AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Riwall PRO REPW 180 RC SET

Termékkatalógus
Riwall PRO REPW 180 RC SET
5 1 értékelés
Magasnyomású mosó - elektromos, hordozható, 2400 W teljesítmény, 180 bar max. nyomás, 450 l/h átfolyási sebesség, 8 m hosszú tömlő, fém, szívás, forgó fúvóka, vízszűrő és nyomópisztoly
109 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  RIWnar07 Termékszám:  EP25A2401109B
Riwall PRO REPW 180 RC SET 109 290 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Riwall PRO REPW 180 RC SET

A Riwall PRO REPW 180 RC SET nagynyomású mosó több célra is használható. Alkalmas a ház körüli szennyeződések tisztítására, továbbá remek választáskerékpárok, kerti bútorok, kerítés, teraszok, gépjárművek, bekötőutak, kőfalak és kerti berendezések lemosására. Modern, duál fémszivattyúval van felszerelve, valamint edzett rozsdamentes acél dugattyúkkal, önfelszívó funkcióval, így nemcsak nyomás alatti vízforráshoz csatlakoztathatod, hanem tartályokból, vödrökből, hordókból és patakból is képes vizet szívni. A kisebb zajszintet és az energiatakarékosságot a Total stop rendszer biztosítja, amely a kapcsoló elengedésekor azonnal kikapcsolja a motort. Van rajta egy vízszűrő is, amely megakadályozza, hogy a szennyeződések kerüljenek a szivattyúba. A nagynyomású mosó állítható fúvókája lapos vízsugarat állít elő, amely a fúvóka elforgatásával szükség szerint bővíthető, valamint turbófúvóka is van rajta. Ez pedig erőteljes forgó vízsugarat biztosít, amely még a makacs szennyeződéseket is képes eltávolítani.

A Riwall PRO REPW 180 RC SET nagynyomású tisztító legfontosabb jellemzői

  • Magasnyomású mosó multifunkcionális felhasználási lehetőséggel
  • Alkalmas a ház körüli szennyeződések tisztítására, kerékpárok, kerti bútorok, kerítés, teraszok, gépjárművek, bekötőutak, kőfalak és kerti berendezések lemosására.
  • Modern kettős fémszivattyúval felszerelt, edzett rozsdamentes acél dugattyúkkal, önfelszívó funkcióval
  • Csatlakoztatható nyomás alatti vízforráshoz, de tartályból, vödörből, hordóból és patakból is tud vizet szívni
  • A vízszűrő megakadályozza a szennyeződések bejutását a szivattyúba
  • A Riwall PRO REPW 180 RC SET egy állítható fúvókával rendelkezik mely lapos vízsugarat hoz létre és egy turbó fúvókát, mely erőteljes forgó vízsugarat.
  • A tisztítási mód kiválasztása után a készülék magától beállítja a szükséges nyomást és vízáramlást.
  • A mosó megkönnyíti a teraszok, burkolatok és falak mosását
  • 0,6 l-es tartályos habosító, amivel lemoshatod az autókat és más erősen szennyezett felületeket a súrolóhabnak köszönhetően
  • Tárolórekeszekkel rendelkezik a nyomótömlő és a fúvóka számára, továbbá van rajta a tömlő tárolására szolgáló kampó is
  • Színkivitel: fekete-sárga

A Riwall PRO REPW 180 RC SET magától beállítja a szükséges nyomást és vízáramlást

A Riwall PRO REPW 180 RC SET erős motorral és elektronikus vezérléssel rendelkezik. Vezérlőpanellel van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy a szennyeződés erősségétől vagy az anyag ellenállóságától függően könnyen kiválaszthasd az ideális mosási módot. A víztisztító ezután maga állítja be a szükséges nyomást és vízáramlást. Hasonlóképpen, a tisztítás intenzitása közvetlenül a LED kijelzőn és a nyomópisztolyon lévő kezelőszerveken keresztül állítható be. Tartalmaz egy univerzális kefét a kerti bútorok és autók tisztításához, valamint egy felülettisztítót, amely megkönnyíti a teraszok, burkolatok és falak mosását.

A Riwall PRO REPW 180 RC SET egyszerűen kezelhető

A 0,6 literes tartályos mosóval tökéletesen lemoshatod az autódat és más, erősen szennyezett felületeket a súrolóhabnak köszönhetően. A tisztító fel van szerelve tárolórekeszekkel a fúvókával ellátott nyomótömlő, a tömlő tárolására szolgáló kampó és a tömlőorsó számára. A könnyű és kényelmes kezelhetőséget a görgők és a magas alumínium teleszkópos fogantyú biztosítja. A tisztító gyorscsatlakozóval ellátott nyomópisztollyal van felszerelve, tartozék még az elforgatható, állítható fúvóka, a forgó turbófúvókával ellátott tartozék, az 5 m nyomótömlő, a hosszabbító nyomótömlő, az 5 m elektromos kábel, az univerzális mosókefe, a felülettisztító, a habosító fúvóka tartály- és fúvókatisztító. A Riwall PRO REPW 180 RC SET nagynyomású tisztítóval könnyedén tisztíthatod a különböző berendezéseket.

Tömeg:
13,2 kg

Áramlási sebesség:

450 l/h

Paraméterek

Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Riwall PRO REPW 180 RC SET Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Riwall PRO REPW 180 RC SET. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Riwall PRO REPW 180 RC SET.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ