AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Krémek érzékeny bőrre

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kozmetikum típusa
Test
(39)
Bőr-
(89)
Haj
(1)
Napozáshoz
(22)
Napozás utáni krém
(3)
Hatás
Hidratáló
(96)
Tápláló
(61)
Bőrnyugtató
(50)
Regeneráló
(32)
Fényvédős
(31)
Használat szerint
Nappali
(59)
Éjszakai
(13)
Nappalra és éjszakára
(89)
Rendeltetés
Női
(143)
Férfi
(106)
Gyerek
(27)
Hatás
Hidratáló
(62)
Regeneráló
(33)
Tápláló
(32)
Védő
(31)
Nyugtató
(28)
Specifikáció
Alkoholmentes
(1)
Parabénmentes
(8)
Dermo
(63)
Ásványi alapú
(4)
Nem komedogén
(5)
Kozmetikum sorozat
Mézes
(1)
Teafaolajos
(1)
Milyen problémára ajánlott
Öregedő bőrre
(18)
Száraz bőrre
(17)
Nagyon száraz bőrre
(11)
Pigmentfoltokra
(6)
Irritált bőrre
(6)
Összetétel jellemző
Illatmentes
(30)
Hialuronsavas
(16)
Parabénmentes
(13)
Természetes összetevőjű
(11)
Vitaminos
(11)
Űrtartalom
0,05 ml
1000 ml
-
Korosztály
15+
(5)
25+
(1)
35+
(1)
50+
(3)
55+
(1)
Szűrés

Az arckrém érzékeny bőrre kulcsfontosságú termék a kényes bőr ápolásában. Speciális formulája segít enyhíteni az irritációt, nyugtat és hidratál. A krém kiválasztásakor fontos, hogy olyan összetevőket válasszunk, amelyek gyengédek és nem okoznak allergiás reakciókat. Olvass tovább és fedezd fel a legjobb krém érzékeny bőrre szánt változatát, amellyel naponta kényeztetheted magad.

Tovább

Mire jó a krém érzékeny bőrre?

Fontos, hogy az arckrém érzékeny bőrre gyengéd, de hatékony legyen. Célja, hogy biztosítsa a bőr számára a szükséges hidratálást, miközben megvédi a külső hatásoktól. Érdemes olyan termékeket választani, amelyek nem tartalmaznak parfümöt, alkoholt és egyéb potenciálisan irritáló összetevőket. A nyugtató és regeneráló összetevők jelenléte szintén tanácsos. Az érzékeny bőrre arckrém kiválasztásakor a termék állagára is figyelni kell.

Az arckrém érzékeny bőrre szánt típusainak nappali és éjszakai változatai is vannak. Egyes termékek nappali és éjszakai használatra egyaránt alkalmasak, így egész nap átfogó ápolást biztosítanak.

Krém érzékeny bőrre – minden testrészre kapható

A kozmetikumok a mindennapi ápolás elengedhetetlen részét képezik, és több alaptípusra oszthatók, amelyek mindegyikének megvan a maga speciális felhasználási területe. Minden kozmetikumtípus hozzájárul az általános egészséghez és szépséghez, és fontos, hogy az igényeinek megfelelő termékeket válasszuk. A krém érzékeny bőrre sokféle lehet, az adott bőrtípusra, életkorra és speciális problémákra vannak szabva az optimális eredmények elérése érdekében.

  • A testápolók, mint például a hidratáló krémek és olajok a bőr rugalmasságának és hidratáltságának fenntartását segítik.
  • Az arcápoló kozmetikumok közé tisztító termékek, krémek, szérumok és maszkok tartoznak, amelyeket az arc ápolására és annak speciális igényeire terveztek.
  • A hajkozmetikumok, beleértve a samponokat, kondicionálókat és formázó termékeket, az érzékeny fejbőr egészségét szolgálják.
  • A napozáshoz való kozmetikumok védik a bőrt a káros UV-sugaraktól és biztosítják a bőr regenerálódását a napozás után.

Avene arckrém érzékeny bőrre
Arctisztító krém

Bioderma krém érzékeny bőrre
Testápoló krém

Vichy fényvédő krém érzékeny bőrre
Napvédő krém

Uriage érzékeny bőrre arckrém
Fejbőr krém

A legjobb kozmetikumok érzékeny bőrre azok, amelyek dermatológiailag teszteltek, gyengéd és nyugtató összetevőket tartalmaznak, és úgy vannak összeállítva, hogy minimalizálják az irritáció és az allergiás reakciók kockázatát.

Arckrém érzékeny bőrre – miben segíthet?

A krém érzékeny bőrre számos olyan hatást biztosít, amelyek segítenek a bőr optimális állapotának fenntartásában. A hidratáló hatás alapvető és legfontosabb, biztosítja a bőr számára a szükséges nedvességet és megakadályozza a kiszáradást. A tápláló összetevők támogatják a bőr egészségét és ellátják azt alapvető tápanyagokkal. A nyugtató hatás elengedhetetlen az irritáció és viszketés enyhítéséhez, ami gyakori az érzékeny bőrnél, továbbá elérhető a bőrpírra hajlamos érzékeny bőr számára is.

Arckrém érzékeny bőrre és speciális igényekre

A bőrápolás megköveteli, hogy odafigyeljünk a különböző típusokra és a bőrt érintő specifikus problémákra. Minden bőrtípusnak megvannak a maga egyedi jellemzői és igényei, amelyeket megfelelően kiválasztott kozmetikumokkal kell kezelni. A krém érzékeny bőrre általában minden bőrtípusra alkalmas, és gyengéd összetevőket tartalmaz, de a legjobb eredmény érdekében célszerű kifejezetten az adott bőrtípusra kifejlesztett termékeket választani.

  • Az érzékeny bőr pattanásokkal gyulladást vagy pattanásokat okozó komedogén anyagok nélküli formulát igényel.
  • Az érett bőr ápolásához öregedésgátló összetevőkre van szükség, amelyek segítenek a ráncok és a rugalmasság elvesztése elleni küzdelemben.
  • A száraz bőr kezelésére arckrém érzékeny bőrre szánt változata való.
  • Az ekcémás bőrre a magas szintű hidratálás és a nyugtató összetevők fontosak.
  • A zsíros bőrre könnyű, nem zsíros termék szükséges, amely nem tömíti el a pórusokat.

A könnyebb gél formulák jobban megfelelnek a zsírosabb bőrnek, míg a gazdagabb krémek ideálisak a száraz bőr számára.

Mire van szükség a rendkívül érzékeny bőr ápolásához?

A gyengédség és védelem maximalizálására tervezett rendkívül érzékeny bőrre arckrém nyugtató összetevőket, például aloe verát és kamillát tartalmaz, valamint alkohol-, illatanyag- és parabénmentes. Ezek a krémek elősegítik a bőrgát helyreállítását, javítják a hidratáltságot és a bőr rugalmasságát. a külső hatásokkal szemben. Fontos, hogy a biztonságos és hatékony használat érdekében a rendkívül érzékeny bőrre dermatológiailag tesztelt termékeket válassz.

i

Érzékeny bőrre arckrém méret szerint

A térfogat kulcsfontosságú tényező az arckrém érzékeny bőrre való típusának kiválasztásakor, mivel ez befolyásolja a praktikus használatot és a tartósságot. A térfogat jellemzően 10 ml-es, ami ideális utazáshoz vagy ha ki szeretnél próbálni egy új típust, de kaphatók nagy kiszerelésű, 1 000 ml-es kiszerelések is. Az érzékeny bőrre arckrém térfogatának kiválasztásakor fontos figyelembe venni, hogy milyen gyakran tervezed használni a krémet, és milyen csomagolást szeretnél.


Avene arckrém érzékeny bőrre
Szemránckrém 15 ml

Bioderma krém érzékeny bőrre
Bőrtisztító krém 5O ml

 Nuxe krém érzékeny bőrre
Testápoló krém 200 ml

 Testápoló krém érzékeny bőrre Bioderma
Testápoló krém 400 ml

Arckrém érzékeny bőrre összetétel szerint

A krém érzékeny bőrre különböző speciális tulajdonságokkal rendelkezhet, amelyek elősegítik a bőr egészségét és jólétét. Ezen különleges tulajdonságok mindegyike különböző előnyöket kínál, és a felhasználó különleges igényeitől függően kulcsfontosságú lehet. Az érzékeny bőrre való krém kiválasztásakor fontos figyelembe venni ezeket a tulajdonságokat, hogy megtaláld a bőrtípusodnak leginkább megfelelő terméket.

  • A komedogénmentes krémek nem tömítik el a pórusokat, ami elengedhetetlen a pattanások és más bőrproblémák megelőzéséhez.
  • A dermakrémek bőrgyógyászok által klinikailag tesztelt változatok, amelyeket a bőr speciális igényeihez igazodva ajánlanak.
  • A parabénmentes összetevők alkalmasabbak az érzékeny bőrre.
  • A bio krémek természetes összetevőkből készülnek, gyakran bio- és környezetbarátok.
  • A természetes krémek a természetből nyert összetevőket tartalmaznak, szintetikus adalékanyagok nélkül.
  • A parfümmentes krém használatával alacsonyabb az allergiás reakciók és irritáció kockázata.

Arckrém érzékeny bőrre életkor szerint

A krém érzékeny bőrre való típusának kiválasztásakor mindig figyelni kell a bőr aktuális igényeire, amelyek az életkorral változnak. A fiatalabb bőrhöz általában olyan arckrém érzékeny bőrre szánt változata szükséges, amelyek a hidratálásra és védelemre összpontosítanak, míg az érett bőrnek olyan formulákra van szüksége, amelyek olyan speciális problémákat kezelnek, mint a mély ráncok, pigmentfoltok és a rugalmasság elvesztése. Ez azt jelenti, hogy bár a krém érzékeny bőrre minden korosztály számára alkalmas, fontos odafigyelni az egyes csoportok speciális igényeire.

Kapható kifejezetten nők, férfiak vagy gyermekek számára készült arckrém érzékeny bőrre, de egyes típusok mindenki számára alkalmasak.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Testápoló - uniszex, atópiás, ekcémás, érzékeny, normál és száraz bőrtípusra, pikkelysömörre és nagyon száraz bőrre ajánlott, hidratáló és regeneráló, hatóanyag: urea, színezékmentes és illatmentes, dermo kozmetikum, 400 ml-es
10 790 Ft

2.
LA ROCHE-POSAY Cicaplast Baume B5+ 40 ml Szállításra kész > 10 db
Testápoló krém - uniszex, regeneráló és nyugtató, minden bőrtípusra alkalmas, űrtartalma 40 ml
4 490 Ft

3.
BIODERMA Atoderm Intensive gel-creme 500 ml Szállításra kész > 5 db
Testápoló krém - uniszex, hidratáló, védő és regeneráló, alkalmas atópiás, ekcémás, érzékeny és száraz bőrtípusra, parabénmentes és illatmentes, dermo, hatóanyaga PP-vitamin, atópiás ekcémára, viszkető bőrre, irritált bőrre és száraz bőrre alkalmas, űrtartalma 500 ml
9 690 Ft

Még több
157 termék
4,3 12×
LA ROCHE-POSAY Cicaplast Baume B5+ 40 ml
Testápoló krém - uniszex, regeneráló és nyugtató, minden bőrtípusra alkalmas, űrtartalma 40 ml - 112 250 Ft/1 l
4 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE2653
4,9
BIODERMA ABCDerm Péri-oral 40 ml
Arckrém gyerekeknek - a szájkörnyék védelmére, bőrirritáció és bőrpír ellen, antibakteriális, hipoallergén, illatanyagmentes, véd a külső hatások ellen, gyermekeknek születéstől kezdve és szoptatós anyák mellbimbójára
5 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLK901
4,9 28×
Bioderma Atoderm Hand & Nails Cream 50 ml
Kézkrém - uniszex, hidratáló, hipoallergén és tápláló, dermo, hatóanyagai közé tartozik bambuszvaj, glicerin, természetes vazelin és PP-vitamin, természetes összetevőjű és vitaminos, űrtartalma 50 ml - 53 800 Ft/1 l
2 690 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE0536
5,0
CERAVE Megújító kézkrém 100 ml
Kézkrém - uniszex, száraz bőrre, hidratáló és regeneráló, alkalmas száraz bőrtípusa, nem komedogén és vízálló, hatóanyagai közé tartozik hialuronsav, illatmentes, hialuronsavas és természetes olaj tartalmú, űrtartalma 100 ml - 40 900 Ft/1 l
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE1384
4,8
VICHY Ultra Nourishing Hand Cream 50 ml
Kézkrém - uniszex, hidratáló, védő, regeneráló és tápláló, alkalmas száraz bőrtípusa, dermo, hatóanyagai közé tartozik allantoin, bambuszvaj és glicerin, üde illat, természetes olaj tartalmú, űrtartalma 50 ml - 47 800 Ft/1 l
2 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LORVICK335
4,8
LA ROCHE-POSAY Lipikar Xerand Hand Repair Cream 50 ml
Kézkrém - uniszex, atópiás ekcémára, hidratáló, regeneráló, tápláló és bőrpuhító, alkalmas száraz bőrtípusa, dermo, hatóanyagai közé tartozik glicerin, illatmentes, parabénmentes és illatmentes, űrtartalma 50 ml - 87 800 Ft/1 l
4 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL483
BIODERMA Atoderm Ultra Krém 200 ml
Testápoló krém - uniszex, hidratáló, védő és tápláló, alkalmas érzékeny, normál és száraz bőrtípusra, illatmentes, parfümmentes, száraz bőrre alkalmas, űrtartalma 200 ml - 37 950 Ft/1 l
7 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE2709
4,5
BIODERMA Atoderm Intensive gel-creme 500 ml
Testápoló krém - uniszex, hidratáló, védő és regeneráló, alkalmas atópiás, ekcémás, érzékeny és száraz bőrtípusra, parabénmentes és illatmentes, dermo, hatóanyaga PP-vitamin, atópiás ekcémára, viszkető bőrre, irritált bőrre és száraz bőrre alkalmas, űrtartalma 500 ml - 19 380 Ft/1 l
9 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE1510
4,2
BIODERMA Atoderm Krémtusfürdő 1 l
Krémtusfürdő - uniszex minden bőrtípusra, száraz bőrre ajánlott, hidratáló és nyugtató, hatóanyag: glicerin, parabénmentes, parabénmentes kozmetikum, 1000 ml-es - 8 090 Ft/1 l
8 090 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SG842
5,0
BIODERMA ABCDerm Hydratant 200 ml
Gyerek testápoló - hidratáló és tápláló, normál, érzékeny (sensitive), száraz, baba és gyerek bőrre, újszülött kortól ajánlott - 27 950 Ft/1 l
5 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE1506
4,8
BIODERMA ABCDerm Babysquam 40 ml
Gyerek testápoló - hidratáló és tápláló, koszmó ellen, szeborreára, normál, érzékeny (sensitive), száraz és gyerek bőrre - 127 250 Ft/1 l
5 090 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE1503
5,0
BIODERMA Atoderm Intensive Baume 75 ml
Testápoló krém - uniszex, hidratáló, hipoallergén, tápláló és nyugtató, alkalmas atópiás, ekcémás és érzékeny bőrtípusra, természetes összetevőjű, parabénmentes és parfümmentes, atópiás ekcémára és viszkető bőrre alkalmas, űrtartalma 75 ml - 78 533,33 Ft/1 l
5 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE878
EUCERIN UreaRepair PLUS Lotion 10% Urea 400 ml
Testápoló - uniszex, atópiás, ekcémás, érzékeny, normál és száraz bőrtípusra, pikkelysömörre és nagyon száraz bőrre ajánlott, hidratáló és regeneráló, hatóanyag: urea, színezékmentes és illatmentes, dermo kozmetikum, 400 ml-es - 26 975 Ft/1 l
10 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TM510
5,0
BIODERMA ABCDerm Cold-Cream 200 ml
Gyerek testápoló -, gyerek bőrre - 26 450 Ft/1 l
5 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE1505
5,0
LA ROCHE-POSAY Cicaplast Mains 50 ml
Kézkrém - uniszex, kipirosodott bőrre, hidratáló, regeneráló, tápláló és nyugtató, alkalmas normál bőrtípusa, dermo, hatóanyagai közé tartozik glicerin és niacinamide, illatmentes, parabénmentes és illatmentes, űrtartalma 50 ml - 93 800 Ft/1 l
4 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE855
5,0
NUXE Reve de Miel Hand and Nail Cream 50 ml
Kézkrém - uniszex, öregedő bőrre, hidratáló, védő, regeneráló, tápláló és nyugtató, alkalmas száraz bőrtípusa, dermo és natúr, hatóanyagai közé tartozik allantoin, argánolaj, avokádóolaj, bambuszvaj, árpa, mandulaolaj, méz és e-vitamin, természetes olaj tartalmú és vitaminos, űrtartalma 50 ml, mézes sorozat - 59 800 Ft/1 l
2 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE0535
5,0
BIODERMA Cicabio Créme 40 ml
Testápoló krém - uniszex, hidratáló, hipoallergén és regeneráló, minden bőrtípusra alkalmas, színezékmentes, parabénmentes, illatmentes és hialuronsavas, dermo, hatóanyaga glicerin, hialuronsav és xilit, hegre, irritált bőrre és száraz bőrre alkalmas, űrtartalma 40 ml - 92 250 Ft/1 l
3 690 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE0398
5,0
BIODERMA Atoderm Ultra Krém 500 ml
Testápoló krém - uniszex, hidratáló, alkalmas érzékeny, normál és száraz bőrtípusra, illatmentes, dermo és parfümmentes, nagyon száraz bőrre és száraz bőrre alkalmas, űrtartalma 500 ml - 17 780 Ft/1 l
8 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE2710
5,0
VICHY Idéal Soleil Anti-Age Face Cream SPF50+ 50 ml
Napozókrém - 50 védőfaktoros, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra, dermo kozmetikum, 50 ml-es - 271 800 Ft/1 l
13 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA077
5,0
LA ROCHE-POSAY Cicaplast kézkrém 100 ml
Kézkrém - uniszex, hidratáló, regeneráló és tápláló, űrtartalma 100 ml - 64 900 Ft/1 l
6 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE1386
Avene Cicalfate megújító gátló kézkrém nagyon száraz, repedezett és irritált kézre 100 ml - Kézkrém
Típusok
4,7
Avene Cicalfate megújító gátló kézkrém nagyon száraz, repedezett és irritált kézre 100 ml
Kézkrém - uniszex, nagyon száraz bőrre, regeneráló és bőrpuhító, alkalmas száraz bőrtípusa, parfümmentes, illatmentes, illatmentes, űrtartalma 100 ml - 61 900 Ft/1 l
6 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PIEAVERK139
5,0
BIODERMA ABCDerm Cold-Cream 45 ml
Gyerek testápoló - hidratáló és tápláló, sárgabarackolaj tartalmú, normál, érzékeny (sensitive), száraz, baba és gyerek bőrre, újszülött kortól ajánlott - 90 888,89 Ft/1 l
4 090 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE1504
4,0
BIODERMA Atoderm Ultra Illatosított krém 500 ml
Testápoló krém - uniszex, hidratáló, védő és tápláló, alkalmas érzékeny, normál és száraz bőrtípusra, parabénmentes, parabénmentes és nem komedogén, száraz bőrre alkalmas, űrtartalma 500 ml - 18 980 Ft/1 l
9 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE2711
5,0
A-DERMA DERMALIBOUR+ Reparáló CICA-krém irritált bőrre 100 ml
Testápoló krém - uniszex, védő és regeneráló, alkalmas érzékeny, problémás és száraz bőrtípusra, természetes összetevőjű, dermo, hatóanyaga zabtej, repedezett bőrre, nagyon száraz bőrre és irritált bőrre alkalmas, űrtartalma 100 ml - 75 900 Ft/1 l
7 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE1958

Krémek érzékeny bőrre

A Krémek érzékeny bőrre kategóriában összesen 157 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó krémek érzékeny bőrre
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ