszabbító, víztartály és portartály a csomag része, szűrőlerázó rendszer nélkül, vezetékes, zajszint 60 dB, sárga kivitel
138 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KASK007j
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,1 43×
KÄRCHER SE 4001
Többfunkciós porszívó - minden típusú padlóhoz, antibakteriális, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, gyűjtőtartály űrtartalma 4 l, parkolási helyzet a padlószívófejhez és fúvás, habszűrő, vezérlés a készüléken, kábel hossza 7,5 m, szívócső hosszabbító és cső, szűrő és szűrőzsák a csomag része, vezetékes, zajszint 60 dB, fekete és sárga kivitel
108 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KASK007i
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
Metabo ASR 35 L ACP
Többfunkciós porszívó - minden típusú padlóhoz, tisztítás módja felszívás és nedves tisztítás, gyűjtőtartály űrtartalma 35 l, poliészter szűrő, vezérlés a készüléken, kábel hossza 8 m, hatósugár 11 m, automata szűrőlerázó rendszer, vezetékes, zajszint 69 dB, zöld kivitel
185 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: META0024
4,9 36×
Kärcher WD 3 V-17/4/20
Ipari porszívó - vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, mosható szűrő és patronszűrő, 1000 W teljesítmény, zajszint 73 dB, műanyag gyűjtőtartály 17 l űrtartalommal, kábel hossza 4 m, hatósugár 6 m, gégecsővel, hosszabbító cső, mérete 47 × 38 × 39,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5,5 kg, sárga kivitel
32 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KASK012p2
4,1 12×
Bosch UniversalVac 18 1x2,5Ah 0.603.3B9.103
Morzsaporszívó - akkus, használható minden padlótípushoz, tisztítási mód felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 20 perc, műanyag gyűjtőtartály, hosszabbító cső, tömege 1,3 kg, fekete és zöld kivitel
43 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0173
4,0
Kärcher WD 3 S V-17/4/20
Ipari porszívó - vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, habszűrő, 1000 W teljesítmény, fém gyűjtőtartály 17 l űrtartalommal, kábel hossza 4 m, hosszabbító cső, mérete 38,8 × 34 × 52,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5,7 kg, szűrő és szűrőzsák a csomag része, sárga kivitel
38 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KASK012p3
4,8 16×
Kärcher WD 3 V-17/6/20 Car
Ipari porszívó - vezetékes, alkalmas szőnyeg, kemény padló és kárpit tisztítására, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, mosható szűrő, 1000 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 17 l űrtartalommal, kábel hossza 6 m, lehajtható markolat, szívókefe, mérete 49,2 × 32,8 × 34,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,6 kg, szűrőzsák a csomag része, sárga kivitel
41 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KASK012p5
4,9 38×
Metabo ASR 25 L SC
Ipari porszívó - porzsák nélküli, félautomata szűrőlerázó rendszer, vezetékes, alkalmas kemény padló, fapadlók és úszó padló tisztítására, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, porosztály L, mikroszűrő, 1400 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 25 l űrtartalommal, kábel hossza 8 m, hatósugár 11,5 m, tömege 11 kg, fekete kivitel
133 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BO184d
4,3 18×
Bosch UniversalVac 15
Ipari porszívó - porzsák nélküli, szűrőlerázó rendszer nélkül, vezetékes, tisztítás módja nedves tisztítás, mikroszűrő, 1000 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 15 l űrtartalommal, kábel hossza 2,5 m, hatósugár 4,7 m, fúvás, tömege 6,9 kg, zöld kivitel
37 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC162b2
3,5
Einhell Aku TC-VC 18/20 Li S-Solo Classic
Ipari porszívó - akkus, tisztítás módja felszívás, nedves tisztítás és száraz tisztítás, fém gyűjtőtartály 20 l űrtartalommal, gégecsővel, mérete 50,7 × 32,1 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5,38 kg, fekete, piros és rozsdamentes acél kivitel
32 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOF150
5,0
BOSCH GAS 35 L SFC+
Ipari porszívó - 1380 W, 74 l/perces légáramlás, 35 l-es portartály űrtartalom, 19,2 l-es víztartály űrtartalom, száraz és nedves porszívózás, félautomata szűrőtisztítás, tömeg 11,6 kg
207 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BOFAC10e6
3,5
BOSCH GAS 15
Ipari porszívó - porzsák nélküli, félautomata szűrőlerázó rendszer, vezetékes, alkalmas kemény padló tisztítására, tisztítás módja nedves tisztítás, mikroszűrő, 1100 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 10 l űrtartalommal, kábel hossza 3 m, hatósugár 6 m, fúvás, mérete 44 × 36 × 51,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 6 kg, fekete és kék kivitel
62 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOFAC10g3
4,4 31×
BOSCH GAS 15 PS Professional
Ipari porszívó - félautomata szűrőlerázó rendszer, vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, állatszőrhöz, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, mikroszűrő, 1100 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 15 l űrtartalommal, kábel hossza 2,4 m, hatósugár 5,8 m, fúvás, gégecsővel, mérete 44 × 36 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 6 kg, fekete és kék kivitel
74 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC162a
5,0
Einhell TE-VC 18/10 Li-Solo Expert AKU
Ipari porszívó - akkus, alkalmas kemény padló tisztítására, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, Li-ion akkumulátor, habszűrő, zajszint 72 dB, műanyag gyűjtőtartály 10 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, gégecsővel, mérete 28 × 50 × 31 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,05 kg, szűrő a csomag része, fekete és piros kivitel
33 390 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOF172
5,0
Kärcher WD 5 S V-25/5/22
Ipari porszívó - vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, papírszűrő, 1100 W teljesítmény, fém gyűjtőtartály 25 l űrtartalommal, kábel hossza 5 m, hosszabbító cső, mérete 71,3 × 40 × 40 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,4 kg, szűrő és szűrőzsák a csomag része
80 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: KASK012q1
4,8 10×
Kärcher WD 6 P S V-30/6/22/T
Ipari porszívó - vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, pamut szűrő, 1300 W teljesítmény, fém gyűjtőtartály 30 l űrtartalommal, kábel hossza 6 m, fúvás, gégecsővel, hosszabbító cső, mérete 69,3 × 38,2 × 41,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,3 kg, szűrő a csomag része
106 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KASK012q2
3,7
Kärcher WD 5 V-25/5/22
Ipari porszívó - vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, pamut szűrő, 1100 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 25 l űrtartalommal, kábel hossza 5 m, fúvás, hosszabbító cső, mérete 65,3 × 38,2 × 41,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,45 kg, szűrő és szűrőzsák a csomag része, sárga kivitel
70 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: KASK012p9
4,0
AdvancedVac 18V-8 akku nélkül
Ipari porszívó - szűrőlerázó rendszer nélkül, akkus, alkalmas minden padlótípushoz, állatszőrhöz, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, Li-ion akkumulátor, működési idő 30 perc, műanyag gyűjtőtartály 8 l űrtartalommal, fúvás, hosszabbító cső, mérete 27,8 × 37,6 × 29,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,8 kg, szűrő a csomag része, fekete és zöld kivitel
Leárazás -6 %
38 590 Ft 40 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0308
4,5
ETA 0467 90010 Profi
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, tisztítás módja felszívás, szűrőlerázó rendszer nélkül, mikroszűrő, 890 W teljesítmény, zajszint 73 dB, műanyag gyűjtőtartály 18 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, kábel hossza 12 m, hatósugár 15 m, teleszkópos cső, gégecsővel, mérete 43 × 45,5 × 36 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 10,16 kg, narancssárga és szürke kivitel
70 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAVS003
4,9 20×
Kärcher AD 2
Hamuporszívó - 600 W teljesítmény, műanyag porszívócső, 34,5 cm széles, 33 cm magas, 44 cm mély, szűrő, 14 l-es tartály
53 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KASK010a2
4,0
PowerPlus POWX320
Ipari porszívó - porzsák nélküli, szűrőlerázó rendszer nélkül, tisztítás módja nedves tisztítás, mikroszűrő, 800 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 10 l űrtartalommal, kábel hossza 1,9 m, hatósugár 3,4 m, tömege 4,5 kg, szürke és sárga kivitel
29 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PWP025c
4,8
BOSCH GAS 35 M AFC
Ipari porszívó - porzsák nélküli, automata szűrőlerázó rendszer, vezetékes, alkalmas kemény padló tisztítására, tisztítás módja nedves tisztítás, porosztály M, mikroszűrő és papírszűrő, 1380 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 35 l űrtartalommal, kábel hossza 3 m, hatósugár 8 m, mérete 57,5 × 45 × 51,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 12,4 kg, szűrő a csomag része, fekete és zöld kivitel
289 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: BOFAC10e3
5,0
Bosch Professional GAS 18V-10L - akku és töltő nélkül, karton (0.601.9C6.302)
Ipari porszívó - porzsák nélküli, akkus, alkalmas minden padlótípushoz, tisztítás módja felszívás, porosztály L, HEPA szűrő, 720 W teljesítmény, zajszint 79 dB, fém gyűjtőtartály 10 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, kábel hossza 4 m, gégecsővel, tömege 3,7 kg, kék kivitel
58 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh08477

Ipari porszívók

porzsák nélküli porszívókA porszívó típusa Typ vysavače určuje jeho konstrukci, použití a zacházení s nečistotami. Může být robotický pro automatický úklid, klasický sáčkový, moderní bezsáčkový, výkonný cyklónový, ruční bateriový, vodní apod.

Ipari porszívók

A Ipari porszívók kategóriában összesen 94 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó ipari porszívók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább ipari porszívók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb ipari porszívók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: ipari porszívók vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ